Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 10 dec 2024, 11:22

killafrommanilla je napisao/la:
10 dec 2024, 11:01
RatoborniMrmot je napisao/la:
10 dec 2024, 10:50
Problem nastupa kada shvatis da mi ne trazimo nit' kmecimo da se ujedinimo :mrgreen:

Ps. Bolje Nijaz nego duo Abdulah/Mirvic :urnebes:

Kratka hronologija pitara:

dvije titule za zelenim stolom, Vico je nekad bio dobar, dje je sad zapelo :think:

Muco kupi titulu, pehar u Popaju umjesto u vitrinama kluba

Duo Dino Glava Selimovic & Moderni napadacki fudbal Ibrakovic u borbi za dobrobit BiH fudbala :urnebes: Rezultat "borbe" Benkini metarski ofsajdi i titula

Delic, cini mi se Maid, hodao u savezu i smijao se jer Zeljo nece dobiti licencu za Europu, on je i bio u komisiji koja nam je odbila zahtjev za licencu

Klanjale se dzenaze :urnebes:

Sad ga glabate, sami, posteno :mrgreen:
Samo jedno pitanje, msm zaboli me qrko i za vas i za pitare, ali jeste li svjesni da ako ne upadnete u taj savez vi da nece bit prvaci narednih 10+ godina ma koliko jaki bili, nego ćete i jedni i drugi čekati šta vam Vico spremi da pojedete :mrgreen:

Zar nije Magoda neko ko je i vama gurnuo pare za Jug, po hiljaditi put, zar vam se ne bi isplatilo njega podržati, samo pitam nemoj skakat odmah da sam "podanik" ili šta već imaš u repertoaru :D

Razumijem da jedni ne bi Mirvica, drugi ne bi Brkovića ili tako nešto, ali zar vam se nije lakše dogovoriti između sebe i naći čovjeka za oba kluba nego da iko podržava Čolpu. I nemoj bgt priče pitari ga postavili, vidim kako ih pazi, ozbiljno pitam, zar je tolika ta mržnja u Sarajevu da nema lika koji bi zastupao sarajevski sport :D
Upadnes u savez i sta ce biti ? Nista. Sta znaci jedno mjesto u IO ? Dje su ostali kantoni sa bosnjackom vecinom, ko je tamo ? A gdje su H & S komponente ?

Dok ne pocnu da hapse sudije i sve ostale koji stimaju nema napretka, to znas i sam.

Magoda sluplja politcke poene, navijac je Sarajeva, slika se u dresu i nije dao pare iz budzeta nego iz EBRD kredita za razvoj infrastrukture.

Nema mrznje, samo realnost i historija. Nama su pitari najveci dusmani i to ubjedljivo, sportski. Tako je od pocetka i otimanja igraca do lobiranja da ne dobijemo licencu za Europu, naime tada su BP jahali u savezu. Sa njima nigdje i nikada.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 dec 2024, 11:53

realnonerealan je napisao/la:
10 dec 2024, 08:31
robertkosar je napisao/la:
09 dec 2024, 17:12
09 dec 2024, 17:04

Majstore ja sam potpuno protiv isticanja bilo kakvih ratnih poruka, likova itd. Kako si uopce dosao do zakljucka da ja to podrzavam? Po meni vjera, rat, bilo kakve huskaske retorike nemaju sta raditi na stadionu. Stadion treba biti mjesto gdje ljudi dodu da odmore nakratko od svojih svakodnevnih problema, a ne da iskaljuju svoje komplekse i mrznju prema nekome ili necemu. Evo ovaj frajer hladno napisa da nema nista protiv nijedne vjere, ali protiv nacije ima. hahahah sta reci :damn: :urnebes:

A kad me vec pitas, evo ti odgovor... I naravno on nije kriv, sami su se zlocini desili.. On je heroj, pa zato i podrska koju je dobio od Hordi Zla..

Navijači Sarajeva pružili podršku komandantu odbrane glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Popularne Horde zla su podigle parolu posvećenu legendarnom komandantu Draganu Vikiću

Jer, tvrdi se, postoje dokazi da je postrojba „Vikićevi specijalci“, kako su je iz milja zvali, kojom je zapovijedao „legendarni“ Vikić, bila sudionik teškog zločina počinjenog 9. siječnja 1994. godine u viteškom prigradskom naselju Buhine Kuće. A govori se i potencira i sudjelovanje Vikićevih specijalaca i u stravičnom zločinu u Križanćevu Selu, samo 18 dana ranije i 500 metara zapadnije, bliže gradskom središtu, kada su 34 pripadnika HVO-a i hrvatska civila poginula i ubijena, a 30 zarobljenih odvedeno u Zenicu gdje su mućeni i na kraju i svirepo ubijeni. Istina, argumenti i dokazi za sudjelovanje Vikićevih specijalaca u ovom napadu i počinjenom zločinu su „tanji“ ali nikako preko njih ne bi trebalo olako prijeći. Jer, kao i u Buhinim Kućama i u Križanćevu Selu počinjeni zločini su strašni a još uvijek za njih nitko nije odgovarao.

Tog tragičnog 9. siječnja strani mediji, među njima i CNN, BBC… zabilježili su i u svijet poslali stravične slike kuća u plamenu i tijela civila i vojnika koja leže po dvorištima obiteljskih kuća. Tijela petorice ubijenih civila pronađena su u jednoj seoskoj šupi 36 dana kasnije, 14, veljače, kada su Buhine Kuće i definitivno i potpuno oslobođene.

Zivio ti meni kralju u miru i postenju. :salut:
Tko im yebe mater ustasku!!! Dobili su sto su trazili u okolini viteza. Pet mjeseci su divljali po vitezu prije no sto su napali Muslimane. Pucanje iz auta u pokretu i povici ovo je herceg bosna ovo ce biti hrvatska. Kad su ga popusili onda kuknjava. Najgore je kad lovac postane lovina e tose desilo ujkama u viteskoj dolini

Jesu li i djeca sa osmice dobila sto su trazila, poginuli od granate Armije BIH dok su se igrali? Ljudi iz Srebrenice, Sarajeva, Tuzle tko im **** mater balijsku trebalo ih je jos vise pobiti, jel tako treba reci po to tvome? Boze sacuvaj kakvo razmisljanje..

I sto je najgore nisu izgubili, Vitez nije nikad pao kao i jos dosta sredina u Srednjoj bosni.. Bradonje nisu pomogle u toj namjeri jbg. :bih:

I onda se cudis sto nitko ne navija za Bosnu, nece da igra za nju itd.. Bas zbog takvih poput tebe prijatelju :salut:
Nelupaj gluposti Hvo i roditelji djece su najveci krivci za tragediju sa djecom!!! 100 metara od mjesta nesrece se nalazio katapult hvo koji je gadjao stari vitez. Zasto su dozvolili da se djeca tu igraju???? A zasto Armija BIH nije usla u vitez i ostala mjesta kriva je Bisera Turkovic. Sto se niste pitali kako su ustase u rerni pekli male bebe u Ahmicima :oops:
Zabolime ona stvar hoceli ustase i cetnici navijati za repku :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 dec 2024, 11:56

10 dec 2024, 10:50
Problem nastupa kada shvatis da mi ne trazimo nit' kmecimo da se ujedinimo :mrgreen:

Ps. Bolje Nijaz nego duo Abdulah/Mirvic :urnebes:

Kratka hronologija pitara:

dvije titule za zelenim stolom, Vico je nekad bio dobar, dje je sad zapelo :think:

Muco kupi titulu, pehar u Popaju umjesto u vitrinama kluba

Duo Dino Glava Selimovic & Moderni napadacki fudbal Ibrakovic u borbi za dobrobit BiH fudbala :urnebes: Rezultat "borbe" Benkini metarski ofsajdi i titula

Delic, cini mi se Maid, hodao u savezu i smijao se jer Zeljo nece dobiti licencu za Europu, on je i bio u komisiji koja nam je odbila zahtjev za licencu

Klanjale se dzenaze :urnebes:

Sad ga glabate, sami, posteno :mrgreen:
Samo jedno pitanje, msm zaboli me qrko i za vas i za pitare, ali jeste li svjesni da ako ne upadnete u taj savez vi da nece bit prvaci narednih 10+ godina ma koliko jaki bili, nego ćete i jedni i drugi čekati šta vam Vico spremi da pojedete :mrgreen:

Zar nije Magoda neko ko je i vama gurnuo pare za Jug, po hiljaditi put, zar vam se ne bi isplatilo njega podržati, samo pitam nemoj skakat odmah da sam "podanik" ili šta već imaš u repertoaru :D

Razumijem da jedni ne bi Mirvica, drugi ne bi Brkovića ili tako nešto, ali zar vam se nije lakše dogovoriti između sebe i naći čovjeka za oba kluba nego da iko podržava Čolpu. I nemoj bgt priče pitari ga postavili, vidim kako ih pazi, ozbiljno pitam, zar je tolika ta mržnja u Sarajevu da nema lika koji bi zastupao sarajevski sport :D
Sve ovo sto je nabrajao samo kazes Nijaz Brkovic zvani Kofer i svima je sve jasno. Njima nije ni bitno hoce li osvojiti,njima je bitno da mi nismo prvi i da odu u evropu,to im je dugogodisnji cilj ili da budu 2 a mi recimo 3 :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 dec 2024, 12:02

10 dec 2024, 10:30
NajvecaRadosti je napisao/la:
10 dec 2024, 06:52
Da li ce se zeljini navijaci odazvati na proteste
Hocemo, kako necemo, da podrzimo Ibrakovica koji je vec jednom zavrsio titulu pitarima na konto Zeljeznicara da opet ponovi istu stvar, taman da se i Dino Glava vrati ? i pride da podrzimo Mirvica da udje u Izvrsni Odbor NS-a, da se bori za sve nas :urnebes: Nemas pojma koliko mi fale Benkini golovi iz metarskih ofsajda :mrgreen:

Pitara da nema trebalo bi ih izmisliti :urnebes:

Navijac Zeljeznicara koji ode na proteste je budaletina i to ona iz udzbenika, nadam se da ih nema previse :tralala:
Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine:

Magoda Kenan

Džindo Adnan

Mirvić Ismir

Junuzović Adis

Hadžialagić Edim

Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine:

Magoda Kenan

Džindo Adnan

Brković Nijaz

Gvozden Medžid

Spahić Hamdo

Hasanagić Džana

Hasanbegović Ibrahim

Kandidati za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo:

Brković Nijaz

Hasanbegović Ibrahim

Mrković Rusmir
:kafa:
Koševo Zapad

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 10 dec 2024, 12:24

Shategabri je napisao/la:
10 dec 2024, 12:02
10 dec 2024, 10:30
NajvecaRadosti je napisao/la:
10 dec 2024, 06:52
Da li ce se zeljini navijaci odazvati na proteste
Hocemo, kako necemo, da podrzimo Ibrakovica koji je vec jednom zavrsio titulu pitarima na konto Zeljeznicara da opet ponovi istu stvar, taman da se i Dino Glava vrati ? i pride da podrzimo Mirvica da udje u Izvrsni Odbor NS-a, da se bori za sve nas :urnebes: Nemas pojma koliko mi fale Benkini golovi iz metarskih ofsajda :mrgreen:

Pitara da nema trebalo bi ih izmisliti :urnebes:

Navijac Zeljeznicara koji ode na proteste je budaletina i to ona iz udzbenika, nadam se da ih nema previse :tralala:
Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine:

Magoda Kenan

Džindo Adnan

Mirvić Ismir

Junuzović Adis

Hadžialagić Edim

Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine:

Magoda Kenan

Džindo Adnan

Brković Nijaz

Gvozden Medžid

Spahić Hamdo

Hasanagić Džana

Hasanbegović Ibrahim

Kandidati za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo:

Brković Nijaz

Hasanbegović Ibrahim

Mrković Rusmir
:kafa:
Stvar filozofije. Ko ih ne zna...

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 10 dec 2024, 12:29

10 dec 2024, 11:53
09 dec 2024, 17:12

Tko im yebe mater ustasku!!! Dobili su sto su trazili u okolini viteza. Pet mjeseci su divljali po vitezu prije no sto su napali Muslimane. Pucanje iz auta u pokretu i povici ovo je herceg bosna ovo ce biti hrvatska. Kad su ga popusili onda kuknjava. Najgore je kad lovac postane lovina e tose desilo ujkama u viteskoj dolini

Jesu li i djeca sa osmice dobila sto su trazila, poginuli od granate Armije BIH dok su se igrali? Ljudi iz Srebrenice, Sarajeva, Tuzle tko im **** mater balijsku trebalo ih je jos vise pobiti, jel tako treba reci po to tvome? Boze sacuvaj kakvo razmisljanje..

I sto je najgore nisu izgubili, Vitez nije nikad pao kao i jos dosta sredina u Srednjoj bosni.. Bradonje nisu pomogle u toj namjeri jbg. :bih:

I onda se cudis sto nitko ne navija za Bosnu, nece da igra za nju itd.. Bas zbog takvih poput tebe prijatelju :salut:
Nelupaj gluposti Hvo i roditelji djece su najveci krivci za tragediju sa djecom!!! 100 metara od mjesta nesrece se nalazio katapult hvo koji je gadjao stari vitez. Zasto su dozvolili da se djeca tu igraju???? A zasto Armija BIH nije usla u vitez i ostala mjesta kriva je Bisera Turkovic. Sto se niste pitali kako su ustase u rerni pekli male bebe u Ahmicima :oops:

Tako je i treba da te boli briga, zato ce se i dalje vijoriti zastave Herceg-Bosne i Hrvatske sirom federacije. :cool:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 dec 2024, 12:35

10 dec 2024, 12:29

Tako je i treba da te boli briga, zato ce se i dalje vijoriti zastave Herceg-Bosne i Hrvatske sirom federacije. :cool:
Nek se viori šta želi, mi iz Zenice kad idemo do Žepča na utakmicu niko nije u fazonu "Hrvatsko Žepče" nego više su nešto poput "alejkumu selam komšije" pa tako da šaka ustaša na platnom spisku HDZ-a ne može promjeniti realnost.

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 10 dec 2024, 12:48

chily-rz je napisao/la:
10 dec 2024, 12:35
10 dec 2024, 12:29

Nek se viori šta želi, mi iz Zenice kad idemo do Žepča na utakmicu niko nije u fazonu "Hrvatsko Žepče" nego više su nešto poput "alejkumu selam komšije" pa tako da šaka ustaša na platnom spisku HDZ-a ne može promjeniti realnost.
Nekad su vam stari preci govorili druge pozdrave, ali su se nazalost naguzili okupatoru davno. :guz: Ali eto sjeti se samo cinjenice gdje su se nekad te ustase postrojavale, a i koliko muslimana je bilo u toj vojsci. :mrgreen: Budi mi pozdravljen :bih:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 10 dec 2024, 12:49

robertkosar je bolestan lik. Svi u ovim debilnim raspravama imaju neku granicu i kocnicu, al ovaj je obolio

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 dec 2024, 12:52

Dobar dan. Izlaze li na protest?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 dec 2024, 12:56

10 dec 2024, 12:48

Nekad su vam stari preci govorili druge pozdrave, ali su se nazalost naguzili okupatoru davno. :guz: Ali eto sjeti se samo cinjenice gdje su se nekad te ustase postrojavale, a i koliko muslimana je bilo u toj vojsci. :mrgreen: Budi mi pozdravljen :bih:
Na prostoru BiH historija pamti mnogo okupatora, ponajveći od svih je bio Vatikan koji se nije mogao pomiriti da ima neki narod što im se nije sageo kad su krenuli u prekrštavanje Evrope, na žalost mnogi paganski narodi poput Hrvata se nisu uspjeli obraniti pa su stoljećima bili konjušari Ugarima a i danas su ostali vjerni tim istim okupatorima.

NDH je fašističko nacistička prčija koje je trajala par ratnih godina, nije relevantna za historiju kao i herceg bosna, postoji samo u zadojenim glavama. Ne interesuje me ko se i kako pozdravljao u jednoj takvoj tvorevini jer nije relevantno ničemu.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 dec 2024, 13:10

2sb1996 je napisao/la:
09 dec 2024, 22:38

Mitomanu našmrkani…
Sad opet dvije-tri godine do Mostara najdalje i bjež' kući. :beba:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2024, 13:15

Kako ćeš se dogovoriti sa FK Sarajevo? Posebno sad kad su očajni.

A što se tiče toga ko koga pazi, ima li klub koji je "pažen" kao Sarajevo? Dvije titule za zelenim stolom, zataškali im sve afere, od Punca pa nadalje. Ne igra se fudbal od Vice pa na ovamo. Od jednopartijskog sistema, odnosno osnivanja kluba, nikada niti jedna odluka nije donesena a da nije u njihovu korist, od proširenja lige pa nadalje, ko god da je vladao odluke su uvijek išle u njihovu korist.

Ove sezone su zakinuti na par utakmica, to stoji, a šta ćemo sa prethodnim sezonama? Od dodavanja Šerbečića pa do "hips don't lie". Godinama niko nije smio dosuditi penal protiv njih.

Pogledaj ovu fotografiju ispod i reci mi jesi li ikada nešto slično vidio u fudbalu? Vjerujem da ga pratiš poprilično dugo.

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 dec 2024, 13:15

GoskGabela je napisao/la:
10 dec 2024, 08:40

Pa Babunu sandzacki Dinamo je nasljednik HAŠK Građanskog iz 1911, pročitaj nekad nešto u životu.
Normalno da se igrao tada nogomet u Gabeli, ima sve lijepo dokumentirano, nije nas osnovala partija i država, levatu.
Ajde sad odj.**** kozojebu na Hošin brijeg, još malo kad padne snijeg nećete moći niti sići u Sarajevo :urnebes: :wave:
Veliki GOŠK Gabela :urnebes:
Ko vas je osnovao, udruženje poljoprivrednika? Ne vidim ko je drugi mogao u toj selendri. :rol:

Super, još 3-4 mjeseca i razligu s teme. :wave:
Imaš dole s navijačima Bratstva, Zvijezde, Budućnosti i Jedinstva da se prepireš. Ni s ovim navedenim ne možeš u istu rečenicu, a kamoli s klubovima iz Premijer lige. Vidiš da ste kanta za nabijanje i unaprijed se svaku utakmicu protiv vas upišu bodovi. Najodvratnije gostovanje na koje, srećom, ne idem već godinama.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 dec 2024, 13:20

Onaj nastavlja samo o Sarajevu da piše.

Opsesija, šta li je? :kafa:

Velik si Mangupe! :bih: :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 10 dec 2024, 13:21

chily-rz je napisao/la:
10 dec 2024, 12:56

Na prostoru BiH historija pamti mnogo okupatora, ponajveći od svih je bio Vatikan koji se nije mogao pomiriti da ima neki narod što im se nije sageo kad su krenuli u prekrštavanje Evrope, na žalost mnogi paganski narodi poput Hrvata se nisu uspjeli obraniti pa su stoljećima bili konjušari Ugarima a i danas su ostali vjerni tim istim okupatorima.

NDH je fašističko nacistička prčija koje je trajala par ratnih godina, nije relevantna za historiju kao i herceg bosna, postoji samo u zadojenim glavama. Ne interesuje me ko se i kako pozdravljao u jednoj takvoj tvorevini jer nije relevantno ničemu.
A o nasilnoj islamizaciji od strane Osmanskog carstva ni rijeci?? Do njihovog dolaska islam nije ni bio u Bosni dobri moj prijatelju.. :urnebes: Jesi li istrazivao nekad svoje porodicno stablo, ne bi bilo lose da to uradis. :geek:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 dec 2024, 13:25

10 dec 2024, 13:21
chily-rz je napisao/la:
10 dec 2024, 12:56

A o nasilnoj islamizaciji od strane Osmanskog carstva ni rijeci?? Do njihovog dolaska islam nije ni bio u Bosni dobri moj prijatelju.. :urnebes: Jesi li istrazivao nekad svoje porodicno stablo, ne bi bilo lose da to uradis. :geek:
Dok su kršćani dolazili sa cvijećem i vinom zaljevali buduće sljedbenike :kafa:
Daj ba :D

Ako šta znamo, to je da se historija kroji od kad kome odgovara.
Odsječeš fino i kažeš eto vas su Turci bla bla, a mi bili milion godina prije toga...ups, a ono vratiš se, kad vidiš da baš nije tako.
Svako je došao odnekud, teško da ćeš na ovim prostorima naći nekog ko je baš domaći.
Tako da je ta priča i više nego bezveze.
Koliko god je neki musliman na ovim prostorima prodao vjeru za večeru toliko su i katolici i pravoslavci.
Sve ostalo je, kako rekoh, naprđivanje i krojenje po vlastitoj želji.
Pozdrav, ''ne komentarišem politiku'' ;)
Ne moraš ni o sportu, puno bi bilo :thumbup:
Koševo Zapad

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 dec 2024, 13:36

Skupio sam malo hrabrosti pa bih pokušao na ovoj temi malo o fudbalu...ako nije problem.

Smatram da titula Zrinjskog ovisi od toga da li ce zadržati Nardina. Bilbija se po mom mišljenju nece vratiti u staru formu vise ako bude opet prvi izbor.

Borac ce naravno probati na isti nacin do titule i nema predaje.
Da ce biti jaci, sumnjam. Zrinjski koji radi najpametnije nije odolio tolikom novcu od Europe pa je trošio glupo na potrošena imena.

Sarajevo ce biti i dalje isto, mozda i malo bolje.
Imaju konačno trenera kojeg vrijedi ispostovati za pojačanja. Ne vidim na koji nacin mogu biti slabiji. Odnos Saveza i sudija se neće mijenjati.

Zeljo enigma. To niko ziv ne zna kako ce u drugoj polusezoni..

Ostali tu da se broj učesnika popuni. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 dec 2024, 13:49

feniksptica je napisao/la:
10 dec 2024, 13:36
Skupio sam malo hrabrosti pa bih pokušao na ovoj temi malo o fudbalu...ako nije problem.

Smatram da titula Zrinjskog ovisi od toga da li ce zadržati Nardina. Bilbija se po mom mišljenju nece vratiti u staru formu vise ako bude opet prvi izbor.

Borac ce naravno probati na isti nacin do titule i nema predaje.
Da ce biti jaci, sumnjam. Zrinjski koji radi najpametnije nije odolio tolikom novcu od Europe pa je trošio glupo na potrošena imena.

Sarajevo ce biti i dalje isto, mozda i malo bolje.
Imaju konačno trenera kojeg vrijedi ispostovati za pojačanja. Ne vidim na koji nacin mogu biti slabiji. Odnos Saveza i sudija se neće mijenjati.

Zeljo enigma. To niko ziv ne zna kako ce u drugoj polusezoni..

Ostali tu da se broj učesnika popuni. :bih:
Slazem se sa prve tri stavke. Sto se Zelje tice, iskreno, napokon imaju trenera koji ne izmislja toplu vodu i ne "sere". Coric je bas onako kulturan trener i vidi se da covjek zna svoj posao. Nesto kao Dudic u Velezu, kad je od poluigraca napravio europsku ekipu. Mislim da ce oni nastaviti isto ako ne cak i bolje drugu polusezonu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533, held9 i 19 gostiju.