Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tesko, ipak je Ceferin iz Slovenije. Sanse su 50-50 za to. Zavisi ko vise podmaze, Vico za Borac ili Olimpija

Banja Luka Džennetska avlijaPendulum je napisao/la: ↑20 dec 2024, 13:14Pa kaže "Bosnom behar probeharao.."exFighter1926 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 11:45Auuu… u Sarajevu smog i magla, pakost i zloba, u BL behar probeharao u po decembra…Sta im radis Borceee moj

Dosta ozbiljnija ekipa, isto npr da je panathanikos drugacija bi prica bila nego prije nekoliko mjeseci kad su odmarali igrace.Mocvara1991 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 14:44Cestitke Borcu. Ali sam misljenja da je ovdje omjer 80-20 na strani SLO tima. Prije svega iskustva igranja u Evropi,kvalitetnija ekipa, trener... Ne vidim ni jedan jedan segment u kojem je Borac u prednosti,ali i ovo je veliki uspjeh.

Dobit će u Kupu zenička sirotinja po pici. Jedva čekam.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?
Tema je evropsko takmicenje koje nema dodirnih tacaka sa klubom koji pratis.

Lijep komentar. Napokon neko ko nije zavidan.
Tu sam da komentarišem predstavnika države Bosne i Hercegovine, koliko znam nije zabranjeno.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?
Goretzka ti si fkt bolestan likCucurella je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:50Dobit će u Kupu zenička sirotinja po pici. Jedva čekam.Simpatizer je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:35Da li mi pametujemo na podforumu kantonalne lige ili gdje vec Celik igra hrkljusa?

Eno ih u cvajtari, Stupčanica im bježi 15 bodova. Zamisli kakav je tek to klub onda.
Lijep komentar. Napokon neko ko nije zavidan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.