Premijer liga BiH - aktuelno

grbavicka1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 dec 2024, 08:38

Shategabri je napisao/la:
18 dec 2024, 17:21
Virtu4l je napisao/la:
18 dec 2024, 16:01
Shategabri je napisao/la:
18 dec 2024, 15:35
Rekao bih da se bolje radilo ove sezone nego prethodnih 3-4 po pitanju transfera.

Naravno da ste radili bolje, odnosno pametnije, ali pitanje je koji je uzrok. Da li je Mirvić danas iskusniji/pametniji ili je jorgan kraći.

Ovo što danas imate jeste tim koji se može potući za titulu, ne kažem osvojiti, nego potući. Bez obzira na sudijske nepravde, Zrinjski je još uvijek bolja i ozbiljnija ekipa, to su i pokazali u dvomeču koji ste imali. Taj dvomeč je još nešto pokazao, sve mane Zorana Zekića i to vas treba zabrinuti.

Sve derbi utakmice je Zekić zakazao. Niste vi blistali u Banja Luci protiv Borca, nego je pobjeda zamazala oči. Borac je promašio penal, zabili ste sretan gol, Borac kasnije promašio dosta šansi, imao stativu. Ja sam na prvu mislio da je Zekić tu bio taktički odličan, ali sad nakon nekog vremena ne mislim tako. Prvo poluvrijeme na derbiju su vas vile pronosale da ne primite minimalno dva komada, pa dvomeč sa Zrinjskim odnosno igrač više u Mostaru, a ovaj posljednji meč na Koševu nije vrijedan da se spomene.

Od tih 8 poluvremena, samo je drugo poluvrijeme na derbiju bilo tako da kažem - šampionsko.
Nemam ti šta odbiti niti dodati ovdje.
Realan presjek.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 dec 2024, 08:49

Predatod je napisao/la:
19 dec 2024, 07:44
Poslije Slovenije i Makedonije nastavak pranja po Srbiji.
Ali dzaba i to kad ce sad krenuti raspad. Kiks sa Borcem i Zeljom, ispadanje iz kupa od Zrinjskog i to je to od divova za ovu sezonu.
Dojave od Predator.
Ili po tvom: odjave od Predatod.
Koševo Zapad

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 19 dec 2024, 10:14

slika

Mi se ne takmičimo u istom sportu uopšte.
MNON

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 dec 2024, 10:21

Noke995 je napisao/la:
19 dec 2024, 10:14
slika

kazem ti, samo registrovati 10toricu s kockastim glavama za ove utakmice gdje znas da ti se sprema epska kradja.
Kada bi kvrzis koljeno trazio na tribini, onda bi i herera igrao fudbal, a ne ragbi. Ovako, jebbiga :)

doppler
Kontakt:

Post Postao/la doppler » 19 dec 2024, 10:23

Noke995 je napisao/la:
slika

Strašno je koliko smisla ima ovaj raspored ekipa.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 19 dec 2024, 10:24

Ovo je jedna od najvećih smijurija od lige ikad. Pamtim bolja vremena kad je bilo 16 ekipa, pa je bio bar ujednačen domaćinski kriteriji, a sad fol i sa VAR-om praviš 3 štete po utakmici protiv FK Sarajeva i regularne golove poništavaš, ne sviraš očigledne penale itd.

Ovo sad je sve na štetu FK Sarajeva. Borac 12 žutih, Zrinjski 22, a Sarajevo 39. Borac ispade najfer ekipa, a samo u utakmici sa nama su momku ligamente pogidali i jedno 5 žutih nisu dobili. I na kraju evo i ova statistika da je Sarajevo samo jednu utakmicu imalo manje faulova od protivnika. Pa ljudi me ne igramo isti sport.

Aloooo daj probudite se ljudi, evo nek ispadne FK Sarajevo ako treba, ali ja sam rekao da ligu neću pratiti više, a kad svaki navijač Sarajeva i Želje uradi to, pa i Veleža, onda će liga počet ličit na nešto. Bez ovih ekipa, posjeta bi bila 900 do 1000 gledatelja po utakmici.

J e b o ovu ligu bez Želje i Sarajeva. Dajte da pošteno igramo sa Borcem, pa evo i sa Zrinjskim, pa neka bolji uzima uvijek, šta tu fali. Ovako su srozali ligu.

A da su Željo i Sarajevo pametni, bojktovali bi utakmice, i tražili veće pare za TV prava, pa ako hoće nek izvole.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 dec 2024, 10:30

doppler je napisao/la:
19 dec 2024, 10:23
Noke995 je napisao/la:
slika

Strašno je koliko smisla ima ovaj raspored ekipa.
svakako je liga neregularna ko i citav sistem u drzavi, uzpovci i chete se ponasaju kao da drze 90% drzave i rade sta zele. Pogledaj ti samo tu statistiku, 300 godina robije na prvi pogled.
Svima je jasno da bi Sarajevo odmaklo najmanje 10 bodova svima na polusezoni, da je liga barem 10% regularna.

1946!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 dec 2024, 10:34

I dodje neka poluretardirana osoba i napise kako smo mi potrosili ogroman novac a samo 1 kup uzeli.
Pa samo ovo pogledas i jasno ti je da Real ovdje ne bi bolje prosao.

Kakav je ovo masakr i kazu kmece pitari,pa p.icka vam materina sta bi vi tek onda radili..al pazi ovo i pored svega smo u borbi za titulu :mrgreen:

Da smo imali sudjenje protiv svih ekipa kao protiv Zelje na Kosevu imali bi uvijek "sampionsku" igru.Stas ti u Banja Luci igrati.

Protiv Zrinjskog tamo ti ne sviraju cist penal,a kod kuce primis neregularan gol.Ne govorim da nije Zrinjski bio bolji,vec da su jbg dali gol koji se nije trebao priznati.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 dec 2024, 10:41

mma_hz je napisao/la:
19 dec 2024, 10:34
I dodje neka poluretardirana osoba i napise kako smo mi potrosili ogroman novac a samo 1 kup uzeli.

Kakav je ovo masakr i kazu kmece pitari,pa p.icka vam materina sta bi vi tek onda radili..al pazi ovo i pored svega smo u borbi za titulu :mrgreen:

Da smo imali sudjenje protiv svih ekipa kao protiv Zelje na Kosevu imali bi uvijek "sampionsku" igru.Stas ti u Banja Luci igrati.

Protiv Zrinjskog tamo ti ne sviraju cist penal,a kod kuce primis neregularan gol.Ne govorim da nije Zrinjski bio bolji,vec da su jbg dali gol koji se nije trebao priznati.
Pa vidjeli smo da osim kamenjara i nas, niko se nije "naigrao" u BL.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2024, 10:42

slika

Kae šizofrenija kod pitara :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 dec 2024, 10:46

Pendulum je napisao/la:
19 dec 2024, 10:41
mma_hz je napisao/la:

A brate nema klub u europi osim nas kojem je sve ovo uradjeno a da je i dalje u borbi za titulu.
Nasim igracima treba orden dati svima i dodati na TM cijene.Ovo sto su oni uradili je na nivou nemoguceg.
FK SARAJEVO.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 dec 2024, 10:54

mma_hz je napisao/la:
19 dec 2024, 10:46
Pendulum je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

A brate nema klub u europi osim nas kojem je sve ovo uradjeno a da je i dalje u borbi za titulu.
Nasim igracima treba orden dati svima i dodati na TM cijene.Ovo sto su oni uradili je na nivou nemoguceg.
Ma ništa od toga što si ti napisao nije istina. To mi samo izmišljamo i šizopitarujemo.

Barem nam tako govore ovdje na "objektivnom" forumu. :crazy:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 dec 2024, 10:56

Pendulum je napisao/la:
19 dec 2024, 10:54
mma_hz je napisao/la:
19 dec 2024, 10:46
Pendulum je napisao/la:

Ma ništa od toga što si ti napisao nije istina. To mi samo izmišljamo i šizopitarujemo.

Barem nam tako govore ovdje na "objektivnom" forumu. :crazy:
A dobro brate to govori par imbecila,ne mozes njih shvatati ozb jbt.
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2024, 11:04

Jbt ovo ni u Kolumbiji kad je Escobar vladao nisu bile ovako favorizovane ekipe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2024, 11:59

Naravno da sad kreiraju atmosferu kao da ih sudije uništavaju posljednjih 5, 10 ili 50 godina.

Ne mogu se prestati diviti PR službi koja je zaista odradila brutalan posao. Ovo ne može ni stranački PR.

Povlačim sve što sam rekao o Poturi i Trbiću, ovo su majstorski odradili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 19 dec 2024, 12:01

Nek stavi neko onaj video protiv Slavije opet, da vidimo tu Kolumbiju.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 dec 2024, 12:11

Bravo Zukanovicu @bigzlatan !

Guli :beba:

Volimo fudbal. :ljepota:

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 19 dec 2024, 12:13

RedBlue je napisao/la:
19 dec 2024, 12:01
Nek stavi neko onaj video protiv Slavije opet, da vidimo tu Kolumbiju.
Opet i sve da neko stavi taj video, ta titula nije ni blizu ovog što se danas radi kako bi Borac bio prvak, te spinove možeš prosipat maloj djeci oko Boske na Trgu Krajine.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 dec 2024, 12:19

Zašto se kreira narativ da mi kao pričamo da nas kradu unazad 5, 10 ili 50 godina kad to nije tačno?

Koliko vidim, mi ovdje (ili barem velika večina) priča samo o ovoj polusezoni i o krađama koje su se desile u prethodnih 17 kola.

Zašto je to problem? :crazy: :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2024, 12:20

:kafa: :kafa:
- Čestitam im na pobjedi, ali ako na ovakav način osvoje titule, poručujem im da je se odreknu! Takav pehar ne bih uzeo! Nije sve u novcu, nije sve u moći, ima tu i fer-pleja, ali ovo što je viđeno je sramota za FS BiH, sudijsku organizaciju i sve sportske radnike u BiH. Poslije ovakve krađe otvoreno se pitam da li vrijedi u ovoj zemlji biti sportski radnik, jer arbitri sa tri zvižduka odnesu momcima ono što su regularno osvojili na terenu. Ovo je sraman dan za bh. fudbal - istakao je Šavija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.