feniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2024, 13:36
Skupio sam malo hrabrosti pa bih pokušao na ovoj temi malo o fudbalu...ako nije problem.
Smatram da titula Zrinjskog ovisi od toga da li ce zadržati Nardina. Bilbija se po mom mišljenju nece vratiti u staru formu vise ako bude opet prvi izbor.
Borac ce naravno probati na isti nacin do titule i nema predaje.
Da ce biti jaci, sumnjam. Zrinjski koji radi najpametnije nije odolio tolikom novcu od Europe pa je trošio glupo na potrošena imena.
Sarajevo ce biti i dalje isto, mozda i malo bolje.
Imaju konačno trenera kojeg vrijedi ispostovati za pojačanja. Ne vidim na koji nacin mogu biti slabiji. Odnos Saveza i sudija se neće mijenjati.
Zeljo enigma. To niko ziv ne zna kako ce u drugoj polusezoni..
Ostali tu da se broj učesnika popuni.
Mislim da titula Zrinjskog(kad govorimo o nogometnim stvarima) ovisi najviše o veznom redu tj o zdravlju igrača cavar,surdanovic (svi ostali veznjaci izgledaju dobro kad su uz njih na terenu) i dodao bih tu i topica koji je zaštićeno godiste a igra odlicno
Bilbija ce se vratit u formu(možda ne na 100%,Al i na 80% je najbolji napadač lige) jer ima nevjerojatnu glad za uspjehom i dalje zato i je tako kvalitetan a zbog toga i prgav (za moj ukus previse) na terenu i van njega
Sarajevo jednostavno mora pocet zadržavat kostur ekipe od nekih 6 7 igrača 2-3sezone da bi došlo do cilja
Želji je dosta 4. Mjesto i mislim da to imaju sigurno(sumnjam da će kup uzet netko iz donjeg dijela tablice)
A borac ima određenu kvalitetu šta god mi mislili o njima ali ako igrali Europu i dalje(tj ako prodju),igrači jednostavno neće davati maximum u prvenstvu da bi se sačuvali od povreda i umora da bi se preko europe prodali dalje jer je to osnovni cilj svakog igrača u ovoj ligi