Saopstenje nikad bolje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Joj šuka oko stručnosti
Ovo sto si ti napisao a sto sam boldirao, moze proci mozda samo u Vrbanjusi. Razmisljati uopste na taj nakaradni nacin je nevjerovatno glupo.Levin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:12Ikić je u jednom trenutku bio jedan od boljih igrača lige i ako Denis smatra da ga može vratiti u kolosjek u Želji ne vidim razlog da ga ne potpišemo. Ovdje imam isključivo povjerenje u Denisa i Rahimića, sigurno smo na toj poziciji deficitarni i treba nam ali izbor ovako posrnulog igrača mnogo govori o našim finansijama.
Slažem se da trebamo dati više prostora Željinoj djeci i očekujem to u drugom dijelu sezone. Tu nema opravdanja. Zaslužili oni to ili ne. Mora se učiniti sve da ih se spremi za prvi tim jer mi nemamo mnogo izbora.
To što je igrao kod pita je manje bitno u ovom trenutku. Ti momci igraju za pare. Tako će i pite rado uzeti malog Karića iz GOŠK-a. Bitno je da grize životom.
Uz dužno poštovanje tebi kao Željovcu moram reći da je takav način razmišljanja vrlo nazadan.Brkooo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:03Ovo sto si ti napisao a sto sam boldirao, moze proci mozda samo u Vrbanjusi. Razmisljati uopste na taj nakaradni nacin je nevjerovatno glupo.Levin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:12Ikić je u jednom trenutku bio jedan od boljih igrača lige i ako Denis smatra da ga može vratiti u kolosjek u Želji ne vidim razlog da ga ne potpišemo. Ovdje imam isključivo povjerenje u Denisa i Rahimića, sigurno smo na toj poziciji deficitarni i treba nam ali izbor ovako posrnulog igrača mnogo govori o našim finansijama.
Slažem se da trebamo dati više prostora Željinoj djeci i očekujem to u drugom dijelu sezone. Tu nema opravdanja. Zaslužili oni to ili ne. Mora se učiniti sve da ih se spremi za prvi tim jer mi nemamo mnogo izbora.
To što je igrao kod pita je manje bitno u ovom trenutku. Ti momci igraju za pare. Tako će i pite rado uzeti malog Karića iz GOŠK-a. Bitno je da grize životom.
U seniorskoj ekipi, uvijek treba da igraju, u tom trenutku, najkvalitetniji igraci. Mladi igraci treba da zasluze da igraju, uostalom kao i svi drugi igraci, a ne da im se nesto poklanja i da se guraju bez obzira jesu li kvalitetni ili ne.
Gurali smo godinama unazad, razne mlade antitalente i pojedini navijaci nista nisu naucili. Zar nam nije dosta novih Subasica, Beca, Gasala i ostalih antitalenata koji su dobili toliko prilika a nisu nista pokazali? Jedan je sad rezerva u Radniku iz Bijeljine, drugi igra za Radnik iz Hadzica a treci je u Travniku.
Nevezano sad za tvoj post, ovo sto je klub objavio za Focu i Fener, samo je jos jedan dokaz da smo mi i dalje mrtvi amateri. Igrac koji ima profesionalni ugovor ide na probu u drugi klub, a nas klub to ponosno objavljuje, zalosno. Sta je sljedece, hoce li i Al Jaber i Muftic ici na probu u neki klub?
Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:31Što? Jer nećemo pogurati pitare koji bi nas da mogu pogurali u mezar? Novi čudan tvoj post, prije par dana si tvrdio da smo se prodali Vici za kup i kako smo namjestili utakmicu sa Slogom.
bujrum pa stani ti na stranu sa hajrudinom kapetanovicem, benjom isovicem, mirvicem i ostalim pitarskim sljamominvincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:31Što? Jer nećemo pogurati pitare koji bi nas da mogu pogurali u mezar? Novi čudan tvoj post, prije par dana si tvrdio da smo se prodali Vici za kup i kako smo namjestili utakmicu sa Slogom.
Svakom njgeovo al ovaj stav ne podrzavam
Sjeti se ko je Željezničaru klanjao dženazu poslije osvojene titule. Vico nije.invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:31Što? Jer nećemo pogurati pitare koji bi nas da mogu pogurali u mezar? Novi čudan tvoj post, prije par dana si tvrdio da smo se prodali Vici za kup i kako smo namjestili utakmicu sa Slogom.
Vico ce nam je klanjat svima ako vec nijeRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:38Sjeti se ko je Željezničaru klanjao dženazu poslije osvojene titule. Vico nije.invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:31
Što? Jer nećemo pogurati pitare koji bi nas da mogu pogurali u mezar? Novi čudan tvoj post, prije par dana si tvrdio da smo se prodali Vici za kup i kako smo namjestili utakmicu sa Slogom.
I garantujem ti da će je opet klanjati ako osvoje.
Kako si ti iz saopstenja uspio procitati da Zeljo podrzava krimosa Vicu i Savezinvincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11
Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..
Izvinjavam se htio sam rec trebali smo kontra savezalet3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:53Kako si ti iz saopstenja uspio procitati da Zeljo porzava Vicu i Savezinvincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11
Ne ulazim u to sta pitari hoce, ali podrzavat vicu i savez i jos se kao pravdat je po meni jadno da jadnije ne moze...ako nas vec drzi za damu a ocigledno drzi onda nek makar sute..
Svakom njgeovo al ovaj stav ne podrzavamjbt, pises ko kakav pitar sa hotonja.
Zeljo nece nikakve licne interese pojedinaca koji bi da se uvale u Savez. Pozvani su svi bili u plavi salon na dijalog, a znamo ko se nije odazvaoi svaka im cast za saopstenje
![]()
Moc, to je jedna lazna dilema koju forsiraju upravo jufke na ovom forumu.MocMahale444 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:05Jufke jesu nasi neprijatelji bez daljnjeg ali i Vico je vide od Nicki’s
Taj isti dronjak je poklonio titulu pitarima, mogao je barem popraviti nas teren dok je drugim seljackim klubovima popravio cijeli na racun saveza, Željo jok.
Zeznuto je ako ides protiv jufki sto je normalno onda biras stranu cetnickog kriminalca vice.
Nazalost je tako.
Naravno da nismo za tu bagru ali zaboravljamo poklon titulu i teren.let3 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:09Moc, to je jedna lazna dilema koju forsiraju upravo jufke na ovom forumu.MocMahale444 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:05Jufke jesu nasi neprijatelji bez daljnjeg ali i Vico je vide od Nicki’s
Taj isti dronjak je poklonio titulu pitarima, mogao je barem popraviti nas teren dok je drugim seljackim klubovima popravio cijeli na racun saveza, Željo jok.
Zeznuto je ako ides protiv jufki sto je normalno onda biras stranu cetnickog kriminalca vice.
Nazalost je tako.
Ako niste za nas, onda ste za Vicujelde... budi realan, prica za budale.
Nismo za njih, necemo nikad ni biti za njihove ljude i sta cemo sadnek nas tuze
.. al to ne znaci da smo za cetnike i ustase iz Saveza, kako nas ta poremcena gamad naziva ovdje.
Slazem se sa brkom, ne treba se pod svaku cijenu gurati, zna se sta zasluzuje prvi tim, Sabic je tu donekle zasluzio sansu, ali realno na njegovoj poziciji smo dobro popunjeni. Kvalitet i guranje omladinca je kad imas igraca kao sto je Durdov iz Hajduka gdje vidis ozbiljan potencijal. Ovo za Focu znamo da je preko Adilovica, nece mali moci dalje od Turske. Iskreno se nadam da ce svi oni imati zavidne karijere i da svi naprave nesto, ali tesko.Levin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:33Uz dužno poštovanje tebi kao Željovcu moram reći da je takav način razmišljanja vrlo nazadan.Brkooo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 20:03Ovo sto si ti napisao a sto sam boldirao, moze proci mozda samo u Vrbanjusi. Razmisljati uopste na taj nakaradni nacin je nevjerovatno glupo.Levin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:12Ikić je u jednom trenutku bio jedan od boljih igrača lige i ako Denis smatra da ga može vratiti u kolosjek u Želji ne vidim razlog da ga ne potpišemo. Ovdje imam isključivo povjerenje u Denisa i Rahimića, sigurno smo na toj poziciji deficitarni i treba nam ali izbor ovako posrnulog igrača mnogo govori o našim finansijama.
U seniorskoj ekipi, uvijek treba da igraju, u tom trenutku, najkvalitetniji igraci. Mladi igraci treba da zasluze da igraju, uostalom kao i svi drugi igraci, a ne da im se nesto poklanja i da se guraju bez obzira jesu li kvalitetni ili ne.
Gurali smo godinama unazad, razne mlade antitalente i pojedini navijaci nista nisu naucili. Zar nam nije dosta novih Subasica, Beca, Gasala i ostalih antitalenata koji su dobili toliko prilika a nisu nista pokazali? Jedan je sad rezerva u Radniku iz Bijeljine, drugi igra za Radnik iz Hadzica a treci je u Travniku.
Nevezano sad za tvoj post, ovo sto je klub objavio za Focu i Fener, samo je jos jedan dokaz da smo mi i dalje mrtvi amateri. Igrac koji ima profesionalni ugovor ide na probu u drugi klub, a nas klub to ponosno objavljuje, zalosno. Sta je sljedece, hoce li i Al Jaber i Muftic ici na probu u neki klub?
Ne može mladi igrač sa svojih 18 godina imati kvalitet koji posjeduje neko sa 27 i više godina. To je jednostavno nemoguće. Niti ima znanja niti iskustva za takvo nešto.
Mladi igrač može imati samo talenat i radne navike. On postaje kvalitetan tek sa 22 ili 23 godine i to samo ako dobije priliku da igra i da se razvija u odgovarajućoj dobi. Ako ne dobije priliku sa 18 redovno u prvom timu tu njegova karijera i završava. Poslije toga može samo igrati u klubovima koje si spomenuo.
Treba napraviti razliku između talenta i kvaliteta. Sa jednim se rađaš a drugo stićeš radom i zalaganjem ako imaš pravu priliku. Mlad i talentovan igrač će bljesnuti u jednoj utakmici i vrlo vjerovatno dvije naredne nešto zaje*ati dok se psihički ne ustabili i ne stekne dovoljno iskustva.
Prošlo je vrijeme kad su se mladi igrači pržili u OP i na klupi do 23 godine. Sad se očekuje da u tim godinama nose igru. Kako da to mogu ako se ne gurnu u prvi tim?
Ovdje se često spominju Subasic, Beca i Gasal! Nisu to jedini igrači koje je izbacila naša škola. Ispade da smo samo produkovali antitalente a kad se bolje pogleda skoro sve što je valjalo poslije rata u BiH je produkt naše škole fudbala.
Nemojmo se podcjenjivati. Možda ti momci imaju trenutno lošije rezultate od nekih svojih prethodnika ali sigurno je da tu ima itekako talenta i da iz ove generacije možemo izgraditi bar jednog kvalitetnog igrača.
Mislim da se nismo potrudili oko terena, da smo ponudili nesto novca i zauzeli se oko terena da bi se renoviralo. Niko od nasih nije to ni spominjao, a ne vidim razloga zasto Vico ne bi i nama zamijenio?MocMahale444 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:05Jufke jesu nasi neprijatelji bez daljnjeg ali i Vico je vide od Nicki’s
Nazalost je tako.
Trenutno korisnika/ca: almaron, WeekendOffender i 25 gostiju.