Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 18:11
Argentina je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:45
ledesma je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:43
To je plavoj kuraaveli legalno, da se njih pita
Rece navijac kluba koji je historijski:
- Poklonjena tittula '99, ali na kraju nije priznata od UEFA. Ono odlicilo da je orvak drzave iako se nije odigrao play off sa tadasnjom ligom HB i RSa, ali eto po njima su oni prvaci
- Osvojena korona titula, iako je odigrano 60%-70% kola i to u mandatu Vice
- Klub koji je zadnje kolo prodavao tekme Igmanu, Olimpiku za opstanak
- Nastavi niz u duhu mi iz Sarajeva sta god uradimo cemo opravdati, ali ave druge optuziti bez argumenata, a kad se iznesu cinjenice koje su se desile, skrecemo sa teme
P.S. Kad su se drugi krali, npr Zeljo i nepostojeci penali po Bijeljini gdje je Zeljo izgubio titulu onda ste se smijali. Sad kada vas kradu, mi se ne smijemo, ali nas optuzujete i za sta treba i ne treba. Prijedlog da na uzoru po direktora pisete statuse, pa brisete

Ko o cemu, **** o postenju
Cast izuzecima, kao i za sve!
- Nije poklonjena, već osvojena. Normalno da smo šampioni.
- Osvojena (vidiš kako možeš kad hoćeš) titula opet, a mandat je preuzet nakon titule. Na isti fazon ste dobili Europu. Šta ćemo sad?
- Ako je tako, onda vi imate puno više takvih prodaja, ali nećeš ovo spominjati.
- Čuj bez argumenata, eto vi ste puni argumenata. Gdje su ti argumenti za prodaju utakmica Igmanu i Olimpiku?
- Smijali ste nam se, kme, kme, kme, a vi se nama ne smijete? Kukate zajedno sa nama kada ne osvojimo trofej? Daj Boga ti pusti se šuplje priče. Ovo se odnosi i na nas. Činjenica su ove gore dvije titule, pa ih zaobilaziš uredno.
1999 osvojena titula??? Kako to da je sampion '98 i '00 igrao Evropu, a samo '99te nije? Mozda je osvojena na prostoru 25%-30%, jer kao sto vi slavite, moze i Posusje i Borac, zar ne? Sta su onda Posusje i Borac osvojili te godine, ako ste vi titulu, a i oni bili prvaci svog dijela takmicenja, isto kao i Sarajevo svog. I niko nije odigrao play off?
P.S. Pricas i guras stvari na silu, ja sam ti napisao argumente. Ima li nesto da nisam odgovorio? Nema.
Zadnje kolo ste pustali i Igman i Olimpik. To je kao dan jasno. Isto da neko kaze da smo mi Slogu dobili posteno, naravno da nismo. Kupili smo. Razlika je sto je meni jasno i ne zivim u iluzijama. A ti zivis, bolan ako ste posteno izgubili od Olimpika i Igmana zadnje kolo tih sezona, onda smo mi bili Real protiv Sloge
Objektivnosti bar malo, bit ce bolje svima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)