O igranju za BiH? Ponude drugih saveza?
“Ono što bi me moglo ‘gurnuti’ od reprezentacije BiH je nepravednost od pojedinaca. Moji roditelji su dobili ponude od drugog saveza, ali meni i roditeljima je bitno da ostanem zdrav i da izbjegnem povrede. Vrijeme će pokazati kako će se stvari odvijati“
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Matej Deket već priprema za odlazak kod komšija
Kad svako igra prije njega, a nisu nista bolji. Sretno mu i da ode. Nisu vala ovi drugi nista bolji od njega, ali eto...Ibizevic je napisao/la: ↑11 dec 2024, 11:45Matej Deket već priprema za odlazak kod komšija
“Ono što bi me moglo ‘gurnuti’ od reprezentacije BiH je nepravednost od pojedinaca. Moji roditelji su dobili ponude od drugog saveza, ali meni i roditeljima je bitno da ostanem zdrav i da izbjegnem povrede. Vrijeme će pokazati kako će se stvari odvijati“
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A o kakvim to nepravdama on tačno priča sa 15 godina? I to redovno igra u uzrastu do 17 godina.
Ne znam sta bi drugo htio i želio? Meni ovo nažalost više zvuči kao neki izgovor. Ako iko ima protekciju, to imaju oni iz Borca.
Ne znam sta bi drugo htio i želio? Meni ovo nažalost više zvuči kao neki izgovor. Ako iko ima protekciju, to imaju oni iz Borca.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne igra redovno, svaku utakmicu je poceo s klupe u ovim kvalifikacijama i vjerovatno ga je to naljutilo s potpunim pravom jer je kao najmladji daleko najucinkovitiji igrac kadetskog prvenstva ove sezone u nasoj ligi. Kakve veze imaju godine ako je neko kvalitetan, evo i Alajbegovic je tek nedavno napunio 17 godina a bio je najbolji igrac juniorske reprezentacije. Kad bi tako razmisljali onda bi trebao biti rezerva kao Deket i ulazit pomalo da ga pripremimo za sljedeci ciklus kada bude stariji da nosi ekipu. Odmah da se ogradim da ni u snu ne zelim praviti poredjenja kvalitete Alajbegovica i Deketa za svoj uzrast nego samu cinjenicu da godine nista ne znace. Meni je jedna velika uvreda da niti jedan igrac Borca nije bio u 1. Postavi kadetske reprezentacije obzirom koliko su dominantni u ligi pa taman da nam komplet reprezentacija dolazi iz skola Bayerna, Dortmunda, Salzburga, Ajaxa i Barcelone a ne vecinski iz nekih osrednjih inostranih klubova cije skole fudbala i ne kotiraju nesto posebno
Kada je u pitanju protekcija igraca Borca to jeste tacno ali kada su u pitanju nekvalitetni igraci od kojih u perspektivi ne bi moglo biti nista i takve ovi fasisti iz saveza u startu projektuju kao nezamjenjive dok ovakvima pod svaku cijenu zele da ogade sve sto ima sa reprezentacijom i da djeca pobjegnu glavom bez obzira.
-
- Kontakt:
Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.
Valjda smo nešto naučili od Vladana Kovačevića i Petra Sučića.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma koga lazu vise, jos mi je manje jasno kako im nakon svega neko vjeruje...iskoristice nas da se probije i kad ga Srbija pozove bacices pricu ko vladan da ovdje nisi prihvacen i slicno...kao i 99% Srba i Hrvata
Jbt Vladan haman odrasto u Sarajevu ovdje ga pitari branili iako je svima bilo jasno da nas je odyebo radi Srbije...da bi im on zahvalio prico o prirodnim srbima i jos na kraju maltene reko da se osjeco neugodno mejdu "nama"
Kao da to nije dovoljno jos su teski licemjeri, jbt reci igraci za Srbiju nemam nista sa BiH i sve ok...a ne vako pricas neke price jer nemas damu bit ni Stbin da te ove fgr Bosnje lafo brane...dok jedan dan ne osvane snimak tvoj sa pjesmama ili slikama...pa cak ima onih koji se i tad pocnu lafo pravdat...nisam znao da je Karadzic ja mislio djes mraz
Jbt Vladan haman odrasto u Sarajevu ovdje ga pitari branili iako je svima bilo jasno da nas je odyebo radi Srbije...da bi im on zahvalio prico o prirodnim srbima i jos na kraju maltene reko da se osjeco neugodno mejdu "nama"
Kao da to nije dovoljno jos su teski licemjeri, jbt reci igraci za Srbiju nemam nista sa BiH i sve ok...a ne vako pricas neke price jer nemas damu bit ni Stbin da te ove fgr Bosnje lafo brane...dok jedan dan ne osvane snimak tvoj sa pjesmama ili slikama...pa cak ima onih koji se i tad pocnu lafo pravdat...nisam znao da je Karadzic ja mislio djes mraz
=\_1921_/=
Vala bas. Ni prvi ni zadnji. Bolje sad da promjeni nego sa 21 kao Sucic ili Kovacevic. Dzaba zauzima neko mjesto. A mi necemo biti nista bolji niti losiji sa ili bez njega.
To su samo njegove prazne price i izgovori da promijeni dres, kao i kod onog Vukovica.
Pa jbt sta su sve navijaci pisali (i jos pisu) o Dzeki koji je najbolji nas igrac u historiji, pa nije napustio reprezentaciju. Ne mozes biti fudbaler ako ne trpis kritike navijaca. Kao da ga u Srbiji nece docekati kritike kao npr Jovica iz Bijeljine.
To su samo njegove prazne price i izgovori da promijeni dres, kao i kod onog Vukovica.
Pa jbt sta su sve navijaci pisali (i jos pisu) o Dzeki koji je najbolji nas igrac u historiji, pa nije napustio reprezentaciju. Ne mozes biti fudbaler ako ne trpis kritike navijaca. Kao da ga u Srbiji nece docekati kritike kao npr Jovica iz Bijeljine.
invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:43Ma koga lazu vise, jos mi je manje jasno kako im nakon svega neko vjeruje...iskoristice nas da se probije i kad ga Srbija pozove bacices pricu ko vladan da ovdje nisi prihvacen i slicno...kao i 99% Srba i Hrvata

Sad nam i 15-godisnji balavci krenuli prijetit' ... jos malo pa cemo i od pjetlica strepit' ..Ibizevic je napisao/la: ↑11 dec 2024, 11:45Matej Deket već priprema za odlazak kod komšija

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Barbarez jučer na Lille-Sturm. 

A ko kaze da ce igrati za Srbiju?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:13Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.
A jesi ti bio u kampu pa znas sta se desavalo?
Ma o cemu ti pricas i kakve veze s ovim imaju navijaci?mercurial je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:47Vala bas. Ni prvi ni zadnji. Bolje sad da promjeni nego sa 21 kao Sucic ili Kovacevic. Dzaba zauzima neko mjesto. A mi necemo biti nista bolji niti losiji sa ili bez njega.
Nemate pojma o cemu pricate,nagadjate,mrzite.
Bivsi U19 reprezentativac i potencijalni A reprezentativac, golman Strahinja Manojlovic vjerovatno novi igrac FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: RajvoSA03, dana/u 23 feb 2025, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ima Sarajevo fetiš na ove prirodne srbe.
Nije upisao zvanicni nastup za prekodrinske cobane.
92:48 - La Decima
A i iskreno koga boli briga za lika koji sa 22 godine potpisuje za Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pretpostavljam na osnovu iskustva sa drugim igračima. Meni nije problem ni lično izvinjenje momku uputiti ako griješim, ali iskustva sa Kovačevićem, Sučićem i još nekima nažalost su loša.Manija je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:37A ko kaze da ce igrati za Srbiju?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:13Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.