Svi dobro znamo da je realnost nešto drugačija. Nekih 50.000 gledalaca za polusezonu je ok brojka, obzirom da se Željo konačno stabilizovao i bori za sami vrh tabele.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:17Volimo fudbalZelju je u prvom dijelu sezone sa tribina bodrilo
86.500 navijaca. U prosjeku je bilo 9.611 Zeljovaca po utakmici sto je, kako smo i navikli, najvise u BiH. Zeljeznicar je treci u regionu po broju gledalaca.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da kmecisHerson je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:21Svi dobro znamo da je realnost nešto drugačija. Nekih 50.000 gledalaca za polusezonu je ok brojka, obzirom da se Željo konačno stabilizovao i bori za sami vrh tabele.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:17Volimo fudbalZelju je u prvom dijelu sezone sa tribina bodrilo
86.500 navijaca. U prosjeku je bilo 9.611 Zeljovaca po utakmici sto je, kako smo i navikli, najvise u BiH. Zeljeznicar je treci u regionu po broju gledalaca.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jesam, sve sam toKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 13:58Svi znamo da si im najveci pusikurac, cuj kao on nesto ceka a najvise bi sad volio da zajedno sa njima tastature silujekillafrommanilla je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:45Gledajući ovako sa strane, nestvarno je koliko pitari imaju meč lopti da završe Virtu ali nikako da uspiju, užasno je teško ne ostavljati rupe iza sebe kad ti ih klub ostavlja, pričam iz iskustva s Keveljom
Pratim i dalje, čekajući poentiranje![]()
![]()
Kad se sjetim kad je ovaj poltron citao njihovu temu i izvlacio postove kad je Velez izbacio Aeka, njihov najveci poslijeratni uspjeh a lik usao cita temu FKS![]()
Možeš li nam sebe predstaviti ukratko
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 dec 2024, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zbog takvih razmisljanja smo tu gdje jesmo,sjedi i nadaj se necemu je parola bosnja nedaj Boze sta promijeniti. Mora se krenuti pa da mi makar svoj kanton zavrsimo. Zamisli koje dno moras biti i nijemo gledati da te Junuzovic ovaj predstavlja u FSBIH,vjeruj mi da su bilo koga izabrali je bolje,ispod ovog nema dalje. Ovo je sve dokaz da Vico i Colpa guraju u savez sebi slicne tj zadnji ljudski odpadavenija je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:51Koliko pišete o toj jednoj ruci iz Sarajeva u savezu kao da će imati ikakvog uticaja osim ličnih gdje će zastupati interese svog kluba. Jos vidim neki pisu ne smije biti Vico opet predsjednik a to već zavrsena stvar sa svim do sada odrzanim izborima tako da realno Sarajevo nije ni bitno. Čovjek ima 100% podrsku iz FSRS, 100% podrsku iz H komponente i 100% podrsku iz svih kantonalnog saveza gdje su završeni izbori.
Ovo klanje u FSKS je samo bitno iz razloga ko će imati svog predstavnika Sarajevo ili Željo i automatski imati bolju protekciju.
To znaju i ovi iz Zelje zato su i odabrali logičan put da svoga proguraju a ne FKS. Nije niko levat da puši pricu o dobrobiti fudbala a kamoli neko iskusan poput Zeljeznicara.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 dec 2024, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Amaterizam, fokusiraju se na potpuno pogrešne stvari i tu Virtual radi fantastičan posao, odvlači ih od suštine u pravcu koji njemu odgovarakillafrommanilla je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:45Gledajući ovako sa strane, nestvarno je koliko pitari imaju meč lopti da završe Virtu ali nikako da uspiju, užasno je teško ne ostavljati rupe iza sebe kad ti ih klub ostavlja, pričam iz iskustva s Keveljom
Takoreći, dezavuiše forumske pitare.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kantonalni Savez Sarajevo suspendovao 18 klubova .
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom, Bojnikom, El Tarikom i zeljezničerem
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom, Bojnikom, El Tarikom i zeljezničerem
🇵🇸
To je plavoj kuraaveli legalno, da se njih pitaTorino je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:40Kantonalni Savez Sarajevo suspendovao 18 klubova .
Čolpa i kompanija iz Saveza na čelu sa Lejlom Hamzom disciplinskim sudijom smaknulo je 18 klubova koji su im smetali i napravilo sebi skupštinicu po mjeri od 13 delegata i to 9 iz fantomskih udruženja i četiri kluba Hridom, Bojnikom, El Tarikom i zeljezničerem![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako neko od plavih može da odgovori, kako je većina 4 kluba u odnosu na 21 klub?
Hvala.
Hvala.
MNON
Jasmin Badžak ekskluzivno za Raport: U Skupštini se krije zlo Fudbalskog kluba Željezničar

Evo zlo kluba Emir Muhamedagic dosao da glasa
Mozda stvarno nisu znali iz Zeljeznicara da ce ovo zlo kluba da dodje, ne treba im zamjeriti, po njihovom suspendovani su i ne mogu glasati, oprostite zeljovci.

Evo zlo kluba Emir Muhamedagic dosao da glasa
Mozda stvarno nisu znali iz Zeljeznicara da ce ovo zlo kluba da dodje, ne treba im zamjeriti, po njihovom suspendovani su i ne mogu glasati, oprostite zeljovci.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 12 dec 2024, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Znači možeš stizati do kvoruma kako ti je ćejf, šta god ti padne napamet ali će biti legitimno jer je pod okriljem saveza. Nema logike.IMResurrected je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:00Pa sta je prekrseno? Jedina legitimna i legalna sjednica, pod okriljem saveza. To sto su nakaradno stigli do kvoruma formalno-pravno ne znaci nista. U Ibisu se moglo sastati i udruzenje pcelara, nevazno je.
Ne pada mi na pamet da branim ovu ministricu ili da glumim njenog advokata, ali objektivno su joj ruke svezane. Jedino sto moze uraditi je priznati sjednicu FSKS od jutros.
Da ne bude zabune, niti sam iz Sarajeva niti navijam za bilo koji od vasa dva kluba, samo kazem kako stvari stoje, a i pisao sam vec prije nekoliko dana. Zeljo je mudrije odigrao ovu utakmicu i to je to.
Ako su odigrali mudrije, znaš li zašto je to tako? Šta misliš?
Skoro k'o mi, dobri ste vala.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:17Volimo fudbalZelju je u prvom dijelu sezone sa tribina bodrilo
-
IMResurrected
- Kontakt:
Pa ne mozes kako ti padne na pamet do kvoruma, ali evo vidis da moze suspenzijama. Da je fer i pravedno nije, ali ko te pita. Validno je.Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:51Znači možeš stizati do kvoruma kako ti je ćejf, šta god ti padne napamet ali će biti legitimno jer je pod okriljem saveza. Nema logike.IMResurrected je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:00Pa sta je prekrseno? Jedina legitimna i legalna sjednica, pod okriljem saveza. To sto su nakaradno stigli do kvoruma formalno-pravno ne znaci nista. U Ibisu se moglo sastati i udruzenje pcelara, nevazno je.
Ne pada mi na pamet da branim ovu ministricu ili da glumim njenog advokata, ali objektivno su joj ruke svezane. Jedino sto moze uraditi je priznati sjednicu FSKS od jutros.
Da ne bude zabune, niti sam iz Sarajeva niti navijam za bilo koji od vasa dva kluba, samo kazem kako stvari stoje, a i pisao sam vec prije nekoliko dana. Zeljo je mudrije odigrao ovu utakmicu i to je to.![]()
Ako su odigrali mudrije, znaš li zašto je to tako? Šta misliš?![]()
Zasto su odigrali tako, pa valjda jer nece da podrze vase ljude, nego hoce da uguraju svoje, sto ja mislim nikome ne treba biti iznenadjenje. Izvade Brkovica kao keca iz rukava, i to preko desetog kluba, Ilijas sta li je, i tu vas zajebu. Sad ce se isto i statut FSKS mijenjati, a inicijator promjena je, pogodi - Zeljeznicar.
Koliko sam upratio i kod njih su bile neke podjele u skupstini oko toga, jer su prvobitno htjeli Brkovica ispred svog kluba da stave, pa nije proslo, ali evo nasli su drugo rjesenje da ga ubace gdje treba.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HvalaMorpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:55Skoro k'o mi, dobri ste vala.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:17Volimo fudbalZelju je u prvom dijelu sezone sa tribina bodrilo
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Hansestadt
- Kontakt:
To su Hrid i Bojnik 
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako je Željezničar glasao ako je delegat suspendovan?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zašto se forumski junaci ne sastanu u Ibisu i ne spase naš nogomet?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
guadalupe je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:51Jasmin Badžak ekskluzivno za Raport: U Skupštini se krije zlo Fudbalskog kluba Željezničar
Evo zlo kluba Emir Muhamedagic dosao da glasa![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako ćeš ga završiti kad je davno pokazao da nema obraza? On ti je poput onih vozača autobusa kojima čitav put psuješ, pljuješ ih, poljevaš svim i svačim i on kaže, nema veze bitno je da mi plaćaju. On ti je poput onih žohara koje ubiješ i ugaziš nogom, ali eto ga za dva dana opet na istom mjestu.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:45Gledajući ovako sa strane, nestvarno je koliko pitari imaju meč lopti da završe Virtu ali nikako da uspiju, užasno je teško ne ostavljati rupe iza sebe kad ti ih klub ostavlja, pričam iz iskustva s Keveljom
Ovakvim likovima šta god kažeš ne možeš ih ni uvrijediti niti izbaciti iz takta kad, ponavljam, nema gram obraza ni časti, jer da ima i sam bi rekao ono što svak' vidi, tj. da su dotakli dno sa svim ovim oko skupštine i da su dušu prodali đavolu za sitne interese koje imaju ili su imali u prošlosti. Prije da je ovo drugo.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, Vanja8, Zigazaga i 23 gosta.