Tesko, ipak je Ceferin iz Slovenije. Sanse su 50-50 za to. Zavisi ko vise podmaze, Vico za Borac ili Olimpija
Banja Luka Džennetska avlijaPendulum je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:14Pa kaže "Bosnom behar probeharao.."exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj![]()
![]()
![]()
Dosta ozbiljnija ekipa, isto npr da je panathanikos drugacija bi prica bila nego prije nekoliko mjeseci kad su odmarali igrace.Mocvara1991 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 14:44Cestitke Borcu. Ali sam misljenja da je ovdje omjer 80-20 na strani SLO tima. Prije svega iskustva igranja u Evropi,kvalitetnija ekipa, trener... Ne vidim ni jedan jedan segment u kojem je Borac u prednosti,ali i ovo je veliki uspjeh.
Dobit će u Kupu zenička sirotinja po pici. Jedva čekam.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?
Tema je evropsko takmicenje koje nema dodirnih tacaka sa klubom koji pratis.![]()
Lijep komentar. Napokon neko ko nije zavidan.
Tu sam da komentarišem predstavnika države Bosne i Hercegovine, koliko znam nije zabranjeno.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?
Tema je evropsko takmicenje koje nema dodirnih tacaka sa klubom koji pratis.![]()
Goretzka ti si fkt bolestan likCucurella je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:50Dobit će u Kupu zenička sirotinja po pici. Jedva čekam.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?
![]()
Eno ih u cvajtari, Stupčanica im bježi 15 bodova. Zamisli kakav je tek to klub onda.![]()
Lijep komentar. Napokon neko ko nije zavidan.![]()