Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ibizevic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Ibizevic » 11 dec 2024, 11:45

Matej Deket već priprema za odlazak kod komšija
O igranju za BiH? Ponude drugih saveza?

“Ono što bi me moglo ‘gurnuti’ od reprezentacije BiH je nepravednost od pojedinaca. Moji roditelji su dobili ponude od drugog saveza, ali meni i roditeljima je bitno da ostanem zdrav i da izbjegnem povrede. Vrijeme će pokazati kako će se stvari odvijati“

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2024, 12:12

Ibizevic je napisao/la:
11 dec 2024, 11:45

“Ono što bi me moglo ‘gurnuti’ od reprezentacije BiH je nepravednost od pojedinaca. Moji roditelji su dobili ponude od drugog saveza, ali meni i roditeljima je bitno da ostanem zdrav i da izbjegnem povrede. Vrijeme će pokazati kako će se stvari odvijati“
Kad svako igra prije njega, a nisu nista bolji. Sretno mu i da ode. Nisu vala ovi drugi nista bolji od njega, ali eto...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 11 dec 2024, 12:46

A o kakvim to nepravdama on tačno priča sa 15 godina? I to redovno igra u uzrastu do 17 godina.
Ne znam sta bi drugo htio i želio? Meni ovo nažalost više zvuči kao neki izgovor. Ako iko ima protekciju, to imaju oni iz Borca.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 dec 2024, 12:57

DeeWa je napisao/la:
11 dec 2024, 12:46
A o kakvim to nepravdama on tačno priča sa 15 godina? I to redovno igra u uzrastu do 17 godina.
Ne znam sta bi drugo htio i želio? Meni ovo nažalost više zvuči kao neki izgovor. Ako iko ima protekciju, to imaju oni iz Borca.
Ne igra redovno, svaku utakmicu je poceo s klupe u ovim kvalifikacijama i vjerovatno ga je to naljutilo s potpunim pravom jer je kao najmladji daleko najucinkovitiji igrac kadetskog prvenstva ove sezone u nasoj ligi. Kakve veze imaju godine ako je neko kvalitetan, evo i Alajbegovic je tek nedavno napunio 17 godina a bio je najbolji igrac juniorske reprezentacije. Kad bi tako razmisljali onda bi trebao biti rezerva kao Deket i ulazit pomalo da ga pripremimo za sljedeci ciklus kada bude stariji da nosi ekipu. Odmah da se ogradim da ni u snu ne zelim praviti poredjenja kvalitete Alajbegovica i Deketa za svoj uzrast nego samu cinjenicu da godine nista ne znace. Meni je jedna velika uvreda da niti jedan igrac Borca nije bio u 1. Postavi kadetske reprezentacije obzirom koliko su dominantni u ligi pa taman da nam komplet reprezentacija dolazi iz skola Bayerna, Dortmunda, Salzburga, Ajaxa i Barcelone a ne vecinski iz nekih osrednjih inostranih klubova cije skole fudbala i ne kotiraju nesto posebno
Kada je u pitanju protekcija igraca Borca to jeste tacno ali kada su u pitanju nekvalitetni igraci od kojih u perspektivi ne bi moglo biti nista i takve ovi fasisti iz saveza u startu projektuju kao nezamjenjive dok ovakvima pod svaku cijenu zele da ogade sve sto ima sa reprezentacijom i da djeca pobjegnu glavom bez obzira.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 11 dec 2024, 13:13

Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.

Valjda smo nešto naučili od Vladana Kovačevića i Petra Sučića.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 dec 2024, 14:43

Ma koga lazu vise, jos mi je manje jasno kako im nakon svega neko vjeruje...iskoristice nas da se probije i kad ga Srbija pozove bacices pricu ko vladan da ovdje nisi prihvacen i slicno...kao i 99% Srba i Hrvata

Jbt Vladan haman odrasto u Sarajevu ovdje ga pitari branili iako je svima bilo jasno da nas je odyebo radi Srbije...da bi im on zahvalio prico o prirodnim srbima i jos na kraju maltene reko da se osjeco neugodno mejdu "nama"

Kao da to nije dovoljno jos su teski licemjeri, jbt reci igraci za Srbiju nemam nista sa BiH i sve ok...a ne vako pricas neke price jer nemas damu bit ni Stbin da te ove fgr Bosnje lafo brane...dok jedan dan ne osvane snimak tvoj sa pjesmama ili slikama...pa cak ima onih koji se i tad pocnu lafo pravdat...nisam znao da je Karadzic ja mislio djes mraz
=\_1921_/=

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 11 dec 2024, 16:47

Vala bas. Ni prvi ni zadnji. Bolje sad da promjeni nego sa 21 kao Sucic ili Kovacevic. Dzaba zauzima neko mjesto. A mi necemo biti nista bolji niti losiji sa ili bez njega.
To su samo njegove prazne price i izgovori da promijeni dres, kao i kod onog Vukovica.
Pa jbt sta su sve navijaci pisali (i jos pisu) o Dzeki koji je najbolji nas igrac u historiji, pa nije napustio reprezentaciju. Ne mozes biti fudbaler ako ne trpis kritike navijaca. Kao da ga u Srbiji nece docekati kritike kao npr Jovica iz Bijeljine.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 11 dec 2024, 17:24

invincible1921 je napisao/la:
11 dec 2024, 14:43
Ma koga lazu vise, jos mi je manje jasno kako im nakon svega neko vjeruje...iskoristice nas da se probije i kad ga Srbija pozove bacices pricu ko vladan da ovdje nisi prihvacen i slicno...kao i 99% Srba i Hrvata

Jbt Vladan haman odrasto u Sarajevu ovdje ga pitari branili iako je svima bilo jasno da nas je odyebo radi Srbije...da bi im on zahvalio prico o prirodnim srbima i jos na kraju maltene reko da se osjeco neugodno mejdu "nama"

Kao da to nije dovoljno jos su teski licemjeri, jbt reci igraci za Srbiju nemam nista sa BiH i sve ok...a ne vako pricas neke price jer nemas damu bit ni Stbin da te ove fgr Bosnje lafo brane...dok jedan dan ne osvane snimak tvoj sa pjesmama ili slikama...pa cak ima onih koji se i tad pocnu lafo pravdat...nisam znao da je Karadzic ja mislio djes mraz
:salut:
Mogli je napisao/la:
19 nov 2024, 14:16
Svakako nece nastupat za BiH u buducnosti. Ne treba ga ni zvati. :yawn:
:yawn:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 11 dec 2024, 23:45

Ibizevic je napisao/la:
11 dec 2024, 11:45

Sad nam i 15-godisnji balavci krenuli prijetit' ... jos malo pa cemo i od pjetlica strepit' .. :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 12 dec 2024, 10:50

Barbarez jučer na Lille-Sturm. :hmmmmm:

Manija
Kontakt:

Post Postao/la Manija » 12 dec 2024, 12:37

izdzezveubrazil je napisao/la:
11 dec 2024, 13:13
Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.

A ko kaze da ce igrati za Srbiju?

Manija
Kontakt:

Post Postao/la Manija » 12 dec 2024, 12:38

DeeWa je napisao/la:
11 dec 2024, 12:46
A jesi ti bio u kampu pa znas sta se desavalo?

Manija
Kontakt:

Post Postao/la Manija » 12 dec 2024, 12:42

mercurial je napisao/la:
11 dec 2024, 16:47
Vala bas. Ni prvi ni zadnji. Bolje sad da promjeni nego sa 21 kao Sucic ili Kovacevic. Dzaba zauzima neko mjesto. A mi necemo biti nista bolji niti losiji sa ili bez njega.
To su samo njegove prazne price i izgovori da promijeni dres, kao i kod onog Vukovica.
Pa jbt sta su sve navijaci pisali (i jos pisu) o Dzeki koji je najbolji nas igrac u historiji, pa nije napustio reprezentaciju. Ne mozes biti fudbaler ako ne trpis kritike navijaca. Kao da ga u Srbiji nece docekati kritike kao npr Jovica iz Bijeljine.
Ma o cemu ti pricas i kakve veze s ovim imaju navijaci?
Nemate pojma o cemu pricate,nagadjate,mrzite.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 12 dec 2024, 14:28

Bivsi U19 reprezentativac i potencijalni A reprezentativac, golman Strahinja Manojlovic vjerovatno novi igrac FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: RajvoSA03, dana/u 23 feb 2025, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 12 dec 2024, 15:01

RajvoSA03 je napisao/la:
12 dec 2024, 14:28
Bivsi U19 reprezentativac i potencijalni A reprezentativac, golman Strahinja Manojlovic novi igrac FK Sarajevo.
I U-21 reprezentativac Srbije za koju je nastupao nakon sto je promijenio drzavljanstvo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 dec 2024, 15:08

giannini je napisao/la:
12 dec 2024, 15:01
RajvoSA03 je napisao/la:
Bivsi U19 reprezentativac i potencijalni A reprezentativac, golman Strahinja Manojlovic novi igrac FK Sarajevo.
I U-21 reprezentativac Srbije za koju je nastupao nakon sto je promijenio drzavljanstvo
Ima Sarajevo fetiš na ove prirodne srbe.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 12 dec 2024, 17:39

giannini je napisao/la:
RajvoSA03 je napisao/la:
Nije upisao zvanicni nastup za prekodrinske cobane.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 12 dec 2024, 17:49

RajvoSA03 je napisao/la:
12 dec 2024, 17:39
giannini je napisao/la:
RajvoSA03 je napisao/la:
Nije upisao zvanicni nastup za prekodrinske cobane.
Mislis da bi ga trebalo zvati nakon sto je otkrtio prirodnog srbina u sebi?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 dec 2024, 17:56

A i iskreno koga boli briga za lika koji sa 22 godine potpisuje za Sarajevo.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 12 dec 2024, 18:01

Manija je napisao/la:
12 dec 2024, 12:37
izdzezveubrazil je napisao/la:
11 dec 2024, 13:13

A ko kaze da ce igrati za Srbiju?
Pretpostavljam na osnovu iskustva sa drugim igračima. Meni nije problem ni lično izvinjenje momku uputiti ako griješim, ali iskustva sa Kovačevićem, Sučićem i još nekima nažalost su loša.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123 i 29 gostiju.