kazem ti, samo registrovati 10toricu s kockastim glavama za ove utakmice gdje znas da ti se sprema epska kradja.
Kada bi kvrzis koljeno trazio na tribini, onda bi i herera igrao fudbal, a ne ragbi. Ovako, jebbiga
svakako je liga neregularna ko i citav sistem u drzavi, uzpovci i chete se ponasaju kao da drze 90% drzave i rade sta zele. Pogledaj ti samo tu statistiku, 300 godina robije na prvi pogled.
Pa vidjeli smo da osim kamenjara i nas, niko se nije "naigrao" u BL.mma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:34I dodje neka poluretardirana osoba i napise kako smo mi potrosili ogroman novac a samo 1 kup uzeli.
Pa samo ovo pogledas i jasno ti je da Real ovdje ne bi bolje prosao.
Kakav je ovo masakr i kazu kmece pitari,pa p.icka vam materina sta bi vi tek onda radili..al pazi ovo i pored svega smo u borbi za titulu
Da smo imali sudjenje protiv svih ekipa kao protiv Zelje na Kosevu imali bi uvijek "sampionsku" igru.Stas ti u Banja Luci igrati.
Protiv Zrinjskog tamo ti ne sviraju cist penal,a kod kuce primis neregularan gol.Ne govorim da nije Zrinjski bio bolji,vec da su jbg dali gol koji se nije trebao priznati.
A brate nema klub u europi osim nas kojem je sve ovo uradjeno a da je i dalje u borbi za titulu.Pendulum je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:41Pa vidjeli smo da osim kamenjara i nas, niko se nije "naigrao" u BL.mma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:34I dodje neka poluretardirana osoba i napise kako smo mi potrosili ogroman novac a samo 1 kup uzeli.
Kakav je ovo masakr i kazu kmece pitari,pa p.icka vam materina sta bi vi tek onda radili..al pazi ovo i pored svega smo u borbi za titulu
Da smo imali sudjenje protiv svih ekipa kao protiv Zelje na Kosevu imali bi uvijek "sampionsku" igru.Stas ti u Banja Luci igrati.
Protiv Zrinjskog tamo ti ne sviraju cist penal,a kod kuce primis neregularan gol.Ne govorim da nije Zrinjski bio bolji,vec da su jbg dali gol koji se nije trebao priznati.
Ma ništa od toga što si ti napisao nije istina. To mi samo izmišljamo i šizopitarujemo.mma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:46A brate nema klub u europi osim nas kojem je sve ovo uradjeno a da je i dalje u borbi za titulu.Pendulum je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:41Pa vidjeli smo da osim kamenjara i nas, niko se nije "naigrao" u BL.mma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:34I dodje neka poluretardirana osoba i napise kako smo mi potrosili ogroman novac a samo 1 kup uzeli.
Nasim igracima treba orden dati svima i dodati na TM cijene.Ovo sto su oni uradili je na nivou nemoguceg.
A dobro brate to govori par imbecila,ne mozes njih shvatati ozb jbt.Pendulum je napisao/la: ↑19 dec 2024, 10:54Ma ništa od toga što si ti napisao nije istina. To mi samo izmišljamo i šizopitarujemo.
Barem nam tako govore ovdje na "objektivnom" forumu.![]()
- Čestitam im na pobjedi, ali ako na ovakav način osvoje titule, poručujem im da je se odreknu! Takav pehar ne bih uzeo! Nije sve u novcu, nije sve u moći, ima tu i fer-pleja, ali ovo što je viđeno je sramota za FS BiH, sudijsku organizaciju i sve sportske radnike u BiH. Poslije ovakve krađe otvoreno se pitam da li vrijedi u ovoj zemlji biti sportski radnik, jer arbitri sa tri zvižduka odnesu momcima ono što su regularno osvojili na terenu. Ovo je sraman dan za bh. fudbal - istakao je Šavija.
Opet ti kazem,to imbecili pisu,ne citaj.Kakav narativ bolan,jedan pacenik to samo potencira.