Drugu ce pjesmu tad pjevati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oni su ti nesto kao Ramo Isak u politici.Svi ga sprdaju al moraju ga trpiti iako je marginalan taj njegov jedan glas trenutno je bitan.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovaj brat mma_hz vec danima cvili ovdje sto Zeljo nece da podrzi njihove interese

Treba se dnevnica zaraditi. 

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 13 dec 2024, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
I napad na kup voljene BiH i 3 mjesto PL voljene BiH
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Od napadanja, Ljajić jedino može napasti jeger u lokalnim kafanama.
A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
i tako historija upisa ciju stranu izabraše zemunci, lažne patriote
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
HRID BOJNIK EL TARIK I ŽELJEZNIČAR

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
hahahaha konačno se svrstali gdje i pripadaju, prirodna selekcija, yebala ih topla braca zemunska

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije, otvorila se mogucnost da dovedemo Miroslava Stevanovica.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:10A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau

Joj sta ljudi pisu i koga sve najavljuju Boze sacuvaj.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma jok to. U svemu je stvar sto se FKS zeli ugraditi i staviti svoje ljude

nema veze sto citava drzava isto vidi i proziva. Najbezobraznije sudjenje od zavrsetka agresije i pored silnih tv prenosa, i nekome je to borba za licni interes. Pa valjda smo se mi mogli sa "silnim parama" i investitorima progurati od 2012-e.
Toliko se Sarajevo bori za to da su se populisticki politicari zauzeli raditi na tome. A oni idu tamo gdje najbolje kod naroda mogu proci, ne kod navijaca FKS.
koliko spinova ovih dana, lazi, podmetanja, skretanja paznje. Stvarno smo sibicarski narod i nije cudo sto nam je ovako kako je. i da, nije narod sibicarski. sibicari su ti pojednici a zalosno je da su u oni u prvom planu pored normalnih i postenih.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vas jedini interes je biti kontra pitara makar i na svoju stetu.

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 13 dec 2024, 15:31, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.
ma zemunska posla, samo spinovi, laži i obmane, standardno ono njihovo od 1921..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26ma jok to. U svemu je stvar sto se FKS zeli ugraditi i staviti svoje ljude![]()
To je mantra kojom se pokusava zaslijepiti masa, pogotovo masa rivala jer je njima to kao sto njihov s teme spinuje, borba protiv srbina?!
x puta ponovljeno, da je najmanje on (vico) vazan pored sluga i bijednika iz nasih redova. I kad se krene u borbu protiv njih neko pokusava okretati narativ da je protiv nekog jer je eto srbin.. joooj
nema veze sto citava drzava isto vidi i proziva. Najbezobraznije sudjenje od zavrsetka agresije i pored silnih tv prenosa, i nekome je to borba za licni interes. Pa valjda smo se mi mogli sa "silnim parama" i investitorima progurati od 2012-e.
Toliko se Sarajevo bori za to da su se populisticki politicari zauzeli raditi na tome. A oni idu tamo gdje najbolje kod naroda mogu proci, ne kod navijaca FKS.
koliko spinova ovih dana, lazi, podmetanja, skretanja paznje. Stvarno smo sibicarski narod i nije cudo sto nam je ovako kako je. i da, nije narod sibicarski. sibicari su ti pojednici a zalosno je da su u oni u prvom planu pored normalnih i postenih.
Imamo mi svoje interese, samo se ne poklapaju sa vasim

Zato i pjenite ovdje danima, nazivate svoje sugrađane cetnicima, zemuncima, kuje, naguzeni 1921 i slicne bljuvotine.
Ako ti je to prica, aferim majstore

Dobar je Švr kakvih ima, malo ga luda nekad pukne doduse malo cesce u zadnje vrijeme ali etoLewy21 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:25Nije, otvorila se mogucnost da dovedemo Miroslava Stevanovica.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:10A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
I napad na kup voljene BiH i 3 mjesto PL voljene BiH![]()
Joj sta ljudi pisu i koga sve najavljuju Boze sacuvaj.
Sta fali naguzenim 1921

FK SARAJEVO.
Ne fali nista, ako si iz neke provincije, to je taj govor.mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:35Sta fali naguzenim 1921![]()
Sve u redu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.