Evo DamirT vidis da njenu nema ravnog.
Formirao svoj paralelni univerzum sa jaranom kontrasvih , ne treba ih dirati. Živi zdravi bili sto godina.
Evo DamirT vidis da njenu nema ravnog.
Ja zaista ne znam kako da vama, generacijama 23, 24, ubrzo i 25, objasnim koliko ste nebitni. Evo uzeću za primjer nekolicinu vas samo sa ove stranice, tebe ili ovoga ispod,
Hahhahaha vidiš da si obolio. Ti se oko yebenog foruma zamaraš kad se ko registrovao i po tome sudiš kakav je ko.Virtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2024, 23:53Ja zaista ne znam kako da vama, generacijama 23, 24, ubrzo i 25, objasnim koliko ste nebitni. Evo uzeću za primjer nekolicinu vas samo sa ove stranice, tebe ili ovoga ispod,
Zamisli on obavještava da ga nije bilo par dana ili dan, kao da je neko primijetio da ga nema.![]()
Za mene ste samo komarci, nebitni, služite mi za šprdnju.
Kako možeš smatrati uvredom kad ti kažem svoje realno mišljenje? Da hoću da te uvrijedim psovao bih ti ili nešto tako. Da smatram da si čovjek, to bih ti i rekao.
Šire se ljudi na srbijansko i hrvatsko tržište , moraš imati razumijevanja prema tome. Vidis da im je i portal , Modrić , Bjelica, Gatusso , Hajduk , Partizan, Ljajic, Milosevic, Piksi i u krug. Udes na index ili na sportske nikad se tamo nije nas klub spomenuo a kamoli sad da pišu o Coricu , Barbarezu , Dzeki, Bajraktareviću , Mirvicu etc.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 02:05Admin standardno brise postove nakaza koje vrijedjaju drzavu,sve bosance i hercegovce bez da ih banuje,samo pisite i dalje bosnje pametne sve ce to narod pozlatiti,dok je ovaca bice i vune. Cudo nisu dosli zenicani da ih podrze,inace nebi napisao post da podrzim ove smetljare sa bilo kim da udju u raspravu,moras bas biti ljudsko dno pa uz dlaku ovim spodobama ici. Sad cr nas admin brzo da obrise post.
Eo da vise ne pisete i ne kenjate ko moze u Široki ko neStružni stožer će činiti Boris Pandža i Nenad Džidić, dok s Klafurićem dolaze još Damir Milanović, Marko Đorđević, Enej Bruck i Tomislav Jurković.
Virtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2024, 23:53Ja zaista ne znam kako da vama, generacijama 23, 24, ubrzo i 25, objasnim koliko ste nebitni. Evo uzeću za primjer nekolicinu vas samo sa ove stranice, tebe ili ovoga ispod,
Zamisli on obavještava da ga nije bilo par dana ili dan, kao da je neko primijetio da ga nema.![]()
Covjek je bolesnik. Ne znam zasto VI njemu dajete ikakvu paznju. Pa pogledaj samo nacin na koji pise. Samo JA, JA, JA, svi ostali su nebitni. I on kao nekog ponizavarelativizam je napisao/la: ↑21 dec 2024, 12:03Nebitni a gledaj kako pamtis i vadis postove hahahaVirtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2024, 23:53Ja zaista ne znam kako da vama, generacijama 23, 24, ubrzo i 25, objasnim koliko ste nebitni. Evo uzeću za primjer nekolicinu vas samo sa ove stranice, tebe ili ovoga ispod,
70hiljada postova a sve i svi ti nebitni ,joj dnevnicara pomahnitao zadnjih dana kako mu klub podržava one anam a on ništa ne može mora ih opravdati hahahha
Pa dobro i nije bas tako
Za koje u BL, zadnje kolo smo igrali protiv Slobode u gostima?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 13:35Kazna za Zrinjski za velicanje zlocinca 9000km a za velicanje zlocinca u BL 0 samo deri Vico