Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Shizodivovi na aparatima 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
Znači u oba slučaja rezultat istiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:03Tvrdim da je veca sansa da uzmemo titulu dok Vico jase nego kada bi zajahali pitari.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2024, 20:10Ma ne misli on tako. Jedino što je bitno jeste spilati s teme status Željezničara u ovom kuršlusu u FSKS
Ali evo, Mrmot je objasnio ono što sam i pretpostavljao - svjesni da ne mogu uzeti titulu narednih X godina, cilj je to isto onemogućiti gradskom rivalu, što je legitimno i razumljivo, iako vjerovatno nije ispravno podržati ovo što se radi trenutno gdje se apsolutno svako kolo namješta i to računajući kola unaprijed. Vjerujem da će svakom godinom prvenstvo biti sve neregularnije s obzirom kakav put ima prvak do grupne faze i miliona.
To ce ti svako realan reci.
Zvuci apsurdno, al je tako.

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Biće da je rent free in your head

Al dobro, legitimno je, nećeš valjda prozivati lešinare

Koševo Zapad
Je li to Zeljo ima predstavnike cetnika u klubu, pa je cetnicki? Hmmm, podsjeti me koji je haski optuzenik bio u FK Sarajevu i jesu li ono HZ sa Lesinarima bili bratska grupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:16E cuj ti ovog virtuala dijasporca nk ZeljezniCMAR mu najveći klub u drzavi hahahahahha
Jeste najveci cetnicki klub slazem se

Nepotreban ti je komentar i nacin izrazavanja

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Shategabri
- Kontakt:
Dajte, ljudi.Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:12Je li to Zeljo ima predstavnike cetnika u klubu, pa je cetnicki? Hmmm, podsjeti me koji je haski optuzenik bio u FK Sarajevu i jesu li ono HZ sa Lesinarima bili bratska grupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:16E cuj ti ovog virtuala dijasporca nk ZeljezniCMAR mu najveći klub u drzavi hahahahahha
Nepotreban ti je komentar i nacin izrazavanja![]()
Yebo tu priču.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Jesu predstavnici navijaca Zeljeznicara 21.05.1992. islu u Beograd da zajedno sa Ivicom Osimom slave osvjeni kup Partizana?Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:12Je li to Zeljo ima predstavnike cetnika u klubu, pa je cetnicki? Hmmm, podsjeti me koji je haski optuzenik bio u FK Sarajevu i jesu li ono HZ sa Lesinarima bili bratska grupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:16E cuj ti ovog virtuala dijasporca nk ZeljezniCMAR mu najveći klub u drzavi hahahahahha
Nepotreban ti je komentar i nacin izrazavanja![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Nekad imam osjećaj da su na forumu sve ptspeovci sa punim ratnim stažom.
A čisto sumnjam da je tako.
A čisto sumnjam da je tako.
Koševo Zapad
Kad neka forumska fukara jednog Ismira Mirvica naziva karikaturom

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislim da titula Zrinjskog(kad govorimo o nogometnim stvarima) ovisi najviše o veznom redu tj o zdravlju igrača cavar,surdanovic (svi ostali veznjaci izgledaju dobro kad su uz njih na terenu) i dodao bih tu i topica koji je zaštićeno godiste a igra odlicnofeniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2024, 13:36Skupio sam malo hrabrosti pa bih pokušao na ovoj temi malo o fudbalu...ako nije problem.
Smatram da titula Zrinjskog ovisi od toga da li ce zadržati Nardina. Bilbija se po mom mišljenju nece vratiti u staru formu vise ako bude opet prvi izbor.
Borac ce naravno probati na isti nacin do titule i nema predaje.
Da ce biti jaci, sumnjam. Zrinjski koji radi najpametnije nije odolio tolikom novcu od Europe pa je trošio glupo na potrošena imena.
Sarajevo ce biti i dalje isto, mozda i malo bolje.
Imaju konačno trenera kojeg vrijedi ispostovati za pojačanja. Ne vidim na koji nacin mogu biti slabiji. Odnos Saveza i sudija se neće mijenjati.
Zeljo enigma. To niko ziv ne zna kako ce u drugoj polusezoni..
Ostali tu da se broj učesnika popuni.![]()
Bilbija ce se vratit u formu(možda ne na 100%,Al i na 80% je najbolji napadač lige) jer ima nevjerojatnu glad za uspjehom i dalje zato i je tako kvalitetan a zbog toga i prgav (za moj ukus previse) na terenu i van njega
Sarajevo jednostavno mora pocet zadržavat kostur ekipe od nekih 6 7 igrača 2-3sezone da bi došlo do cilja
Želji je dosta 4. Mjesto i mislim da to imaju sigurno(sumnjam da će kup uzet netko iz donjeg dijela tablice)
A borac ima određenu kvalitetu šta god mi mislili o njima ali ako igrali Europu i dalje(tj ako prodju),igrači jednostavno neće davati maximum u prvenstvu da bi se sačuvali od povreda i umora da bi se preko europe prodali dalje jer je to osnovni cilj svakog igrača u ovoj ligi
Kako ovi primiše četiri komada za 10 minuta? Nisu mi Turci djelovali toliko bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne možeš ti bez Sarajeva, pa ni dan jedan. Makar to bila i djeca Sarajeva. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Jel @Anex banovan? Fale mi njegovi biseri na temi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A tek Pitarsam...19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 12:57Jel @Anex banovan? Fale mi njegovi biseri na temi...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Eno sad fale vam, a dok su bili, pisale se peticije adminu da ih banuje 

Koševo Zapad
Kod tebe sve filozofski tekstovi.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 12:57Jel @Anex banovan? Fale mi njegovi biseri na temi...

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne znas sta imas dok to ne izgubisShategabri je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:01Eno sad fale vam, a dok su bili, pisale se peticije adminu da ih banuje![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nije tacno, ja sam se odmah zauzeo za njihShategabri je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:01Eno sad fale vam, a dok su bili, pisale se peticije adminu da ih banuje![]()

19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mijenjao bi sad te nabrojane umjesto ovih sto o nacionalizmu konstantno pisu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Svaka ćas19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:07Nije tacno, ja sam se odmah zauzeo za njihShategabri je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:01Eno sad fale vam, a dok su bili, pisale se peticije adminu da ih banuje![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.

Koševo Zapad