Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najbolji igrac PLBiH vrijedi manje nego Renan, Kerempuh, Beganovic, Jovic...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bravo brt, ravno u sridu.luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:43mnogi ovdje sa svih strana, nama navijačima Sarajeva spočitavaju naše skretanje pažnje na očigledne i konstantne nepravde i to podrugljivo nazivaju kmečanjem i slično, a ne vide svoje ponašanje oko manje bitnih ili potpuno nebitnih stvari koje je ustvari veće cmizdrenje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nije bolest sve što boli...let3 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:41Zuka radi svoj posao, nema tu ljutnje. Ko je nama zeljovcima kriv sto i mi nemamo svog covjeka zaduzenog za TM![]()
Ja da sam na njegovom mjestu, meni bi npr. Boljevic ima cijenu 8 miliona, a Jaber 15...al nisam jbg![]()
Koliko si obolio, vrijeđas covjeka i pominjes mu roditelje zbog yebenog transfermarkta.
Uručite buket cvijeća najboljem igraču Premijer lige BIH. 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prošle godine Nedim Mekić je bio treći najbolji igrač lige...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 16:53Najbolji igrac PLBiH vrijedi manje nego Renan, Kerempuh, Beganovic, Jovic...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- relativizam
- Kontakt:
Nisam bio cijeli dan
Jel još pravdaju Colpu i napadaju Zuku
relativizam je napisao/la: ↑19 dec 2024, 17:26Nisam bio cijeli dan
relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:45Nisam upratio jel racunovodja već izracunao budzet Borca i koliko će para dobiti
Je li realno da neko konstantno koristi iste seljačke fore.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smeta im Zuka koji ne može nikako uticati na prodaju igrača a ne smeta im Čolpa i kompanija koji uništiše fudbal u državi. Kad bolje razmislim, zašto bi im Čolpa smetao oni zbog njega imaju sigurnu evropu a ne mogu ispasti iz lige dok je Sloge.
Prepusti brojeve Dini Pekiću pamda vidiš šta je realnost.

Kmeče jer su cifre nerealne, oni.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nerealne su cifre posjete na stadionu al tu ne kmece

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Opet pokazujes koliko veze nemaš. Naravno da je Željezničar kontra Malage igrao glavnu fazu UEFA kupa i to je ok. Međutim, iste te godine, u istom takmičenju, u istom kolu, igrali su i NK Široki i FK Sarajevo.
Vjerovatno tad nisi bio ni rođen. Uživaj u igrama Borca, ipak su vas spasili nedavno. Kad padne mrtva glava od njih, jedva čekam tvoje komentare.
Naravno da niko ne treba da ti prijeti, posebno ne djeci. Napisao sam ti malo detaljnije o tome u inbox, na šta se nisi udostojio ni da odgovoriš, što još jednom dokazuje kakva si ljiga.
Kao prvo, do te stranice si došao slučajno, samo zato jer si bio aktivan na TM forumu i jer znaš njemački jezik. Nisi došao jer imaš znanje ili neki kvalitet. Tu si još uvijek samo zato jer im naša liga nije interesantna i generalno ih ne zanima hoćeš li ti nekome u takvoj ligi staviti cijenu 400 ili 600 hiljada eura.
Drugo, favorizuješ jedan klub, ne samo cijenama nego i u svim ostalim parametrima, od posjete do članstva. Dokazano bezbroj puta. Sjetićemo se kako nisi apdejtovao broj članova FK Željezničar mjesecima samo da bi Sarajevo imalo više članova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zukaaa šta im to radiš?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Kakva ljiga, lazov i petljanac..
Cudno sto mu neko prijeti

Cudno sto mu neko prijeti

Glupi ljudi prijete čovjeku za nebitne stvari.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:32Kakva ljiga, lazov i petljanac..
Cudno sto mu neko prijeti![]()
![]()
Najgore od svega što on ovo ne radi jer voli Sarajevo nego jer mu neko pokloni dres pa se on oduži sa ovim stvarima na transfermarktu.
-
- Kontakt:
Koliko je dugo Simeunovic imao cijenu priblizno 500k..
I kaze pusti ih u savez, molili bi Vicu da se vrati sta su ovi u stanju
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, Bing [Bot], Fudbalmozak2, Giuseppe1, Guest1945, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, ristagrad i 109 gostiju.