Premijer liga BiH - aktuelno

IMResurrected
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IMResurrected » 12 dec 2024, 14:00

Morpheus je napisao/la:
12 dec 2024, 13:50
IMResurrected je napisao/la:
12 dec 2024, 13:30
Ljudi, pisao sam vec o ovome, kako vam nije jasno? Formalno-pravno legalna je ova sjednica saveza. Ministrica nju mora priznati, ne moze ovu iz Ibisa.

Nemojte se nadati bezveze tome, nemoguce je bilo sta poduzeti sad. Prosao voz.
Kako je legalna?
Pa sta je prekrseno? Jedina legitimna i legalna sjednica, pod okriljem saveza. To sto su nakaradno stigli do kvoruma formalno-pravno ne znaci nista. U Ibisu se moglo sastati i udruzenje pcelara, nevazno je.

Ne pada mi na pamet da branim ovu ministricu ili da glumim njenog advokata, ali objektivno su joj ruke svezane. Jedino sto moze uraditi je priznati sjednicu FSKS od jutros.

Da ne bude zabune, niti sam iz Sarajeva niti navijam za bilo koji od vasa dva kluba, samo kazem kako stvari stoje, a i pisao sam vec prije nekoliko dana. Zeljo je mudrije odigrao ovu utakmicu i to je to.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 dec 2024, 14:04

killafrommanilla je napisao/la:
12 dec 2024, 12:45
Gledajući ovako sa strane, nestvarno je koliko pitari imaju meč lopti da završe Virtu ali nikako da uspiju, užasno je teško ne ostavljati rupe iza sebe kad ti ih klub ostavlja, pričam iz iskustva s Keveljom :mrgreen:

Pratim i dalje, čekajući poentiranje :mrgreen:
Nije mu dugo trebalo, if you know what I mean ;)
Mate Taraba
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 dec 2024, 14:17

Zelju je u prvom dijelu sezone sa tribina bodrilo
86.500 navijaca. U prosjeku je bilo 9.611 Zeljovaca po utakmici sto je, kako smo i navikli, najvise u BiH. Zeljeznicar je treci u regionu po broju gledalaca.
Volimo fudbal :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Herson

Post Postao/la Herson » 12 dec 2024, 14:21

KONTRASVIH je napisao/la:
12 dec 2024, 14:17
86.500 navijaca. U prosjeku je bilo 9.611 Zeljovaca po utakmici sto je, kako smo i navikli, najvise u BiH. Zeljeznicar je treci u regionu po broju gledalaca.
Svi dobro znamo da je realnost nešto drugačija. Nekih 50.000 gledalaca za polusezonu je ok brojka, obzirom da se Željo konačno stabilizovao i bori za sami vrh tabele.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 dec 2024, 14:22

Herson je napisao/la:
12 dec 2024, 14:21
Svi dobro znamo da je realnost nešto drugačija. Nekih 50.000 gledalaca za polusezonu je ok brojka, obzirom da se Željo konačno stabilizovao i bori za sami vrh tabele.
Prestani da kmecis :ljepota:
Ne znate :rol:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 dec 2024, 14:25

12 dec 2024, 13:58
Gledajući ovako sa strane, nestvarno je koliko pitari imaju meč lopti da završe Virtu ali nikako da uspiju, užasno je teško ne ostavljati rupe iza sebe kad ti ih klub ostavlja, pričam iz iskustva s Keveljom :mrgreen:

Svi znamo da si im najveci pusikurac, cuj kao on nesto ceka a najvise bi sad volio da zajedno sa njima tastature siluje :rol:

Kad se sjetim kad je ovaj poltron citao njihovu temu i izvlacio postove kad je Velez izbacio Aeka, njihov najveci poslijeratni uspjeh a lik usao cita temu FKS :rol:
Jesam, sve sam to :mrgreen:

Možeš li nam sebe predstaviti ukratko :mrgreen:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 dec 2024, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 12 dec 2024, 14:26

Hajdeee je napisao/la:
12 dec 2024, 13:46
RedBlue je napisao/la:
12 dec 2024, 13:36
Sarajevo ce prodati sve sto moze prodati u ovom prelaznom roku.
Milorad to javio iz intezivne u Bg?
Koga boli kuraaac za Dodikom, kamo srece da se ne vrati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 dec 2024, 14:27

avenija je napisao/la:
12 dec 2024, 12:51
Koliko pišete o toj jednoj ruci iz Sarajeva u savezu kao da će imati ikakvog uticaja osim ličnih gdje će zastupati interese svog kluba. Jos vidim neki pisu ne smije biti Vico opet predsjednik a to već zavrsena stvar sa svim do sada odrzanim izborima tako da realno Sarajevo nije ni bitno. Čovjek ima 100% podrsku iz FSRS, 100% podrsku iz H komponente i 100% podrsku iz svih kantonalnog saveza gdje su završeni izbori.

Ovo klanje u FSKS je samo bitno iz razloga ko će imati svog predstavnika Sarajevo ili Željo i automatski imati bolju protekciju.

To znaju i ovi iz Zelje zato su i odabrali logičan put da svoga proguraju a ne FKS. Nije niko levat da puši pricu o dobrobiti fudbala a kamoli neko iskusan poput Zeljeznicara.
Zbog takvih razmisljanja smo tu gdje jesmo,sjedi i nadaj se necemu je parola bosnja nedaj Boze sta promijeniti. Mora se krenuti pa da mi makar svoj kanton zavrsimo. Zamisli koje dno moras biti i nijemo gledati da te Junuzovic ovaj predstavlja u FSBIH,vjeruj mi da su bilo koga izabrali je bolje,ispod ovog nema dalje. Ovo je sve dokaz da Vico i Colpa guraju u savez sebi slicne tj zadnji ljudski odpad
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 dec 2024, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 dec 2024, 14:33

Amaterizam, fokusiraju se na potpuno pogrešne stvari i tu Virtual radi fantastičan posao, odvlači ih od suštine u pravcu koji njemu odgovara :mrgreen:

Takoreći, dezavuiše forumske pitare.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 12 dec 2024, 14:40

Kantonalni Savez Sarajevo suspendovao 18 klubova .
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom, Bojnikom, El Tarikom i zeljezničerem‼️
🇵🇸

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 dec 2024, 14:43

Torino je napisao/la:
12 dec 2024, 14:40
Kantonalni Savez Sarajevo suspendovao 18 klubova .
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom, Bojnikom, El Tarikom i zeljezničerem‼️
To je plavoj kuraaveli legalno, da se njih pita
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 dec 2024, 14:43

Ako neko od plavih može da odgovori, kako je većina 4 kluba u odnosu na 21 klub?

Hvala.
MNON

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 dec 2024, 14:51

Jasmin Badžak ekskluzivno za Raport: U Skupštini se krije zlo Fudbalskog kluba Željezničar

slika

Evo zlo kluba Emir Muhamedagic dosao da glasa :rol:

Mozda stvarno nisu znali iz Zeljeznicara da ce ovo zlo kluba da dodje, ne treba im zamjeriti, po njihovom suspendovani su i ne mogu glasati, oprostite zeljovci.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 12 dec 2024, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 12 dec 2024, 14:51

12 dec 2024, 14:00
Pa sta je prekrseno? Jedina legitimna i legalna sjednica, pod okriljem saveza. To sto su nakaradno stigli do kvoruma formalno-pravno ne znaci nista. U Ibisu se moglo sastati i udruzenje pcelara, nevazno je.

Ne pada mi na pamet da branim ovu ministricu ili da glumim njenog advokata, ali objektivno su joj ruke svezane. Jedino sto moze uraditi je priznati sjednicu FSKS od jutros.

Da ne bude zabune, niti sam iz Sarajeva niti navijam za bilo koji od vasa dva kluba, samo kazem kako stvari stoje, a i pisao sam vec prije nekoliko dana. Zeljo je mudrije odigrao ovu utakmicu i to je to.
Znači možeš stizati do kvoruma kako ti je ćejf, šta god ti padne napamet ali će biti legitimno jer je pod okriljem saveza. Nema logike. :D

Ako su odigrali mudrije, znaš li zašto je to tako? Šta misliš? :D

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 12 dec 2024, 14:55

Skoro k'o mi, dobri ste vala. :thumbup:

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 12 dec 2024, 15:07

Morpheus je napisao/la:
12 dec 2024, 14:51
12 dec 2024, 14:00

Znači možeš stizati do kvoruma kako ti je ćejf, šta god ti padne napamet ali će biti legitimno jer je pod okriljem saveza. Nema logike. :D

Ako su odigrali mudrije, znaš li zašto je to tako? Šta misliš? :D
Pa ne mozes kako ti padne na pamet do kvoruma, ali evo vidis da moze suspenzijama. Da je fer i pravedno nije, ali ko te pita. Validno je.

Zasto su odigrali tako, pa valjda jer nece da podrze vase ljude, nego hoce da uguraju svoje, sto ja mislim nikome ne treba biti iznenadjenje. Izvade Brkovica kao keca iz rukava, i to preko desetog kluba, Ilijas sta li je, i tu vas zajebu. Sad ce se isto i statut FSKS mijenjati, a inicijator promjena je, pogodi - Zeljeznicar.

Koliko sam upratio i kod njih su bile neke podjele u skupstini oko toga, jer su prvobitno htjeli Brkovica ispred svog kluba da stave, pa nije proslo, ali evo nasli su drugo rjesenje da ga ubace gdje treba.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 dec 2024, 15:10

Morpheus je napisao/la:
12 dec 2024, 14:55
Skoro k'o mi, dobri ste vala. :thumbup:
Hvala :ljepota:

slika

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 dec 2024, 15:12

To su Hrid i Bojnik :rol:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 12 dec 2024, 15:15

Kako je Željezničar glasao ako je delegat suspendovan? :?
Ili ipak nije. :kafa:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 dec 2024, 15:29

Zašto se forumski junaci ne sastanu u Ibisu i ne spase naš nogomet?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.