Ne znam, prijatelju, kako se prodaju utakmice, ali ti očigledno znaš. Dao sam ti samo primjer šta i kako radiš. Objavili ste izvode, a na njima jasno piše: pozajmica Smokiju, pozajmica Husi, pozajmica Hasi, odnosno vraćanje pozajmica. To isto radiš i ti.zvezdas1922 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:01De mi molim te reci koje prodao utakmicu, jel uoslte znaš kako se prodaje utakmica? Drugo prijatelju tebe boli nečiji uspjeh i ljubomora sto kad već lijepo pišeš tako se ne potpišeš kad već sve to lijepo znaš odeš u policiji prijaviš prijatelju. Zar ti mišlis da to dole toliko novca ima, drugo ja svoj licni novac odem na bankomat dignem sa računa privatnog i ubacim i misliš da je dobra matematika Dat 20.000 a izvuc 10.000 e moj glupane glupi, da je to tako moguće sto ti pišeš nebi mene bilo u klubu kakvih tajkuna imamo u gradu. Priča ti je bezveze i dječija skroz, načelnik ima izvještaje a ima i skupština, kad načelnik kaže da je gotovo onda je gotovo, prošle godine vijeće je isto mislilo kao ti pa kad sam izvode okačio javno druga priča, i za sve svoje novce imam izvode iz stranih banaka boli pojedince uspjeh sto sam ja iz debelog minusa krenuo i napravio sam sebi ime bez ikoga i bez ove carsije smrdljive.Sarayo je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:47Prodana je utakmica protiv Stupčanice. Kakav je to kriminal u klubu? Daješ novac u klub bez ikakvog dokaza o porijeklu sredstava. Ubaciš 20.000 KM u klub, izvučeš 10.000 KM, i tebi dobro. Sve se svodi na lične interese. Pun mi je više priče o tvojoj "ljubavi" prema klubu, kad svi znamo kakvu si sramotu priredio za stogodišnjicu kluba.
Beli, nisi dozvolio da se ime kluba promijeni – srao si na sva usta protiv toga, a sada daješ svojim "srbendama" i još ih reklamiraš na Fbu. Promovišeš kocku, i to nazivaš pravom sportskom pričom? Nikad više novca u klubu, a nikad manje gledatelja. To dovoljno govori šta narod misli o trenutnoj upravi.Podnesi već jednom ostavku, zašto je daješ samo na forumima? Živim za dan kada će gradonačelnik zavrnuti pipu i preusmjeriti taj novac u rukomet.
U klub dodjete i vidite kakav je ugovor nemamo ga problem
Pokazati, al ovdje da ga Kačam nikad…
Bela nikad nije imao interes da udje u klub prema tome ne širi dezinformacije.
Ja sam bio prijatelju kritičar i pametnjaković isto kao ti ali ti nikad nećeš biti ovdje gdje sam ja, evo uskoro će skupština i ponudit ću mandat ako klub i grad ima nekog boljeg slobodno nek dodje na skupsitnu nek se prihvati kluba, nije to toliko loše koliko je bilo kad sam ja došao kad Niko nije htjeo.
Prijatelju, ti ne voliš Zvijezdu, dole si samo iz ličnog interesa. Vrijeme je da podneseš ostavku i prepustiš mjesto pravim ljudima, kao što su se u rukometu pojavili novi ljudi. Umislio si da Zvijezda ne može bez tebe, ali vjeruj mi, svi čekamo dan kada će se klub ugasiti pod tvojom palicom. Radiš šta hoćeš, a moj ti je savjet da položiš trenersku licencu i okušaš se kao trener. Ti si kao Foden u Manchester Cityju – možeš igrati na svakoj poziciji.
Zašto promovišeš kocku na službenim Facebook stranicama Zvijezde? Zar smo pali na nivo da više nismo ni amaterski sportski klub? Iskreno, mene je sramota.