Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar je bolja ekipa od Borca. Ko to ne vidi, pravi se budala.
- Shategabri
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jašta će.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2024, 16:55Jedina stvar koja će se desiti nakon ove utakmice sto će početi klati Zrinjskog gdje stignu
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Čist penal za Borac nije dosuđen. Hrelja se okliznuo u kaznenom. 10 utakmica suspenzije za Toplog.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo je pitanje zasto navijaci Sarajeve nemaju nista protiv sto Zrinski otima i cupa mozda i vise od Borca, ali to njima ne smeta... zasto?
Nema sta Zrinja je daleko najaci tim zasluzeno su prvi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nije ferNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:01Ceka Sabriju ozbiljno ribanje nakon ove utakmice.

Da je Sabrija sve od sebe, iskljucio Jakovljevica, ovi imali igraca vise 25 minuta, samo je trebalo teatralno pasti u 16 da svine penal, al nisu imali priliku za to

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da je liga regularna, Sarajevo i Zrinjski bi bili u par bodova na pauzi. Zeljeznicar treci, Borac cetvrti.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Vi niste bolji
Zrinjski je svakako najbolja ekipa lige.
Blago tebi.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Samo je pitanje zasto navijaci Sarajeve nemaju nista protiv sto Zrinski otima i cupa mozda i vise od Borca, ali to njima ne smeta... zasto?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Čestitke svim zrinjevcima na jesenjem naslovu, osim maloumnom plodu incesta, neuspjelom abortusu Rigiju. 
Njemu se serem u čarapu.

Njemu se serem u čarapu.
Nisi mi odgovorio na post.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Vi niste bolji
Zrinjski je svakako najbolja ekipa lige.
Kakvo spajanje shizopitara i pijaĆara na haparate. Kakva nedjelja!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čekamo vlahadiju sa utkamice da se prave normalni i da kao čestitaju na zasluženoj pobjedi.
I naravno da pišu kako je zapad bio pun, prava evropska atmosfera pred 1.421 čovjekom
Čelik ima jaču posjetu u 2. ligi
I naravno da pišu kako je zapad bio pun, prava evropska atmosfera pred 1.421 čovjekom

Čelik ima jaču posjetu u 2. ligi

-
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja sam jucer piso da Zrinjski nece izgubit i da je blizi pobjedi nego Borac jer je kvalitetniji tim i nema sudije koji te moze povalit ako si bolji i ljudi igraju 25 minuta sa igracem manje.
Dok Sarajevo samo preko medija se zali i neki drugi klubovi dok ovi ljudi imaju sistem imaju viziju ,i mozda cak najmanje prema drzavi duga imaju a dok nasi tzv klubovi kradu sami od sebe pa kriv sudija krivi kartoni kriv savez Vico.
Nije savez kriv sto je Sloboda propala ili Celik nego su krivi domaci ljudi ,politicke stranke sto su sve zivo pokrali unistili i zaduzili klubove iz blata kojeg bog zna kad ce izaci a vec i sarajevski klubovi zaostaju korak po korak.
Bolje da ovi debilni mediji pisu za lopovluk i kriminal u tim klubovima a ne za neke penale iii kartone i da mi propadamo zbog toga.
Cestitke Zrinjskom daleko najbolja i najorganizovanije ekipa u BiH.
Dok Sarajevo samo preko medija se zali i neki drugi klubovi dok ovi ljudi imaju sistem imaju viziju ,i mozda cak najmanje prema drzavi duga imaju a dok nasi tzv klubovi kradu sami od sebe pa kriv sudija krivi kartoni kriv savez Vico.
Nije savez kriv sto je Sloboda propala ili Celik nego su krivi domaci ljudi ,politicke stranke sto su sve zivo pokrali unistili i zaduzili klubove iz blata kojeg bog zna kad ce izaci a vec i sarajevski klubovi zaostaju korak po korak.
Bolje da ovi debilni mediji pisu za lopovluk i kriminal u tim klubovima a ne za neke penale iii kartone i da mi propadamo zbog toga.
Cestitke Zrinjskom daleko najbolja i najorganizovanije ekipa u BiH.
-
- Kontakt:
Ti ako misliš da Srbi i Hrvati mogu dugoročno da sarađuju varaš se. To kad pukne Borac ce biti drugoligaš opet. Gdje im je i mjesto. To nas historija uci. Bez politike Krupa ima ozbiljniji klub od njih - čak s i njih morali skloniti jer im ne bi dali 9 bodova.Bazinga12345 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:03Jašta će.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2024, 16:55Jedina stvar koja će se desiti nakon ove utakmice sto će početi klati Zrinjskog gdje stignu
@zeljo….
Zrinjskog poguraju kad im zapne, Borac guraju svugdje i uvijek , ogromna je razlika, protiv Zrinjskog imaš nekakvu sansnu 70-30 bude suđenje protiv ovih bude 100-0. Nije isti stepen krađa. Ne znam gledaš li utakmice Borca sa omjerima faula 3-31 to nigdje na svijetu se ne dešava sem kod nas. Zrinjski kao i svi vodeći klubovi liga na svijetu ima neku protekciju sto ne kažem da je opravdano ali ni blizu ko ovi cigani
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma bojac k u r č i n a od ekipe
Zeznuli ste Vicu i kompaniju danas. Puklo bratstvo hdz-snsd.Izdviceukec je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:08Drzi se lopate, neces se najest od kladionice, teoreticaru.
Bice svega ovdje sad se svako boji svojoj guzici. Klupko se odmotava polako.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Na osam utakmica Borcevi protivnici su dobili crveni karton.