Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šteta za Borac,mogli su ugrabiti još bodova za našu državu.
Mislim da ih je sudac uništio, trebao je makar jednog ili dvojicu igrača domaćih isključiti pa da bude fer igra kao što su navikli
Mislim da ih je sudac uništio, trebao je makar jednog ili dvojicu igrača domaćih isključiti pa da bude fer igra kao što su navikli
Zasto Borac u Konferencijskoj sad na dresovima nema prezimena ispisana ćirilicom i zastavu entiteta iznad?
-
- Kontakt:
Radite sta hoćete, najbolje je da ga j.e.bete.1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:39Šta ćemo tek sad da radimo sa Nijazom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
![]()
![]()
Evo i oni tebe selame!
Da se podsjetimo kako je to izgledalo sa prepoštenim Ibrakom.
Ko o čemu, qrva o poštenju. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
obrijanopile je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:44Radite sta hoćete, najbolje je da ga j.e.bete.1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:39Šta ćemo tek sad da radimo sa Nijazom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
![]()
![]()

Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:37Nije koreografija, mislim da je postavljeno u obliku transa, pokušat ću negdje pronaći sliku.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:01Ima li neka slika te koreografije?
Nerealno mi djeluje da bi bilo koji gostujuci navijaci takvo nesta podigli na Grbavici a da ne bi nastao totalni haos na tribinama. Ja koliko se sjecam na tom derbiju su sa sjevera bile samo bakljade te parola upucena ubicama Vedrana, ne sjecam se koreografije.
Uglavnom sjećam se da je oblik Grbavice bio isti kao na članskim kartama za 2022. i da se tu nalazio vaš logo kako gledate na zapaljenu Grbavicu.

Ne valja lagati, za 10 godina će se stvoriti mit da se to stvarno desilo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tako je, Beroni moj. <3Virtu4l je napisao/la: ↑12 dec 2024, 21:56GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
E vidiš, ti si jedan od onih koji pišu pod direktivom ljudi koji vode FK Sarajevo. To znaju svi sa teme FKS, a i jasno je kao dan kad se pogledaju tvoji upisi na temi kad su neki problemi u klubu.
Na ovoj temi se oglašavaš samo po potrebi, što si i ovaj put uradio.
Ovo što si napisao i postavio je ono što klub ne može, pa su poslali vas da dijelite i širite.
Upravo na to se odnosilo jučerašnje saopštenje Željezničara.
Zato sa vama nikad. Jer ste hinje, petljanci, jednostavno to imate u DNK i to se ne mijenja ko god je na čelu kluba.
Nikad.![]()
- relativizam
- Kontakt:
Isto.kao da bilbao igra sa zastavom svoje regije ili bayern ispred svoje regije,to ne postoji u civilizovanom svijetu.
Igraš ispred drzave koju prezentujes
Ne brini matori, dobit ćete poziv da se uključite u rad fsks i da budete uključeni u izmjene statuta.
Počeli su da se otkrivaju1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:39Šta ćemo tek sad da radimo sa Nijazom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ovo ti je izjava ministrice Darje Softić-Kadenić upućena vašim predstavnicima Mirviću i Magodi na današnjem sastanku u prostorijama ministarstva kod dotične ministrice.
Mislis zene, ciji je muz clan vase skupstine, i clan TM.
Tako reci, da se i to zna

- FKS -
-
- Kontakt:
Lazes, nije bio nikakav sastanak. Znam to 1000%
Evo i oni tebe selame!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jesam li ja lud ili se ne sjecam nikakve koreografije sa tog derbija? Bila je setalica iste godine na ljeto na Grbavici kad smo 2:2 igrali, ali u Martu nista nije bilo, mozda na to misli jer se uz tu setalicu pjevala "daj mi majko sibicu".Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:32Ma koreografija sa bakljama, na Grbavici gore baklje, planulo pola sjevera. Podigla se koreografija i zapalile se baklje.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:01Ima li neka slika te koreografije?
Nerealno mi djeluje da bi bilo koji gostujuci navijaci takvo nesta podigli na Grbavici a da ne bi nastao totalni haos na tribinama. Ja koliko se sjecam na tom derbiju su sa sjevera bile samo bakljade te parola upucena ubicama Vedrana, ne sjecam se koreografije.
Čuj koreografija zapaljene Grbavice![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Izmislja , moj buraz radi u ministarstvu pravde. Danas se tamo nisu sastali 1000%. Frajer laže i izmisljaHajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:52Mislis zene, ciji je muz clan vase skupstine, i clan TM.
Tako reci, da se i to zna![]()
Evo i oni tebe selame!
Ne moraš se banovati, ali se odjavi bar za večeras.
Pa Mirvić uopće nije u Sarajevu.
Kakv si ti bolid

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Gebelsova metoda, a to im je svima u genima. Nije bio nikakav sastanak u ministarstvu.AVNOJ je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:55Ne moraš se banovati, ali se odjavi bar za večeras.
Pa Mirvić uopće nije u Sarajevu.
Kakv si ti bolid![]()
Evo i oni tebe selame!
Hajdeee je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:52Mislis zene, ciji je muz clan vase skupstine, i clan TM.
Tako reci, da se i to zna![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Njima je ministarstvo u koju god kafanu colpa zove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.