Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Danas su zaista opravdali prefiks shizo.
Ovakav poremećaj se ne viđa baš često.
Ovakav poremećaj se ne viđa baš često.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nisam ni ja da vezni sa 0 asistencija sa punu 21 godinu može vrijedit 5 miliona eura pa po vama vrijedi. Kad vi lažete i izmišljate sto i drugi ne mogu19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:43Nisam znao da je razlika između 2004. i 2006.godista cak 4 godinejurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:33Al Jaber vezni 0
Čelik stoper 2
Razlika u godinama 4.
![]()
![]()

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 22 dec 2024, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Imaš interviju sa Ronaldom na francuskom Times, kaže za Jabera da je najveći talenat kojeg je vidio i da je šteta da dodje s njim u klub,bolje da se razvija na terenima po Gabeli,Bijeljini, Konjicu.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:02Ma sto bi to radili? Ja mislim da zeljo nije taj mentalitet, da izmisljaju. Jesi li ikad čuo da su oni nesto izmislili, nekog prevarii ili izdali i prodali. Ja nisam, a ne znam za tebeZutti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:59Pa nije ni Al Jaber išao nigdje da transfer završi. Otišao momak, u pola polusezone, da vidi familiju, a oni to predstavili kao transfer.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 21:52
Nije jedina Bolonja. Ali Guli nije nigdje išao i čekala se uplata, a ono samo otišao da mu kažu da neće u arapsku ligu. Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam mislio da je to gotovo, ovo sa Gulijem jos nije. Sad sam pricitao da ode Dzabar u Tuluz, dobra je to ekipa. Neka mu je sa srećom.
Jer šta fali Modricu vidi gdje je sad.
Padoše i teorije zavjere kako ponestaje novca.
Šta će sad izmisliti?
Šta će sad izmisliti?
MNON
- tutankamon1905
- Kontakt:
E ovo je potez zbog kojeg mozes reci da neki klub ide naprijed
Mogli su za njeg uzet sigurno 2 miliona, mogao je on inzistirat na odlasku, al ovako produzise ugovor..pa sad ko hoce nek jos malo ruku u dzep zavuce
FK Sarajevo hrabro, ludo, rizicno, nazovimo kako hocete, al svaka cast

Mogli su za njeg uzet sigurno 2 miliona, mogao je on inzistirat na odlasku, al ovako produzise ugovor..pa sad ko hoce nek jos malo ruku u dzep zavuce
FK Sarajevo hrabro, ludo, rizicno, nazovimo kako hocete, al svaka cast

Ferencvaros im ponudio 180.000 eura za ovog gruzijskog sebicnjaka, Sarajevo trazilo 300.000 eura ljudi se samo nasmijali.
Pa da vama hoće neko, bilo ko, ponuditi barem toliko, za bilo kojeg igrača - vi bi zicegu dali.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Iskreno se nadam da si ironican.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 00:43E ovo je potez zbog kojeg mozes reci da neki klub ide naprijed![]()
![]()
FK Sarajevo hrabro, ludo, rizicno, nazovimo kako hocete, al svaka cast![]()
U svakom slucaju, PR FK Sarajevo

-
- Kontakt:
PRTarpiTarpi je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:08Transferi FK Sarajeva posljednih 10 godina:
Akademija/Omladinski pogon: 8.735m€
2014/15:
Amer Dupovac -> FC Sheriff 200k€
2017/18
Hamza Čataković -> AS Trencin 145k€
Rijad Sadiku -> Mouscron 300k€
Nedim Hadžić -> Leixoes 300k€
Marko Mihojević -> FC PAOK 350k€
2018/19
Nihad Mujakić -> Kortrijk 1.1m€
2020/21
Alen Mustafić -> Slovan Bratislava 150k€
2021/22
Vladan Kovačević -> Rakow 1.03m€
Selmir Pidro -> St.Louis 300k€
Numan Kurdić -> RWDM 150k€
2022/23
Andrej Đokanović -> Ankaragucu 760k€
Nihad Mujakić -> Ankaragucu 500k€
Halid Šabanović -> Angers 300k€
2023/24
Dal Varešanović -> Rizespor 1.2m€
Muhamed Šahinović -> Rakow 300k€
Belmin Dizdarević -> Montpellier 150k€
2024/25
Muhamed Buljubašić -> Rizespor 1.5m€
Ostali: 3,508m€
Cimirot, Rahmanović, Tatar, Stanojević, Barbarić, Stojčev, Velkoski 3,27m€
(Posudbe) Viveros, Penaranda 238k€
Ukupno: 12,243 m€
![]()
![]()
![]()

To se zove kamata buraz vi bi to trebali najbolje znati19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:43Nisam znao da je razlika između 2004. i 2006.godista cak 4 godinejurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:33Al Jaber vezni 0
Čelik stoper 2
Razlika u godinama 4.
![]()
![]()

-
-
- Kontakt:
Ne treba njemu zamjeriti,jos uci osnove matematike,i ne zna on napisati brojevima,milion,dva,tri…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Čitao sam taj, a i u njemačkom The Daily Telegraph je nesto slično pisalo. Kažu da je Ronaldo suza iz oka krenula kad je Dzaber krenuo za Bosnu, ali da je znao da ide na bolje mjesto za njegov razvoj duhovni i balunski. Savjetovao je Ronaldo, DZABEra da samo poradi na asistencijama i davanju lopte na udaljenosti ne dužoj od tri metra do cetri, jer je primjetio da je tu tanak. Takodjer je u sudiji, jer je DzABEr njihov projekat , uraljena operacije gdje mu je ugrađen u oko monitor, a dron čitavu utakmicu iznad terena, da bi projekat imao pregled igre iz ptičije perspektive i tako djlio lopte ko na tacni, samo neko je iz kluba uzeo dron i snimao nesto pomoćni teren, a DzABEr se pogibi. Sve u svemu dobro je Ronaldo nahvalio DZABEra... Ide DZABEr, kao što mi i samo ime kaže.relativizam je napisao/la: ↑22 dec 2024, 00:01Imaš interviju sa Ronaldom na francuskom Times, kaže za Jabera da je najveći talenat kojeg je vidio i da je šteta da dodje s njim u klub,bolje da se razvija na terenima po Gabeli,Bijeljini, Konjicu.obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2024, 22:02Ma sto bi to radili? Ja mislim da zeljo nije taj mentalitet, da izmisljaju. Jesi li ikad čuo da su oni nesto izmislili, nekog prevarii ili izdali i prodali. Ja nisam, a ne znam za tebe
Jer šta fali Modricu vidi gdje je sad.
Evo i oni tebe selame!
Tako je macane reci im...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ja sam siguran da nije ironican, a neka me ispravi ako griješim. Sad ozbiljno, dosta je bilo da iz nase lige idu, najbolji igrači, za max 1.5miliona, dok iz okolnih liga , ne mislim na Srbiju i Hrvatsku, idu za 5 i vise miliona. Evo, Borac je uradio extra posao, pokazao da se i ovde, iako nisu najbolja ekipa, moze igrati dobar nogomet ili ti fudbal. Mi kolektivno imamo veoma nisko mišljenje o nama samima, valjda nas ishadrila humanitarna i sadaka. Razumijem ja da ovde ima likova koji više vole tuđe zlo, nego svoje dobra ali ovaj potez Sarajeva je vrhunski. I dobro je rekao tutankamon lud i rizičan potez, ali Sarajevo ima taj komoditet da to može uraditi, jer ima vlasnika koji je težak oko 600 miliona dolara, isto to moze uraditi i Zrinjski, kao sad i Borac jer i oni imaju dobru finansijsku pozadinu. Da se navijači drugih klubova ne naljute, oni to ne mogu jer im je svaka marka bitna, a ja bih iskreno volio da svi naši klubovi mogu odbijati ovo sto je Sarajevo odbilo, pa bilo to 1 , 2 ili 3 miliona eura. Moramo početi cijeniti sebe, a Borac je to dobro sad pokazao da možemo i moramo bolje. Evo da vas pitam, sta mislite, samo realno, koliko bi vrijedio igrac u okolnim ligama da ima 23godine, koji je desni krilni, a da u 17 utakmica da 12 golova i ima 4 asistencije? I slažem se, a ne znam ko je napisao, da je dosta sebičan.Paromlinac je napisao/la: ↑22 dec 2024, 01:27Iskreno se nadam da si ironican.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 00:43E ovo je potez zbog kojeg mozes reci da neki klub ide naprijed![]()
![]()
FK Sarajevo hrabro, ludo, rizicno, nazovimo kako hocete, al svaka cast![]()
U svakom slucaju, PR FK Sarajevo![]()
Evo i oni tebe selame!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
Nesto slično sam čuo i ja. Takodjer sam čuo da je sve urađeno na preporuku nekog hrvatskog menadzera, iskreno ne znam kako se zove, znam da je menadžer olmu, sa kojim ismir ima dobre konekcije. Najvjerovatnije da će celik biti prodan za oko 2 do 2.5 miliona, eura. Ovo će sve biti , ako Bog da, dobro. Bice prodaje, nekim igračima će se zahvaliti, a biće i dobre kupovine. Odlična stvar je ovo sa produženjem Gulija, ne samo za Sarajevo kako klub, vec i za ostale klubove u BiH, jer će sad i njihovi igrači ići za veće cifra. Dobro je ovo za cijelu ligu...

Nesto slično sam čuo i ja. Takodjer sam čuo da je sve urađeno na preporuku nekog hrvatskog menadzera, iskreno ne znam kako se zove, znam da je menadžer olmu, sa kojim ismir ima dobre konekcije. Najvjerovatnije da će celik biti prodan za oko 2 do 2.5 miliona, eura. Ovo će sve biti , ako Bog da, dobro. Bice prodaje, nekim igračima će se zahvaliti, a biće i dobre kupovine. Odlična stvar je ovo sa produženjem Gulija, ne samo za Sarajevo kako klub, vec i za ostale klubove u BiH, jer će sad i njihovi igrači ići za veće cifra. Dobro je ovo za cijelu ligu...
-
- Kontakt:
A sta ti je ovde smiješno, cifre, potez ili sta? Ja shvatam tebe, i kazem da je vama ovo naučna fantastika, za vaše sadašnje uslove. A da ti pokažem da sam netko ko nije supljator, ja ti predlažem da u slučaju Gulli ne ode za bas dobre pare, a isto tako i mali Celik, ja se skidam sa foruma i tražim trajni ban , a ako se desi ti to uradiš. Moze li? Posto si iz svrakina, a ja sam iz c faze, možemo odmah to dogovorili. Ili ti dam profil pa radi ti s njim sta hoces, a u slučaju da bude kako sam ja rekao ti daš meni.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 07:58Nek je svima sada jasno da se Mirvic ne zeza! Odbijeno je 7 miliona maraka od Ferencvarosa za Gulija, a potpisan za ugovor vrijedan 12 miliona. Pola igraca Zvezde nema kvakav ugovor. Dakle Mirvic je 20 miliona maraka uloziu u buducnost. Ova ekipa ganja evropska takmicenja, ne male cifre od teansfera!!!! Za sve ti hvala Ismire!!!!!
![]()
Evo i oni tebe selame!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Oni bi da kupe, a mi im kao ne damo.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], nedimmmm1337 i 20 gostiju.