Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto više nema prijateljstva sa UD?
Preozbiljna je to grupa da bi se ortačila sa trubadurima koji u kopu nemaju 500 ljudi.
Na vrijeme su shvatili da su se zajebali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kakve laži i spinove je danas plava kuravela smislila?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
NoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2024, 02:01Dobro, u pravu si, živi u uvjerenju da su Hz i Lešinari nekad bili braća.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2024, 22:21Dokaz ti su ti komentari starijih forumasa koji su dio HZ bili ovo potvrdili, a da trazim dokaze, slike i googlam o vama i njima, ne pada mi na pamet. Smijesno je da ne znas ovakve stvari.
Ne znam koliko godina imas, pa u ratu na SRNI smo gledali srpski fk zeljeznicar i srpski fk sarajevo, u Vogosci se tekme igrale, bio trans HZ koji je nekad bio na Kosevu. To je ekipa Srba iz Vogosce. Pisem ovo cisto da objasnim da nije sramota i nije negativno ato ste bili braca sa Lesinarima. Nekad ste i sa Dresdenovcima, pa sada niste.
Ali ocito da si puno mladji od mene i ne sjecas se ovih stvari, jedino ih iz price mozes znati. Oprosteno ti je, samo nemoj uvjeravati da neato nije kada jeste, a da ne znas o tome nista![]()
Evo sam ti je @Platonova rekao da su i Robijaši dolazili u Banjaluku s transparentom njima u goste, pa ako to znači da su bili braća, onda su i sa Hz bili braća. Ako ćemo tako rezonovati, Manijaci su onda bili braća sa Bojsima, Torcidom, Red Armyem i ko zna s kim još. I to poslije 90ih.
Sa Drezdenom su Hz bile u bratskim odnosima i to je jedino prijateljstvo takve vrste koje su imale Hz s jednom grupom.
Gori sam ja što pokušavam dokazati nekome ko će se držati samo onoga što mu odgovara. Ne trebaju meni "stariji" forumaši kao tebi nešto pričati i dokazivati da bih znao nešto.
Ti za tri života nećeš doživjeti u navijanju što sam ja za 20ak godina i pričaš takve gluposti da je mene sramota za tebe.
Čim je tebi mrsko guglati i tražiti slike znači da ti priča smrdi.![]()
Covjek je stavio dokaz umjesto mene. Hvala druze.lakilone je napisao/la: ↑14 dec 2024, 05:20Evo dokazNoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2024, 02:01Dobro, u pravu si, živi u uvjerenju da su Hz i Lešinari nekad bili braća.Argentina je napisao/la: ↑13 dec 2024, 22:21
Dokaz ti su ti komentari starijih forumasa koji su dio HZ bili ovo potvrdili, a da trazim dokaze, slike i googlam o vama i njima, ne pada mi na pamet. Smijesno je da ne znas ovakve stvari.
Ne znam koliko godina imas, pa u ratu na SRNI smo gledali srpski fk zeljeznicar i srpski fk sarajevo, u Vogosci se tekme igrale, bio trans HZ koji je nekad bio na Kosevu. To je ekipa Srba iz Vogosce. Pisem ovo cisto da objasnim da nije sramota i nije negativno ato ste bili braca sa Lesinarima. Nekad ste i sa Dresdenovcima, pa sada niste.
Ali ocito da si puno mladji od mene i ne sjecas se ovih stvari, jedino ih iz price mozes znati. Oprosteno ti je, samo nemoj uvjeravati da neato nije kada jeste, a da ne znas o tome nista![]()
Evo sam ti je @Platonova rekao da su i Robijaši dolazili u Banjaluku s transparentom njima u goste, pa ako to znači da su bili braća, onda su i sa Hz bili braća. Ako ćemo tako rezonovati, Manijaci su onda bili braća sa Bojsima, Torcidom, Red Armyem i ko zna s kim još. I to poslije 90ih.
Sa Drezdenom su Hz bile u bratskim odnosima i to je jedino prijateljstvo takve vrste koje su imale Hz s jednom grupom.
Gori sam ja što pokušavam dokazati nekome ko će se držati samo onoga što mu odgovara. Ne trebaju meni "stariji" forumaši kao tebi nešto pričati i dokazivati da bih znao nešto.
Ti za tri života nećeš doživjeti u navijanju što sam ja za 20ak godina i pričaš takve gluposti da je mene sramota za tebe.
Čim je tebi mrsko guglati i tražiti slike znači da ti priča smrdi.![]()
NoProfit, da li i dalje zivim u uvjerenju ili ti pojma nemas po pitanju bracenja HZ&Lesinara?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trojni pakt.

Jel realno da se ljudi razumiju i u navijacke grupe i u finansije i u avione i helikoptere u kvantu fiziku a zive ko fukare 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Malo jesu za promjene, malo nisu
Malo im suspendovan delegat, malo nije
Malo ce ipak doci na skupstinu, malo nece
Na kraju svaka odluka donesena u korist colpe i vice
Veci identitet ima sisoje city
Ima li od ostatka juga halala?
Malo im suspendovan delegat, malo nije
Malo ce ipak doci na skupstinu, malo nece
Na kraju svaka odluka donesena u korist colpe i vice
Veci identitet ima sisoje city
Ima li od ostatka juga halala?
Tekst s balkanskih navijača je dokaz bratskih odnosa.
I šta piše, prijateljstvo ili bratski odnosi? Hz i sa RA danas imaju prijateljstvo. Onda ste u vi nekad bili sa RA u bratskim odnosima, a sada više niste.
Znam ja priču o Lešinarima jako dobro, pa 2008. smo im u Banjaluci pjevali "Nismo to htjeli", slobodno pitaj starije forumaše kako ide ostatak pjesme.
Evo i Virtual počeo pričati o navijačkom svijetu. Gasi forum.
Tastatura sve trpi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dok u Premijer ligi imaju svu zaštitu u Evropi su suočeni sa torturom sudija
U 9 utakmica 29 žutih i 2 crvena.Toliko nisu dobili za 2 sezone u Premijer ligi
Ipak navijamo za Borac da pobijedi u zadnjem kolu i prezimi u Evropi kao Bosansko Hercegovački klub
U 9 utakmica 29 žutih i 2 crvena.Toliko nisu dobili za 2 sezone u Premijer ligi
Ipak navijamo za Borac da pobijedi u zadnjem kolu i prezimi u Evropi kao Bosansko Hercegovački klub
BosnaE
Virtual ima svjetskih i evropskih prvenstava, lige šampiona, kao i velikih derbija koliko ti i slični vjerovatno ni na TV-u niste gledali.

Turizam i renesansa.
O tome pričaj, nemoj o navijačkim prijateljstvima i općenito o navijačkom pokretu, preko ekrana se vidi da nemaš pojma o tome.
Čim je tebi bitna brojka grupe, da bi veća grupa s njom bila u bratskim odnosima, sve si mi rekao. Inače Drezden je u bratskim odnosima i sa Red Kaos, grupom koja podržava i navija za Zwickau (4. Liga) i ima daleko manji broj ljudi u kopu i od Manijaka i Hz, ali eto nije im bitno.
Provjeri, izguglaj, bar to nije teško, ne lupaj gluposti, samo pokazuješ kakav si
Ideja, a ne masa glupane.
Odmah se uzbude i krenu sa romanima i vrijeđanjem. 
Kao što sam i ranije naglasio, famozna sedmica kao antibot pitanje je glavni problem ovog foruma. Neko je to drukao šizopitarima i sad smo pod konstantnim napadima potkapacitiranih specimena s istoka Koševa.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Najjače mi je što ti potkapacitirani nešto kao očekuju da se ja raspravljam sa njima. Kao da nisu naučili na prethodnih 20+ profila.
Da im još jednom naglasim, ja u ozbiljnu diskusiju ulazim samo sa provjerenim i dokazanim forumašima. Klonovi, odnosno "generacija" 22, 23, 24 itd, ne dolaze u obzir. Da ste nešto valjali ne bi vas banovali toliko puta.
Bratu je fakat forum sve u životu.Virtu4l je napisao/la: ↑14 dec 2024, 12:21
Najjače mi je što ti potkapacitirani nešto kao očekuju da se ja raspravljam sa njima. Kao da nisu naučili na prethodnih 20+ profila.
Da im još jednom naglasim, ja u ozbiljnu diskusiju ulazim samo sa provjerenim i dokazanim forumašima. Klonovi, odnosno "generacija" 22, 23, 24 itd, ne dolaze u obzir. Da ste nešto valjali ne bi vas banovali toliko puta.
Ozbiljan bolesnik, nije više ni zajebancija.
Mene je uvijek zanimalo u čemu je fora da se registruješ toliko puta tamo gdje te neko kao kera otjerao i jasno ti dao do znanja da si nepoželjan. Zamisli neko te istjera iz kuće i ti konstantno pokušavaš da dođeš ponovo.
U redu da se desi jednom, svakome se provuče greška, ali ovoliko puta? Pa imate li bar malo samopoštovanja i dostojanstva.
U redu da se desi jednom, svakome se provuče greška, ali ovoliko puta? Pa imate li bar malo samopoštovanja i dostojanstva.
Ti kao da ti je Vucic babo. Na kraju ces mi reci da Lesinari i HZ imaju dodira kao Novi Zeland i Pakistan.NoProfit je napisao/la: ↑14 dec 2024, 11:00Tekst s balkanskih navijača je dokaz bratskih odnosa.![]()
I šta piše, prijateljstvo ili bratski odnosi? Hz i sa RA danas imaju prijateljstvo. Onda ste u vi nekad bili sa RA u bratskim odnosima, a sada više niste.Nadam se da ti je sada jasnije kakve gluposti pričaš.
Znam ja priču o Lešinarima jako dobro, pa 2008. smo im u Banjaluci pjevali "Nismo to htjeli", slobodno pitaj starije forumaše kako ide ostatak pjesme.![]()
Upravu si, Sarajevo je bosanaki Dinamo, ubrzo i evropski Real, a Kosevo je malo za toliki broj navijaca, a zuti zid Dortmunda je podjonen, jer je to ustvari bordo zid, a oni ga ukrali
Prvak NR BiH: 1946
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, NazorUso i 17 gostiju.