NK Zvijezda Gradačac

Sarayo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 09:27

zvezdas1922 je napisao/la:
12 dec 2024, 09:01
Sarayo je napisao/la:
12 dec 2024, 08:47
Prodana je utakmica protiv Stupčanice. Kakav je to kriminal u klubu? Daješ novac u klub bez ikakvog dokaza o porijeklu sredstava. Ubaciš 20.000 KM u klub, izvučeš 10.000 KM, i tebi dobro. Sve se svodi na lične interese. Pun mi je više priče o tvojoj "ljubavi" prema klubu, kad svi znamo kakvu si sramotu priredio za stogodišnjicu kluba.
Beli, nisi dozvolio da se ime kluba promijeni – srao si na sva usta protiv toga, a sada daješ svojim "srbendama" i još ih reklamiraš na Fbu. Promovišeš kocku, i to nazivaš pravom sportskom pričom? Nikad više novca u klubu, a nikad manje gledatelja. To dovoljno govori šta narod misli o trenutnoj upravi.Podnesi već jednom ostavku, zašto je daješ samo na forumima? Živim za dan kada će gradonačelnik zavrnuti pipu i preusmjeriti taj novac u rukomet.
De mi molim te reci koje prodao utakmicu, jel uoslte znaš kako se prodaje utakmica? Drugo prijatelju tebe boli nečiji uspjeh i ljubomora sto kad već lijepo pišeš tako se ne potpišeš kad već sve to lijepo znaš odeš u policiji prijaviš prijatelju. Zar ti mišlis da to dole toliko novca ima, drugo ja svoj licni novac odem na bankomat dignem sa računa privatnog i ubacim i misliš da je dobra matematika Dat 20.000 a izvuc 10.000 e moj glupane glupi, da je to tako moguće sto ti pišeš nebi mene bilo u klubu kakvih tajkuna imamo u gradu. Priča ti je bezveze i dječija skroz, načelnik ima izvještaje a ima i skupština, kad načelnik kaže da je gotovo onda je gotovo, prošle godine vijeće je isto mislilo kao ti pa kad sam izvode okačio javno druga priča, i za sve svoje novce imam izvode iz stranih banaka boli pojedince uspjeh sto sam ja iz debelog minusa krenuo i napravio sam sebi ime bez ikoga i bez ove carsije smrdljive.

U klub dodjete i vidite kakav je ugovor nemamo ga problem
Pokazati, al ovdje da ga Kačam nikad…

Bela nikad nije imao interes da udje u klub prema tome ne širi dezinformacije.

Ja sam bio prijatelju kritičar i pametnjaković isto kao ti ali ti nikad nećeš biti ovdje gdje sam ja, evo uskoro će skupština i ponudit ću mandat ako klub i grad ima nekog boljeg slobodno nek dodje na skupsitnu nek se prihvati kluba, nije to toliko loše koliko je bilo kad sam ja došao kad Niko nije htjeo.
Ne znam, prijatelju, kako se prodaju utakmice, ali ti očigledno znaš. Dao sam ti samo primjer šta i kako radiš. Objavili ste izvode, a na njima jasno piše: pozajmica Smokiju, pozajmica Husi, pozajmica Hasi, odnosno vraćanje pozajmica. To isto radiš i ti.
Prijatelju, ti ne voliš Zvijezdu, dole si samo iz ličnog interesa. Vrijeme je da podneseš ostavku i prepustiš mjesto pravim ljudima, kao što su se u rukometu pojavili novi ljudi. Umislio si da Zvijezda ne može bez tebe, ali vjeruj mi, svi čekamo dan kada će se klub ugasiti pod tvojom palicom. Radiš šta hoćeš, a moj ti je savjet da položiš trenersku licencu i okušaš se kao trener. Ti si kao Foden u Manchester Cityju – možeš igrati na svakoj poziciji.
Zašto promovišeš kocku na službenim Facebook stranicama Zvijezde? Zar smo pali na nivo da više nismo ni amaterski sportski klub? Iskreno, mene je sramota.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 12 dec 2024, 09:30

ma joooooooj tesko vodit zvijezdu a nemozes ih **** motkom otjerat od kluba isto ko ni one prije njiha sto su pecate sakrivali

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 12 dec 2024, 09:33

Ovaj vaš SD nastupa u fazonu: eto ja bi ko podnio ostavku al kako nema niko bolji od mene, neću. :rol: :urnebes:

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 12 dec 2024, 09:35

Jurica95 je napisao/la:
12 dec 2024, 09:33
Ovaj vaš SD nastupa u fazonu: eto ja bi ko podnio ostavku al kako nema niko bolji od mene, neću. :rol: :urnebes:
:urnebes: a puskama bi branili fotelje i svoj dio kolaca iz gradskog budzeta
Zadnja izmjena: halcho1cherga, dana/u 12 dec 2024, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:35

To sto ti pišeš pozajmica nigdje nema na tim izvodima niti je isplaćivano izuzev nurdi al to je kasnije bilo poslije toga, a ti isti u rukometu sto su velika većina bila je i u Zvijeudi i tad su se prodavale utakmice, vi slobodno na skupštinu pa tražite promjene.
Prije nego sto prestanem pitati možeš li mi reci kakav je moj interes Dat 20.000 izvuci 10.000 jel to? Jel licni interes svoje pare isplatiti dug kalesicu 4500 km, 3000 km facicu Itd. Al evo napisi mi koji je to moj licni interes.

Pišite ba šta hoćete, gdje ste bili prošlo ljeto. Kad je kovčeg bio zatvoren

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 09:48

12 dec 2024, 09:35
To sto ti pišeš pozajmica nigdje nema na tim izvodima niti je isplaćivano izuzev nurdi al to je kasnije bilo poslije toga, a ti isti u rukometu sto su velika većina bila je i u Zvijeudi i tad su se prodavale utakmice, vi slobodno na skupštinu pa tražite promjene.
Prije nego sto prestanem pitati možeš li mi reci kakav je moj interes Dat 20.000 izvuci 10.000 jel to? Jel licni interes svoje pare isplatiti dug kalesicu 4500 km, 3000 km facicu Itd. Al evo napisi mi koji je to moj licni interes.

Pišite ba šta hoćete, gdje ste bili prošlo ljeto. Kad je kovčeg bio zatvoren
Prijatelju, ti dugovi su nastali otkad si ti u klubu. Jesam li ja doveo Kalešića ili si to bio ti? Jesam li ja dogovarao visinu plate ili si to bio ti? Prema tome, ti si taj koji o svemu odlučuje, a čim si odredio toliku platu, znači da su se tvoji troškovi prilagodili njihovim zaradama. Da li im daješ novac na ruke, i ako da, je li to uopšte legalno?Što se tiče izvoda, jasno je bilo objavljeno na zvaničnoj stranici Zvijezde, i bilo je more pozajmica koje su vraćane mimo Nurde. Mrsko mi je sada tražiti po Fbu, ali to su činjenice. Naveo sam ti samo primjer kako radiš, pa zašto sve shvataš bukvalno? U talu si s menadžerima, igračima, pa čak i s ponekim sudijama.Mene je sramota kada vidim da zvanična Facebook stranica Zvijezde ulazi u rasprave i odgovara na prozivke iz Prve lige. To je dno dna za jedan klub.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:50

Nebojsa Djekanovic i Amir Durgutogic bio sportski direktor kad je došao Kalesić Mujagic i Skrilj vidiš kako nemaš pojma, al bitno je lupat pa nešto će se i pogodit.

Šta ću sve ovo ja i šta ćemo sad 😂😂😂 Sa svima sam u talu i sa sudijama 😂😂😂😂 sve najbolje paćenici malo vise se o sebi zabavili i radili na sebi! Nego kako nam je Gospodja doktorica to me zanima?

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 10:00

Prijatelju, ti si bio prvi koji se sa njima slikao kod zure u kafiću, objavio te slike i hvalio se po komentarima kako si ih TI doveo. Amir ti je bio samo na papiru, isto kao što je sada Dino. Ti si taj koji se za sve pitao tada, kao što se pitaš i sada.Pun mi je više priča o tome kako ti voliš Zvijezdu, jer jasno je da si tamo isključivo iz ličnog interesa

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 11:39

Šta kaže, Amir Durgutović je bio sportski direktor? Sutra ćeš isto reći i za Dinu, a svi znamo da je on samo ime na papiru. Ti ćeš navodno ponuditi mandat, ali svi znamo da to niko neće prihvatiti jer si okupio svoje ljude oko sebe i ti vodiš kolo. Skupština će se možda održavati preko Vibera? Ne sjećam se da je ikada stanje u klubu bilo gore. Prošla uprava je bar znala prodati utakmicu tako da niko to ne primijeti, a ti ni to ne znaš. Nisi sposoban ni za to. Podnesi ostavku već jednom, i sutra ću ja ući u klub. Koliko si ti dao svog novca, ja ću dati duplo – samo da se ulicari u košuljama sklone iz kluba

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 12:24

Sarayo je napisao/la:
12 dec 2024, 11:39
Šta kaže, Amir Durgutović je bio sportski direktor? Sutra ćeš isto reći i za Dinu, a svi znamo da je on samo ime na papiru. Ti ćeš navodno ponuditi mandat, ali svi znamo da to niko neće prihvatiti jer si okupio svoje ljude oko sebe i ti vodiš kolo. Skupština će se možda održavati preko Vibera? Ne sjećam se da je ikada stanje u klubu bilo gore. Prošla uprava je bar znala prodati utakmicu tako da niko to ne primijeti, a ti ni to ne znaš. Nisi sposoban ni za to. Podnesi ostavku već jednom, i sutra ću ja ući u klub. Koliko si ti dao svog novca, ja ću dati duplo – samo da se ulicari u košuljama sklone iz kluba
Predstavi se Vincentan da ljudi znaju ko si? Ko je novi presjednik kluba.

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 12:58

12 dec 2024, 12:24
Sarayo je napisao/la:
12 dec 2024, 11:39
Predstavi se Vincentan da ljudi znaju ko si? Ko je novi presjednik kluba.
Kada je posljednji put održana skupština, ali da ne računamo one koje su bile na Viberu?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 dec 2024, 13:04

Licne prepirke i nesuglasice rjesavajte na drugom mjestu, forum nije mjesto za to.

Vrijedjanja, prozivanja, prijetnje isl necemo ovdje tolerisati.

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 12 dec 2024, 15:34

Je li se platila struja na stadionu?

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 12 dec 2024, 20:21

Ja nemogu da vjerujem da napadate čovjeka koji je dao više nego što ćete vi za života. Gadite mi se više pustite ljude da rade ako mozete pomoć bujrum u klub. Piska dino moju podršku imate a i većine navijača. Pustite ove debile što pišu nebitni su skroz. Pa bolan oni ulaza nisu platili godinama

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 13 dec 2024, 09:06

zvijezda1 je napisao/la:
12 dec 2024, 20:21
Ja nemogu da vjerujem da napadate čovjeka koji je dao više nego što ćete vi za života. Gadite mi se više pustite ljude da rade ako mozete pomoć bujrum u klub. Piska dino moju podršku imate a i većine navijača. Pustite ove debile što pišu nebitni su skroz. Pa bolan oni ulaza nisu Ti si ograničen kao soba. Kakve bolan većine navijača? Tribina navijača je ogledalo kluba. Platim ja ulaz svaki put čisto pošteno i dolazim samo zato što volim taj klub. Brzo zaboravljate šta je taj gospodin priredio za 100 godina kluba, i takav neko da "voli" toliko klub. Sam je rekao da se duguju 2-3 plate, a sutra, kad ostane dug, reći će: "Tad je Dino bio predsjednik, to je u vrijeme njegovog mandata," a on se za sve pita. Živim za dan kad će gradska uprava zavrnuti pipu, pa ćeš vidjeti koliko zapravo voli klub. Našim parama se igra menadžera. Lako je tuđim k***m žaru mlatiti

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 14 dec 2024, 08:07

Kada je skupština kluba?

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 15 dec 2024, 09:29

Ovi iz kluba ne možeš otjerati, gori su od Vučića

Sarayo
Kontakt:

Post Postao/la Sarayo » 15 dec 2024, 14:39

Vu**ću m*rs iz svetinje!!!!

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 15 dec 2024, 16:31

Baš bi ti volio na mjesto predsjednika e moj jadniče

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 15 dec 2024, 16:45

zvijezda1 je napisao/la:
12 dec 2024, 20:21
Ja nemogu da vjerujem da napadate čovjeka koji je dao više nego što ćete vi za života. Gadite mi se više pustite ljude da rade ako mozete pomoć bujrum u klub. Piska dino moju podršku imate a i većine navijača. Pustite ove debile što pišu nebitni su skroz. Pa bolan oni ulaza nisu platili godinama
Ova dva lika otrovase forum i rastjerat ce forumase, dok ovolike gluposti uticu i ma publiku. Zvijezda godinama nije ni mogla prodati utakmicu cak i da je htjela jer se borlai za opstanak. Novac koji daje grad ne moze pokriti ni pola troskova kluba tako da su ciste gluposti kako neko ima finansijsku korist od toga sto je u klubu. I ja sam kritikovao odredjene stvari i ukazivao na greske ali ovi likovi ne pisu zato sto vole Zvijezdu nego zato sto mrze Pisku

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.