Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- relativizam
- Kontakt:
Re: Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
bolje da smo u grupi dobili englesku,spaniju i njemacku nego ovu sadasnju grupu.
barem bi mali izgovor sto ne prodjemo a ovako nemamo
barem bi mali izgovor sto ne prodjemo a ovako nemamo
Je li vi ovdje ozbiljno poredite igrače Cipra sa Džekom, Demirovićem, Seom, Dedićem...? Kako neko može izjaviti da su tu negdje s nama? Svaki bod izgubljen protiv ovakve ekipe je direktna greška selektora i igrača jer su izašli odigrati utakmicu rekreativno. U ovakvoj grupi dozvoliti takav neki pristup protiv yebenog Cipra je za zatvora. Utakmicu shvatiti ozbiljno, izvesti najbolje što imaš i onda su propusti svedeni na minimum. Znam da se desi da Real ispadne u kupu protiv nekog trećeligaša (taman je to poređenje sa Ciprom i nama), ali desi se jednom u 20 godina, karikiram sad, ali vjerovatno sam blizu pogođenog.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 13 dec 2024, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Rumunija i Kipar predatavljeni kao Francuska i Brazil.
Rumuni imaju par opasnih igraca u napadu, Man i Mihaila su standardni i jedni od bitnijih igraca u Parmi dok je Hagi u Rangersu. Prva 2 su klasicni krilni igraci dok je Hagi vise 10kababoedindzeko09 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:37Ko nam je najveća prijetnja od Rumunije i Kipra osim Barbareza?
Komentari ovdje baš iz krajnosti u krajnost.
Austrija jeste među najslabijim ekipama iz prvog šešira, ali ipak su iz prvog šešira i nisu tamo slučajno. Da smo dobili Njemačku ili Španiju, to su reprezentacije za koje se zna da ovakve grupe prekucavaju, a s ovima možemo poigrati, uhvatiti na loš dan i slično. No i dalje su bez sumnje ubjedljivi favoriti u grupi i reći da nema izgovora da ne budemo ispred njih je smiješno.
Rumuni su na papiru tu negdje s nama, imaju prednost što su bolje uigrani a naši još nisu skroz kliknuli. To ako popeglamo možemo biti 50:50 s njima.
Da bacim prognozu, drugo mjesto i ispadanje u baražu.
Austrija jeste među najslabijim ekipama iz prvog šešira, ali ipak su iz prvog šešira i nisu tamo slučajno. Da smo dobili Njemačku ili Španiju, to su reprezentacije za koje se zna da ovakve grupe prekucavaju, a s ovima možemo poigrati, uhvatiti na loš dan i slično. No i dalje su bez sumnje ubjedljivi favoriti u grupi i reći da nema izgovora da ne budemo ispred njih je smiješno.
Rumuni su na papiru tu negdje s nama, imaju prednost što su bolje uigrani a naši još nisu skroz kliknuli. To ako popeglamo možemo biti 50:50 s njima.
Da bacim prognozu, drugo mjesto i ispadanje u baražu.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 13 dec 2024, 15:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Poligon10 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:40Je li vi ovdje ozbiljno poredite igrače Cipra sa Džekom, Demirovićem, Seom, Dedićem...? Kako neko može izjaviti da su tu negdje s nama? Svaki bod izgubljen protiv ovakve ekipe je direktna greška selektora i igrača jer su izašli odigrati utakmicu rekreativno. U ovakvoj grupi dozvoliti takav neki pristup protiv yebenog Cipra je za zatvora. Utakmicu shvatiti ozbiljno, izvesti najbolje što imaš i onda su propusti svedeni na minimum. Znam da se desi da Real ispadne u kupu protiv nekog trećeligaša (taman je to poređenje sa Ciprom i nama), ali desi se jednom u 20 godina, karikiram sad, ali vjerovatno sam blizu pogođenog.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako je Kipar sa nama tu negdje, ziv bio?DeeWa je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26Ja iskreno mislim da su Austrija i Rumunija najlaksi protivnici iz svojih grupa. Za san marino bi se takodjer moglo isto reci.
Kipar je jedna od jacih u svojoj cetvrtoj grupi, ali sa nama su tu negdje. Tako da objektivno bi takticke zamisli tu mogle presuditi. Ono sto je sigurno jeste da smo dobili grupu po mjeri i da ako ne budemo u top2 možemo smatrati to neuspjehom i stab treba dati ostavku ili dobiti otkaz jer sve ispod toga bi bilo slabo
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Netreba previse ocekivati i nadati se.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Grupa ne moze biti bolja. Sa Barbarezom se necemo plasirati na SP, to je valjda jasno svima.
S druge strane Husref je slobodan, jos nije kasno da se pomiri sa Vicom i preuzme pred ove kvalifikacije. Ne vjerujem da bi trazio neke velike plate.
S druge strane Husref je slobodan, jos nije kasno da se pomiri sa Vicom i preuzme pred ove kvalifikacije. Ne vjerujem da bi trazio neke velike plate.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 dec 2024, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Imamo kvalitet da se potucemo za prvo mjesto. Treba nam samo normalna taktika i da se pozivaju najbolji koje imamo, bez pokemona u vidu Mujakica, Omerovica i slicnih.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Cuj ovog Demirovic bolji od bilo koga sto Rumunija ima. 

- invincible1921
- Kontakt:
Molim forumski puk da mi nabroji 5 igraca iz tog kipra koji je tu negdje s nama?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Malo je rec da nas je sreća pogledala. Sad nek igraju nema zajebavanja, šiša, luna parkova i ostalih sranja. Na teren i pobijediti, bez šuplje. Ovdje se moraju u obe utakmice dobiti i Kipar i San Marino, 12 bodova se tu mora uzet. Ako ne mogu njih dobit rastjerat i selektora i savez i po igrača. Sa Rumunima se može vrla lako pobiti i dobiti ih, nije bilo tako davno kad smo ih pobijedili u eri Peteva mislim da smo ih dobili il bar bod uzeli svakako ic na svaku loptu glavom i uzet bodove iz obe utakmice dva, dva boda neka je zlatna vrijedna. Na Bilinom dočekati Austriju pa pokusat nešto, Austrija ima uigranu ekipu al daleko od toga da ne mogu negdje prosuti koji bod. Znači bez 15 bodova je sve sramota. Nema opravdanja, predaje, kalkulacija il zaletanja. Zadnjim atomima snage se boriti nek pokažu od čega su eto sreća ih je pogledala sad nek urade sve da to na najbolji način vrate.
- invincible1921
- Kontakt:
Bolji je i Dedic, da ne pricam o dzeki...Haj od koga nije?
Hagi, Mihail, Man zajedno ove sezone nez imajul 5 golova...a to im je udarni trio i najbolji igraci ako izuzmemo stopera totenhema?
I to dvojica igraju u Parmi koja je donji dom serije A
=\_1921_/=
Znači bolju priliku da se plasiramo na neko veliko takmičenje nećemo imati za 30, 40 godina, i ako ovo ne prođe treba sve ugasit, zakljucat i bacit kljuc.
Što se mene tiče Dennis Man je najbolji igrač na svijetu.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89