Upadnes u savez i sta ce biti ? Nista. Sta znaci jedno mjesto u IO ? Dje su ostali kantoni sa bosnjackom vecinom, ko je tamo ? A gdje su H & S komponente ?killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 11:01Samo jedno pitanje, msm zaboli me qrko i za vas i za pitare, ali jeste li svjesni da ako ne upadnete u taj savez vi da nece bit prvaci narednih 10+ godina ma koliko jaki bili, nego ćete i jedni i drugi čekati šta vam Vico spremi da pojedeteRatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 dec 2024, 10:50Problem nastupa kada shvatis da mi ne trazimo nit' kmecimo da se ujedinimo![]()
Ps. Bolje Nijaz nego duo Abdulah/Mirvic
Kratka hronologija pitara:
dvije titule za zelenim stolom, Vico je nekad bio dobar, dje je sad zapelo![]()
Muco kupi titulu, pehar u Popaju umjesto u vitrinama kluba
Duo Dino Glava Selimovic & Moderni napadacki fudbal Ibrakovic u borbi za dobrobit BiH fudbalaRezultat "borbe" Benkini metarski ofsajdi i titula
Delic, cini mi se Maid, hodao u savezu i smijao se jer Zeljo nece dobiti licencu za Europu, on je i bio u komisiji koja nam je odbila zahtjev za licencu
Klanjale se dzenaze
Sad ga glabate, sami, posteno![]()
Zar nije Magoda neko ko je i vama gurnuo pare za Jug, po hiljaditi put, zar vam se ne bi isplatilo njega podržati, samo pitam nemoj skakat odmah da sam "podanik" ili šta već imaš u repertoaru
Razumijem da jedni ne bi Mirvica, drugi ne bi Brkovića ili tako nešto, ali zar vam se nije lakše dogovoriti između sebe i naći čovjeka za oba kluba nego da iko podržava Čolpu. I nemoj bgt priče pitari ga postavili, vidim kako ih pazi, ozbiljno pitam, zar je tolika ta mržnja u Sarajevu da nema lika koji bi zastupao sarajevski sport![]()
Dok ne pocnu da hapse sudije i sve ostale koji stimaju nema napretka, to znas i sam.
Magoda sluplja politcke poene, navijac je Sarajeva, slika se u dresu i nije dao pare iz budzeta nego iz EBRD kredita za razvoj infrastrukture.
Nema mrznje, samo realnost i historija. Nama su pitari najveci dusmani i to ubjedljivo, sportski. Tako je od pocetka i otimanja igraca do lobiranja da ne dobijemo licencu za Europu, naime tada su BP jahali u savezu. Sa njima nigdje i nikada.