E čuj Hrid,Bojnik ,El Tarik i maleni željezničmar
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ee i jeste za Bojnika i Hrida 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne moze, ne smije i nece nikada smece od insana u vidu Isovica (neka je vjecni rahmet ocu) biti u prici da suflira, suptilno namece i da pokusava uopce nametati bilo sta fudbalskoj velicini kao sto je Zeljeznicar. Pod Isovic, citaj Kapetanovic.
"A najveci uspjeh fk Sarajeva je gol Cuhaja".
Vozdra papci, nismo bas svi iz Ilijasa.
"A najveci uspjeh fk Sarajeva je gol Cuhaja".
Vozdra papci, nismo bas svi iz Ilijasa.
Sarajevski Željezničar.
Amidza va Mirvic. Ide nokaut
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Grdno su se zayebali. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kao ti imas neki info... Spavaj debilko.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakav čudak.
Polako, sve će ti biti jasno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bože zdravlja za pamet je kasno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:13Kakav čudak.
Polako, sve će ti biti jasno.
-
- Kontakt:
Ma mi smo pušiona dok Vici ne istekne mandat. Dat će možda da nekad kup uzmemo i to je to .
HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:39Ne možeš se zaybavati i bili ovoliko nepismen, ovaj je neki poseban tip. Čuj PredatoD. Gdje ih nalaze?![]()
Meni je najveća komedija kad me ovako optužuju da imam više profila. Ima minimalno 10 moderatora koji bi jedva dočekali da me "provale". Pileći mozgovi tipa bvsic, prdulum i slični to nikad ne mogu shvatiti.
Jedva se borim sa ovim jednim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kupus army
- Kontakt:
Da li normalni navijači Želje odobravaju ovakvo ponašanje predstavnika kluba, da li ih je barem malo stid? Da li su svjesni ljudi dugoročnih posljedica po BH fudbal ukoliko prodje ova Skupština sa 13 delegata?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
I dok se mi prepiremo oko Colpe i slicnih, u Tuzli situacija kriticna

Sad mi ih zao

Sad mi ih zao

Odbijam ti od dnevnice za takvo ponasanje, sutra ces samo cenera dobitVirtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:38HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 dec 2024, 22:39Ne možeš se zaybavati i bili ovoliko nepismen, ovaj je neki poseban tip. Čuj PredatoD. Gdje ih nalaze?![]()
Meni je najveća komedija kad me ovako optužuju da imam više profila. Ima minimalno 10 moderatora koji bi jedva dočekali da me "provale". Pileći mozgovi tipa bvsic, prdulum i slični to nikad ne mogu shvatiti.
Jedva se borim sa ovim jednim.![]()
Nemojte vi moralisati samo. Nek se mirvic odazove na sastanak da vidimo sta nudi i koji mu je plan.kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:42Da li normalni navijači Želje odobravaju ovakvo ponašanje predstavnika kluba, da li ih je barem malo stid? Da li su svjesni ljudi dugoročnih posljedica po BH fudbal ukoliko prodje ova Skupština sa 13 delegata?
Zalosno je da je FK Zeljeznicar stao na stranu VRS.
sta ima bolan vama dolaziti, vi se ne pitate u vasoj opstini za nesto, a ne da vama neko planove predlaze, ima da radite kako vam se kaze, slusali ste vicu, ubuduce cete nas, mrs u kavez kujiceTempero je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:05Nemojte vi moralisati samo. Nek se mirvic odazove na sastanak da vidimo sta nudi i koji mu je plan.kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:42Da li normalni navijači Želje odobravaju ovakvo ponašanje predstavnika kluba, da li ih je barem malo stid? Da li su svjesni ljudi dugoročnih posljedica po BH fudbal ukoliko prodje ova Skupština sa 13 delegata?
Ne odgovara se pitanjem.Evander je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:41Jesu predstavnici navijaca Zeljeznicara 21.05.1992. islu u Beograd da zajedno sa Ivicom Osimom slave osvjeni kup Partizana?Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:12Je li to Zeljo ima predstavnike cetnika u klubu, pa je cetnicki? Hmmm, podsjeti me koji je haski optuzenik bio u FK Sarajevu i jesu li ono HZ sa Lesinarima bili bratska grupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:16E cuj ti ovog virtuala dijasporca nk ZeljezniCMAR mu najveći klub u drzavi hahahahahha
Jeste najveci cetnicki klub slazem se
Nepotreban ti je komentar i nacin izrazavanja![]()
Odgovor na tvoje pitanje je NE, jer su imali press da kazu sta se desava u Sarajevu.
E haj sad ti odgovori iznad na moje, je li haski presudjeni optuzenik bio u klubu i jeste sa Lesinarima bili bratska skupina?
Gadi mi se ova prica, ali kad pocnete, treba vas podsjetiti i vratiti na tvornicke

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
vas?BungaBum je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:15sta ima bolan vama dolaziti, vi se ne pitate u vasoj opstini za nesto, a ne da vama neko planove predlaze, ima da radite kako vam se kaze, slusali ste vicu, ubuduce cete nas, mrs u kavez kujiceTempero je napisao/la: ↑12 dec 2024, 00:05Nemojte vi moralisati samo. Nek se mirvic odazove na sastanak da vidimo sta nudi i koji mu je plan.kupus army je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:42Da li normalni navijači Želje odobravaju ovakvo ponašanje predstavnika kluba, da li ih je barem malo stid? Da li su svjesni ljudi dugoročnih posljedica po BH fudbal ukoliko prodje ova Skupština sa 13 delegata?

- Kockoglavi
- Kontakt:
hrid, el tarik, bojnik, zeljeznicar 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.