Moram se sloziti sa virtom. Filip je skolovan igrac, mozda nema neku zavidnu statistiku kod nas, ali u pocetku i nije imao sanse pokazati se. Sigurno jedan od najspremnijih nasih igraca, da se ne lazemo i nije puno igrao na svojoj pravoj poziciji. Odlican je u defanzivi, dosta utice na Krpica u napadu. Za mene nije jos opravdao, ali opravdava vremenom sigurno. Kod Hirosa me nervira samo sto nikad ne znas kako je raspolozen. Podsjeca me na situaciju Leao u Milanu, ako je raspolozen bit ce najbolji, ako nije, onda bolje da ne igra. Opet kazem Hiros nam je jako bitan i nadam se da ce ostati.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:29Ocekujem da bude medju top 5-6 nasih igraca. Trenutno on i Mircevski odskacu platama.. pa s tim imam i ocekivanja. Valjda nije zabranjeno?Pablo11 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 02:39Cekaj to je argument, u dva derbija bio najbolji? Cisto da razjasnim i ja sam za ostanak Hirosa, ali reci da se Filip nije pokazao je smijesno, drugo je sto su svi ocekivali 2-3 gola po utakmici.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 dec 2024, 23:10
Dva derbija nas najbolji igrac.. onako iz glave.
Kajkut je za sad vise pokazao od Filipa.
Haj ti meni reci, sta su pokazala oba ta igraca?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Nadam se da ce najveca pojacanja nanprolejce biti Mircevski i Hiros!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- jointunija
- Kontakt:
Jesu ovo kadeti uzeli bod u butmirsporu?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- gegenpressing
- Kontakt:
Odličan igrač,baš dugo nisam gledao ovaj tip igrača,pokretljivost,agresiju,uvijek je među top 4 po pretrčanim km u high intenzitetu.Pablo11 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:22Moram se sloziti sa virtom. Filip je skolovan igrac, mozda nema neku zavidnu statistiku kod nas, ali u pocetku i nije imao sanse pokazati se. Sigurno jedan od najspremnijih nasih igraca, da se ne lazemo i nije puno igrao na svojoj pravoj poziciji. Odlican je u defanzivi, dosta utice na Krpica u napadu. Za mene nije jos opravdao, ali opravdava vremenom sigurno. Kod Hirosa me nervira samo sto nikad ne znas kako je raspolozen. Podsjeca me na situaciju Leao u Milanu, ako je raspolozen bit ce najbolji, ako nije, onda bolje da ne igra. Opet kazem Hiros nam je jako bitan i nadam se da ce ostati.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:29Ocekujem da bude medju top 5-6 nasih igraca. Trenutno on i Mircevski odskacu platama.. pa s tim imam i ocekivanja. Valjda nije zabranjeno?
A što se Hiroša tiče,prije da neće nego da hoće ostati.
Brohra ribo se...
I jedini krivac za to je samo on i niko vise, jbt ljudi te toliko cijene i umjesto da se dokazes i zapnes ti budes jos veci **** u glavi i nastavi se zajebavati kao sto se uvijek zajebavao, on je lik koji u nogama ima vic da bude hladno u nekoj top ligi a vrhunac karijere ce mu biti jedna top polusezona u mdk, sam pao sam se ubio ovako se sjebao i u Osijeku bilo mu vaznije sve od rada i truda i haj ti pasha doviđenjagegenpressing je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:06Odličan igrač,baš dugo nisam gledao ovaj tip igrača,pokretljivost,agresiju,uvijek je među top 4 po pretrčanim km u high intenzitetu.Pablo11 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:22Moram se sloziti sa virtom. Filip je skolovan igrac, mozda nema neku zavidnu statistiku kod nas, ali u pocetku i nije imao sanse pokazati se. Sigurno jedan od najspremnijih nasih igraca, da se ne lazemo i nije puno igrao na svojoj pravoj poziciji. Odlican je u defanzivi, dosta utice na Krpica u napadu. Za mene nije jos opravdao, ali opravdava vremenom sigurno. Kod Hirosa me nervira samo sto nikad ne znas kako je raspolozen. Podsjeca me na situaciju Leao u Milanu, ako je raspolozen bit ce najbolji, ako nije, onda bolje da ne igra. Opet kazem Hiros nam je jako bitan i nadam se da ce ostati.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:29
Ocekujem da bude medju top 5-6 nasih igraca. Trenutno on i Mircevski odskacu platama.. pa s tim imam i ocekivanja. Valjda nije zabranjeno?
Istina je da bi u Zrinjskom ili Sarajevu sigurno dao bar 15-ak golova po sezoni, ali ja sam trenutno zadovoljan kakve igre pruza na terenu.gegenpressing je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:06Odličan igrač,baš dugo nisam gledao ovaj tip igrača,pokretljivost,agresiju,uvijek je među top 4 po pretrčanim km u high intenzitetu.Pablo11 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:22Moram se sloziti sa virtom. Filip je skolovan igrac, mozda nema neku zavidnu statistiku kod nas, ali u pocetku i nije imao sanse pokazati se. Sigurno jedan od najspremnijih nasih igraca, da se ne lazemo i nije puno igrao na svojoj pravoj poziciji. Odlican je u defanzivi, dosta utice na Krpica u napadu. Za mene nije jos opravdao, ali opravdava vremenom sigurno. Kod Hirosa me nervira samo sto nikad ne znas kako je raspolozen. Podsjeca me na situaciju Leao u Milanu, ako je raspolozen bit ce najbolji, ako nije, onda bolje da ne igra. Opet kazem Hiros nam je jako bitan i nadam se da ce ostati.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 dec 2024, 17:29
Ocekujem da bude medju top 5-6 nasih igraca. Trenutno on i Mircevski odskacu platama.. pa s tim imam i ocekivanja. Valjda nije zabranjeno?
Fk Željezničar.
Manijaci
Do 2030 uefa trazi da prvoligasi imaju i zenske selekcije, nadam se da se o tome vec razmislja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Rahmet ti duši Crni! Grupa je odlučila otkazati proslavu rođendana i sutra neće biti navijanja.
Fk Željezničar.
Poznavao sam momka. Vise puta zajedno i cugali, ali i bili na "razlicitim stranama" na ulici. I poslije toga bili u korektnim odnosima, jer se kodeks poznavao.
Moze li mi neko reci od cega je umro? Isto tako svim clanovima TM iskreno saucesce, i basum sagosum.
- FKS -
Srcani problemi.Hajdeee je napisao/la: ↑08 dec 2024, 14:35Poznavao sam momka. Vise puta zajedno i cugali, ali i bili na "razlicitim stranama" na ulici. I poslije toga bili u korektnim odnosima, jer se kodeks poznavao.
Moze li mi neko reci od cega je umro? Isto tako svim clanovima TM iskreno saucesce, i basum sagosum.
Fk Željezničar.
-
scudetto89
- Kontakt:
RIP momku iako ga nisam poznavao, svaki put pogodi ovako nesto kad procitam, ali jbg svi cemo mi gore jednog dana.
04.10.2009 !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Halalite na upadu. Rahmetullahi alejke komšija moj.
Izgubili smo SVI strašno dobrog momka.
Izgubili smo SVI strašno dobrog momka.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Rahmet mu duši
- gegenpressing
- Kontakt:
Jedan jedini
Nemam snage da opišem tugu i godine provedene uz Jug i Želju!
Brohra ribo se...
Teren je ponovo sačuvan prekrivačem. Svaka čast.
Hajde Željo.

Hajde Željo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Idemo danas po pobjedu i da zavrsimo napokon prvi dio prvenstva da valja.
Sretno momci.
Sretno momci.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ovo stvarno nerealno zvuči da od 2018 do 2023. na posljednjim mečevima u jesenjem dijelu imamo samo jednu pobjedu.
Još nerealnije zvuči da od tih pet kikseva 4 su na Grbavici.
2018 - poraz od Širokog 2:3
2019: poraz od Veleža 0:2
2020: poraz od Krupe 3:2
2021: pobjeda nad Širokim 1:0
2022: remi sa Posušjem 1:1
2023: poraz od Veleža 0:1
Još nerealnije zvuči da od tih pet kikseva 4 su na Grbavici.
2018 - poraz od Širokog 2:3
2019: poraz od Veleža 0:2
2020: poraz od Krupe 3:2
2021: pobjeda nad Širokim 1:0
2022: remi sa Posušjem 1:1
2023: poraz od Veleža 0:1
Grupa iznad svakog pojedinca.
Nisu cudni rezultati od ranije. Igraci nisu bili spremni da igraju ni polusezonu na 100%, pad fizicke snage, jedva cekaju pauzu i to rezultira losim rezultatima. Samo sto prethodnih godina nije bilo ovako da su ekipe lose kao sad igman, sloboda,gosk i da imaju ovako malo bodova.
Zato ocekujem da ovo danas glat uzmemo.
Zato ocekujem da ovo danas glat uzmemo.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa i 28 gostiju.