Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj brat mma_hz vec danima cvili ovdje sto Zeljo nece da podrzi njihove interese

Treba se dnevnica zaraditi. 
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 13 dec 2024, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
I napad na kup voljene BiH i 3 mjesto PL voljene BiH
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Od napadanja, Ljajić jedino može napasti jeger u lokalnim kafanama.
A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
i tako historija upisa ciju stranu izabraše zemunci, lažne patriote
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
HRID BOJNIK EL TARIK I ŽELJEZNIČAR

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
hahahaha konačno se svrstali gdje i pripadaju, prirodna selekcija, yebala ih topla braca zemunska
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije, otvorila se mogucnost da dovedemo Miroslava Stevanovica.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:10A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
Joj sta ljudi pisu i koga sve najavljuju Boze sacuvaj.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma jok to. U svemu je stvar sto se FKS zeli ugraditi i staviti svoje ljude
nema veze sto citava drzava isto vidi i proziva. Najbezobraznije sudjenje od zavrsetka agresije i pored silnih tv prenosa, i nekome je to borba za licni interes. Pa valjda smo se mi mogli sa "silnim parama" i investitorima progurati od 2012-e.
Toliko se Sarajevo bori za to da su se populisticki politicari zauzeli raditi na tome. A oni idu tamo gdje najbolje kod naroda mogu proci, ne kod navijaca FKS.
koliko spinova ovih dana, lazi, podmetanja, skretanja paznje. Stvarno smo sibicarski narod i nije cudo sto nam je ovako kako je. i da, nije narod sibicarski. sibicari su ti pojednici a zalosno je da su u oni u prvom planu pored normalnih i postenih.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vas jedini interes je biti kontra pitara makar i na svoju stetu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 13 dec 2024, 15:31, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ma zemunska posla, samo spinovi, laži i obmane, standardno ono njihovo od 1921..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26ma jok to. U svemu je stvar sto se FKS zeli ugraditi i staviti svoje ljude![]()
To je mantra kojom se pokusava zaslijepiti masa, pogotovo masa rivala jer je njima to kao sto njihov s teme spinuje, borba protiv srbina?!
x puta ponovljeno, da je najmanje on (vico) vazan pored sluga i bijednika iz nasih redova. I kad se krene u borbu protiv njih neko pokusava okretati narativ da je protiv nekog jer je eto srbin.. joooj
nema veze sto citava drzava isto vidi i proziva. Najbezobraznije sudjenje od zavrsetka agresije i pored silnih tv prenosa, i nekome je to borba za licni interes. Pa valjda smo se mi mogli sa "silnim parama" i investitorima progurati od 2012-e.
Toliko se Sarajevo bori za to da su se populisticki politicari zauzeli raditi na tome. A oni idu tamo gdje najbolje kod naroda mogu proci, ne kod navijaca FKS.
koliko spinova ovih dana, lazi, podmetanja, skretanja paznje. Stvarno smo sibicarski narod i nije cudo sto nam je ovako kako je. i da, nije narod sibicarski. sibicari su ti pojednici a zalosno je da su u oni u prvom planu pored normalnih i postenih.
Imamo mi svoje interese, samo se ne poklapaju sa vasim
Zato i pjenite ovdje danima, nazivate svoje sugrađane cetnicima, zemuncima, kuje, naguzeni 1921 i slicne bljuvotine.
Ako ti je to prica, aferim majstore
Dobar je Švr kakvih ima, malo ga luda nekad pukne doduse malo cesce u zadnje vrijeme ali etoLewy21 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:25Nije, otvorila se mogucnost da dovedemo Miroslava Stevanovica.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:10A Santos, vec dosao ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:54Sanjin Prcić - Sanjo
Adem Ljajić - Ljaljo
Ibrahim Šehić - Šehau
I napad na kup voljene BiH i 3 mjesto PL voljene BiH![]()
Joj sta ljudi pisu i koga sve najavljuju Boze sacuvaj.
Sta fali naguzenim 1921
FK SARAJEVO.
Ne fali nista, ako si iz neke provincije, to je taj govor.mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:35Sta fali naguzenim 1921![]()
Sve u redu
hrid bojnik el tarik plava kuravela
Jesil ti ikad koga naguzio
Ako to nema u nasem slengu onda jbg iz provincije sam-
FK SARAJEVO.
Zamalo ne napisah koga sam naguzio, al necu