Generalno moje mišljenje je da uvijek između 2 igrača koja su tu negdje kvalitetom prednost treba dobiti onaj ko nije imao dilemu hoće li igrat za nas. Zbog toga bi uvijek Hadžikadunić meni bio ispred Katića. Barišić je već druga priča, od njeg smo imali koristi i u mladim reprezentacijama i od starta je momak kod nas.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:53Ahmedhodžića generalno kad vidiš djeluje kao da nije zainteresovan za život, kamoli za treningfanatik19 je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:41Barbarez ga ne miriše od prvog dana i to je to. Dao mu je 2 utakmice u junu minutažu na kapaljku i apsolutno nema nikakav uzorak na osnovu kojeg može reći da je slabiji igrač od svih ovih što igraju. Zalaganje na treningu je šuplja priča, jel stvarno neko očekuje da će svi igrači koji dođu iz klubova gdje ih na sedmičnoj bazi ubijaju raznim vrstama treninga da grizu na treningu reprezentacije kao tamo. Postotak igrača koji grizu svaki trening kao da im je zadnji je možda 5-10% na 100 igrača. Evo hajde razumio bih da ima nekog rezultata, nego primamo po 3 i 5 golova sa ovima što se kao zalažu i opet isti ti likovi igraju iako i slijep čovjek vidi da nisu kvalitetniji. Nek on igra na utakmici kvalitetno yebe se nama kako trenira. Ahmedhodžićev govor tijela u Junu na treninzima je bio takav kao da su ga natjerali da dođe igrat pa je opet bio najbolji u one 2 utakmice.Ghuraba je napisao/la: ↑25 dec 2024, 16:28Je li se meni cini ili je brko dobio par kilograma? Momak definitivno treba biti vracen u reprezentaciju. Realne su sanse da dogodine bude u BL s HSV-om, a jos realnije da Bicakcic sa svojim klubom ispadne u 3. ligu (em ce biti u poznim igrackim godinama). Nemam nista protiv Markovica i slicnih, ali mi tim likovima nismo bili ni rezerva opcija, a Dennis je izabrao BiH kad mnogi ne bi i nebrojano puta je dokazao da je veliki patriota. On je najveca Barbarezova greska dosad.ali odradi pos'o kako spada i doviđenja prijatno.
Žao je i meni Dennisa stvarno, ne kažem da je neki aman gubitak, ali kao što gore rekoše, izabrao je BiH kad mnogi nisu i to treba znati cijeniti - pogotovo Sergej, koji potencira taj patriotizam i ljubav prema dresu.
Međutim ova slika budi nadu da možda nije sve gotovo. Recimo Dedićev unfollow za Anela na Instagramu mi govori da je tu možda ipak došlo do sukoba Anela i sa saigračima, dok Dennisu vidim da uredno lajkaju slike. Jbg, jest to svijet društvenih mreža, ali danas ogroman pokazatelj za mnoge stvari![]()
Za Anela možemo nagađat 3 godine istinu nikad saznat nećemo dok se on ili garnitura repke ne izjasne u medijima i kažu šta je bilo.