Ako izgube vejrovatno ispadaju jer ekipe ispod njih imaju bas lagan raspored
Hearts-Petrocub
Celje-Tns
Backa Topola-Noah
Mada mislim da nece izgubiti.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ako izgube vejrovatno ispadaju jer ekipe ispod njih imaju bas lagan raspored
Ma da ali bice tu kikseva neće favoriti tu dobijati sve,a uostalom mslm daa bi sve ekipe potpisale da im treba kuci x sa omoniom za prolazMokes je napisao/la: ↑12 dec 2024, 23:07Moraju mu se poklopiti neki rezultati. Smije ih 4 tima preteći. 11 njih ima šansu za to. Evo kratke analize.
Omonia, ako ih pobjede preskaču ih.
Mlada Boleslav ili Molde ih sigurno preskaču, jer igraju međusobno, a imaju bolju gol razliku u slučaju istog broja bodova.
Hearts igra protiv Petrocuba i favoriti su. S remijem su ispred.
Basaksehir, gostuju kod Cercle Brugga, treba im pobjeda.
Celje protiv TNS-a, favoriti, treba im pobjeda.
TSC-Noah, ako TSC uzme ispred je, Noah bi morao nadoknaditi razliku od 6 golova.
Astana, gostuje Apoelu, treba joj pobjeda.
HJK, gostuje Betisu, treba im pobjeda.
ST Gallen, gostuju Heidenheimu, treba im pobjeda uz nadoknadu od 5 golova.
Znači 2 ih sigurno preskaču ako izgube. Dakle od ostalih 7 slučaju, smiju doći maksimalno 2. Po meni Hearts, Celje i TSC mogu doći vrlo lagano, to jest ti timovi su favoriti u svojim duelima. Ostalo je već teže dostižno.
Suma sumarum, ne izgubiti i to je to.
Evo znao sam, majke mi znao sam da će biti ovakav odgovor.AvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:49Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.
Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 23:18Toliko se zakucali sa namještanjem da vam niko ne može prismrditi. Možda jedino Zrinjski, imaju strašan potencijal da budu kao vi.AvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:49Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.
Smatram te ozbiljnim forumasem za neku diskusijuAvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:53Mi smo makar iskoristili našeg čovjeka u savezu pa došli do grupne faze, a velikan sa kobilje glave i dalje mašta o tome.
Nema hoćete nećete, mora. Konstitutivnost.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 00:17Morpheus je napisao/la: ↑12 dec 2024, 23:18Toliko se zakucali sa namještanjem da vam niko ne može prismrditi. Možda jedino Zrinjski, imaju strašan potencijal da budu kao vi.AvantiBL je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:49Cijenim da si mi na normalan način replicirao, pa ću ti tako i odgovoriti. Pretpostavljam da si građanin ove države, pa da te pitam, ima li išta u ovoj državi a da nije kriminal? Bilo šta? Vico kada ode, doće neko drugi, koji će svoj klub gurati na, šta, pošten način??? Daj budi realan, samo malo, ne mogu reći da mi ne smeta ova protekcija, ali to čeka svaki sljedeći klub čiji čovjek bude na vrhu saveza, kao što je bilo i u sezonama prije nas. Vico je prvi "Borčev" čovjek u savezu, šta ćemo sa sezonama prije ovih?? Nije Premijer liga od juče.![]()
E moj Morpheus..kao sto smo rekli nitko ovdje nije cist..ali ne moras Zrinjski ubacivat u citavu pricu samo da bi malo umirio situaciju u toj "raspravi".
Sudije, namjestanja i slicno se desava kada su titule u par bodova..al ne vjerujem da nekom treba pomagat i kad konkurenciju iza sebe ostavlja 20-30 bodova iza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.