Dobro, u pravu si, živi u uvjerenju da su Hz i Lešinari nekad bili braća.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2024, 22:21Dokaz ti su ti komentari starijih forumasa koji su dio HZ bili ovo potvrdili, a da trazim dokaze, slike i googlam o vama i njima, ne pada mi na pamet. Smijesno je da ne znas ovakve stvari.
Ne znam koliko godina imas, pa u ratu na SRNI smo gledali srpski fk zeljeznicar i srpski fk sarajevo, u Vogosci se tekme igrale, bio trans HZ koji je nekad bio na Kosevu. To je ekipa Srba iz Vogosce. Pisem ovo cisto da objasnim da nije sramota i nije negativno ato ste bili braca sa Lesinarima. Nekad ste i sa Dresdenovcima, pa sada niste.
Ali ocito da si puno mladji od mene i ne sjecas se ovih stvari, jedino ih iz price mozes znati. Oprosteno ti je, samo nemoj uvjeravati da neato nije kada jeste, a da ne znas o tome nista![]()

Gori sam ja što pokušavam dokazati nekome ko će se držati samo onoga što mu odgovara. Ne trebaju meni "stariji" forumaši kao tebi nešto pričati i dokazivati da bih znao nešto.
Ti za tri života nećeš doživjeti u navijanju što sam ja za 20ak godina i pričaš takve gluposti da je mene sramota za tebe.

Čim je tebi mrsko guglati i tražiti slike znači da ti priča smrdi.