Sta bi drugi klubovi dali da njihov grb uz grb adidasa krasi shop centra grada?
a) donirani stadion od saveza i sda
b) samo pomocni teren
c) sve ali opet kurcina

Ma ne misli on tako. Jedino što je bitno jeste spilati s teme status Željezničara u ovom kuršlusu u FSKS
Sto bolestan sto sam vam istinu napisao. Vi izmisljeni hrvati ste dvolicnjaci i hinje evo i zasto. Za vrijeme ovog nesretnog rata ste govorili bosnjacima mi cemo zajedno a iza ledza drzali noz, izdali ste nas na linijama u jajcu 92 i turbetu 93 predali ste linije cetnicima tako isto kod maglaja i žepca e zato vas mrzim. Ali Bosanske katolike postivam i respektujemtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 12:49robertkosar je bolestan lik. Svi u ovim debilnim raspravama imaju neku granicu i kocnicu, al ovaj je obolio
robertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:31Sto bolestan sto sam vam istinu napisao. Vi izmisljeni hrvati ste dvolicnjaci i hinje evo i zasto. Za vrijeme ovog nesretnog rata ste govorili bosnjacima mi cemo zajedno a iza ledza drzali noz, izdali ste nas na linijama u jajcu 92 i turbetu 93 predali ste linije cetnicima tako isto kod maglaja i žepca e zato vas mrzim. Ali Bosanske katolike postivam i respektujemtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 12:49robertkosar je bolestan lik. Svi u ovim debilnim raspravama imaju neku granicu i kocnicu, al ovaj je obolio![]()
Ne znam kako se tome cudis ikako poslije one bolje Zrinjski nego Cigani...uz veliko oduševljenje skupštine.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:10Ma ne misli on tako. Jedino što je bitno jeste spilati s teme status Željezničara u ovom kuršlusu u FSKS
Ali evo, Mrmot je objasnio ono što sam i pretpostavljao - svjesni da ne mogu uzeti titulu narednih X godina, cilj je to isto onemogućiti gradskom rivalu, što je legitimno i razumljivo, iako vjerovatno nije ispravno podržati ovo što se radi trenutno gdje se apsolutno svako kolo namješta i to računajući kola unaprijed. Vjerujem da će svakom godinom prvenstvo biti sve neregularnije s obzirom kakav put ima prvak do grupne faze i miliona.
Ti si Robert Klosarrobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:31Sto bolestan sto sam vam istinu napisao. Vi izmisljeni hrvati ste dvolicnjaci i hinje evo i zasto. Za vrijeme ovog nesretnog rata ste govorili bosnjacima mi cemo zajedno a iza ledza drzali noz, izdali ste nas na linijama u jajcu 92 i turbetu 93 predali ste linije cetnicima tako isto kod maglaja i žepca e zato vas mrzim. Ali Bosanske katolike postivam i respektujemtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 12:49robertkosar je bolestan lik. Svi u ovim debilnim raspravama imaju neku granicu i kocnicu, al ovaj je obolio![]()
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:10Ali evo, Mrmot je objasnio ono što sam i pretpostavljao - svjesni da ne mogu uzeti titulu narednih X godina, cilj je to isto onemogućiti gradskom rivalu
To je dokaz licemjerstva admina i ovog portala.
Tvrdim da je veca sansa da uzmemo titulu dok Vico jase nego kada bi zajahali pitari.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:10Ma ne misli on tako. Jedino što je bitno jeste spilati s teme status Željezničara u ovom kuršlusu u FSKS
Ali evo, Mrmot je objasnio ono što sam i pretpostavljao - svjesni da ne mogu uzeti titulu narednih X godina, cilj je to isto onemogućiti gradskom rivalu, što je legitimno i razumljivo, iako vjerovatno nije ispravno podržati ovo što se radi trenutno gdje se apsolutno svako kolo namješta i to računajući kola unaprijed. Vjerujem da će svakom godinom prvenstvo biti sve neregularnije s obzirom kakav put ima prvak do grupne faze i miliona.
Znači u oba slučaja rezultat istiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:03Tvrdim da je veca sansa da uzmemo titulu dok Vico jase nego kada bi zajahali pitari.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:10Ma ne misli on tako. Jedino što je bitno jeste spilati s teme status Željezničara u ovom kuršlusu u FSKS
To ce ti svako realan reci.
Zvuci apsurdno, al je tako.
Biće da je rent free in your head
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Marokanci58, supervizor, Venom, Zaboljesutra i 23 gosta.