A, zato je išao u saudiju da mu to kažu. Znaci na arapskom se kaze tako da nije za njih. Nema veze, bice nesta drugo. Mlad je on jos, kod nas su talenti do 25 godine. Samo treba saburati19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:32Ne daju Arapi da im se najveci talenat vrati u njihovu liguobrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:19Zar on nije potpisao i igra sa Ronaldom? Pričalo se o 5 miliona eura. Sta bi?19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:12
Da neki igrac Sarajeva ovako zavrsi na LeEquipe, cijena bi mu skocila na milion sigurno...
Ali bitno da Jaber vrijedi kao i neki tamo Beganovic...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Sto Guli ne zavrsi u Bologni?obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:36A, zato je išao u saudiju da mu to kažu. Znaci na arapskom se kaze tako da nije za njih. Nema veze, bice nesta drugo. Mlad je on jos, kod nas su talenti do 25 godine. Samo treba saburati

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ko bi rekao da će jedan Gruzijac ovo izazvati. A nije trebao. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma klasika, Zuka svaka cast kako saradjujete. Izmisle da ga neko trazi a ovaj mu nahajca cijenu. Ponuda nema, tako isto i sa Celikom pa ko ce dovesti onu kiksaru, dzaba ga ne bi uzeo sad da mi das.
-
- Kontakt:
Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono samo otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:44Sto Guli ne zavrsi u Bologni?obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:36A, zato je išao u saudiju da mu to kažu. Znaci na arapskom se kaze tako da nije za njih. Nema veze, bice nesta drugo. Mlad je on jos, kod nas su talenti do 25 godine. Samo treba saburati![]()
Evo i oni tebe selame!
Dogovoren je transfer bio u Al Nasr ali se Al Ahli pita, jer ima “veća prava” šta god to značilo? i transfer je propao.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:52Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono sam otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:44Sto Guli ne zavrsi u Bologni?obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:36A, zato je išao u saudiju da mu to kažu. Znaci na arapskom se kaze tako da nije za njih. Nema veze, bice nesta drugo. Mlad je on jos, kod nas su talenti do 25 godine. Samo treba saburati![]()
Nek me isprave ako nije tačno.
-
- Kontakt:
Njihova liga nesto kao NBA, možda neko ima veća prava. Da on nije ahlijev igrac, a Naser ga htejo oteti? A bolje ce mu biti u Francuskoj.tabba77 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:54Dogovoren je transfer bio u Al Nasr ali se Al Ahli pita, jer ima “veća prava” šta god to značilo? i transfer je propao.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:52Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono sam otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.
Nek me isprave ako nije tačno.
Evo i oni tebe selame!
Pa nije ni Al Jaber išao nigdje da transfer završi. Otišao momak, u pola polusezone, da vidi familiju, a oni to predstavili kao transfer.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:52Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono samo otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:44Sto Guli ne zavrsi u Bologni?obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:36A, zato je išao u saudiju da mu to kažu. Znaci na arapskom se kaze tako da nije za njih. Nema veze, bice nesta drugo. Mlad je on jos, kod nas su talenti do 25 godine. Samo treba saburati![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ma sto bi to radili? Ja mislim da zeljo nije taj mentalitet, da izmisljaju. Jesi li ikad čuo da su oni nesto izmislili, nekog prevarii ili izdali i prodali. Ja nisam, a ne znam za tebeZutti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:59Pa nije ni Al Jaber išao nigdje da transfer završi. Otišao momak, u pola polusezone, da vidi familiju, a oni to predstavili kao transfer.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:52Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono samo otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.
Evo i oni tebe selame!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... om/133975919vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:12Da neki igrac Sarajeva ovako zavrsi na LeEquipe, cijena bi mu skocila na milion sigurno...NoDi80 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 20:09https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... al/1527608
LeEquipe kaze Jaber moguce u Toulouse
Ali bitno da Jaber vrijedi kao i neki tamo Beganovic...
Neko je samo kratko spomenut na dnu.a drugi dobijaju pravi clanak.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zukanoviću, nisi trebao. Jao bruke. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nemojte ih vise, i sutra je vikend.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Al Jaber 3 gola u karijeri protiv Slobode, Igmana i Goška.
0 asistencija.
Talenat
O čemu pričamo?
0 asistencija.
Talenat

O čemu pričamo?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kako 0 asistencija??? a ona maestralna protiv Veleža???
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Al Jaber vezni 0
Čelik stoper 2
Razlika u godinama 4.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
FK SARAJEVO.
.

Gulit sa Grbavicejurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:33Al Jaber vezni 0
Čelik stoper 2
Razlika u godinama 4.
![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nisam znao da je razlika između 2004. i 2006.godista cak 4 godinejurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:33Al Jaber vezni 0
Čelik stoper 2
Razlika u godinama 4.
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da su malom Sabicu dali ovoliko minuta, kao Jaberu, pokazao bi 3 puta vise nego ovaj. Ali eto, ovaj tamnoput, ima egzoticno prezime.
since 1973
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, Mocvara1991, PeppermintSA, riki46 i 29 gostiju.