Bolja je ona rasprava Srbin Bosnjak i Hrvat..smislenija od toga.
Upravo tako, Borac krade svaku utakmicu. Ali kad pogledas masu portala u zadnje vrijeme pravi se prica kako se namjesta Borcu da Sarajevo ne bude prvak, kako se Sarajevu krade titula. I da je sve regularno vi je ne biste osvojili na ovakav nacin kako radite zadnje 3-4 sezone.zaostrog je napisao/la: ↑18 dec 2024, 16:41Nije stvar titule, stvar je šiljenja za ekipu koja je 4-5. po kvalitetu u ligi. Prošle godine nije oteta Sarajevu, oteta je Zrinjskom. Prije toga mjesto u Evropi nije oteto Sarajevu, oteto je nekoj drugoj ekipi.obagol je napisao/la: ↑18 dec 2024, 16:32Kad vi racunate sudijske greske, racunate li samo one na vasu stetu ili racunate i one gdje je i protivnik ostecen?
Evo ostetili su vas u nekoliko utakmica ove sezone. Ali u medijima je slika kako su vama zadnjih nekoliko sezona otimali titulu. Hajde eto budi realan pa reci da nije bilo sudijskih gresaka da li ste bolji od Zrinjskog. Sta je sa euro takmicenjima? Zrinjski i Borac su ove dvije sezone visoko digli ljestvicu. Gdje ste vi? Isto vas sudije masakrirale? Ova prica se uvelicava da se prikrije sva nesposobnost ljudi koji vode FK Sarajevo.
Sarajevo je protiv Zrinjskog oštećeno u obje utakmice. U prvoj nije sviran evidentan penal, u drugoj je postignut neregularan gol. I bez obzira na to, haman niko se nije žalio, jer su svi svjesni da je Zrinjski dobra ekipa i NIKOME ne pada teško da budu prvaci. Ima Zrinjski poguranac, ali je sve to podnošljivo, jer imaju kvalitet.
Borcu se odvratno namješta SVAKA utakmica, protiv SVAKE ekipe. Ne pričamo više o penalima, nego o sitnim faulovima, žutim kartonima, svemu. Odvratno je.
Za Evropu pokazuješ koliko veze sa životom nemaš. Svako ko bude prvak (makar to bila Stupčanica) će praviti iskorak. Što ga Zrinjski nije napravio ove sezone? Što ga Borac nije napravio prošle? Mućni malo tom glavom prije upotrebe.
Jesu li ljudi koji vode FK Sarajevo nesposobni? Naravno. Sumnjam da iko među navijačima misli drugačije. No, da su na čelu Sarajeva ljudi iz Bayerna, ne bi ovo imalo bolji ishod. Problem FK Sarajevo je što ne bi bili prvaci i da se ne šilji Borcu i da je sve najregularnije, upitno je. Međutim, to ništa ne amnestira činjenicu da Borac krade SVAKU utakmicu. Dakle, APSOLUTNO SVAKU.
Tebi kad sam ja pisao da se Borac gura i da se na gradakom skandira fasistima, te ostale lose stvari si vecinom sutio i skretao s teme.RedBlue je napisao/la: ↑18 dec 2024, 06:16Pricali smo o cijenama na TM. I onda dodje lik i prica o skandiranju i bakljama i ti meni kazes da skrecem sa teme.Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2024, 01:44Kakav civilizacijski krah skretanje s teme o bjezanje komentarisanja kad se spomene istina o skadiranju fasistima, kaznama i sudijskom guranju, strasno.
Niko ne spori rezultat u Evropi, cisto da i to napisem da ne izvrces pricu i krenes u tom smjeru pisati.![]()
Oni su trebali biti prvi te godine.feniksptica je napisao/la: ↑18 dec 2024, 20:32Al je fakat bilo kurcevito igrat pošteno do kraja pa sjebat sve u Krupi...mada mi vise ide na to da su premije od Zrinje bile bogovske.
Samo ne znam sto su onda od nas tražili da ih pustimo poslije ako su htjeli pošteno...
Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?
trazili ljudi pare, i to sitne, a mi nismo htjeli pocastiti. zato je zrinjski pocastio gdje je trebalo i izmislio se penal. ostalo je istorija.feniksptica je napisao/la: ↑18 dec 2024, 20:53Ako ti za titulu trwba pobjeda u Krupi, odes i pobijediš.
Kad se Zrinji nije stimalo...
Pa sjeti se kakav je fantomski penal za Zrinju sviro protiv nas Bjelica kad smo duplu uzeli. To je kod njih standardno.
Isto kao sto smo im ukrali ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?![]()
Valjda nije osudjeni kriminalac, ko bi mu papire zavrsio...19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?![]()
Nadam se da se zajebavas za Djordjevica i da ne mislis da bi svejedno dosao u BiH ligu da su Zvezda ili Partizan i na sekund pomislili na njega i da ga zele.bvsic je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:31Isto kao sto smo im ukrali ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?![]()
![]()
Zanima me koji vezni ima ovakvu statistiku jos?
![]()
Stvarno ne razumijem sta si ti pokusao reci ovde. Lptutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:56Nadam se da se zajebavas za Djordjevica i da ne mislis da bi svejedno dosao u BiH ligu da su Zvezda ili Partizan i na sekund pomislili na njega i da ga zele.bvsic je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:31Isto kao sto smo im ukrali ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25
Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja![]()
![]()
![]()
Mozda je ironija, mrsko mi ulazit na tvoj profil, mozda navijas za nekog drugog pa podjebajes..onda bi razumio
Ima Al Jaber ako izuzmemo 6 asistencijabvsic je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:31Isto kao sto smo im ukrali ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja'Najtalentovaniji kadet Srbije' na meti FK Sarajevo?![]()
![]()
![]()
Dobar igrac, mnogi pojeli **** sa vase teme kad je tek dosao. Jos uvijek smatram da je Jaber strasan igrac i potencijal, pao je malo sa formom ali dobro ce to biti.jurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2024, 23:46Ima Al Jaber ako izuzmemo 6 asistencijabvsic je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:31Isto kao sto smo im ukrali ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:25
Divovi se šire i na srbijansko tržište. Zvezdi i Partizanu ispred nosa ukrali ovog dragulja![]()
![]()
![]()