NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2024, 20:36

Belichick has agreed to become the next UNC coach. Belichick handed the school a 400 page “organizational bible” with structure, payment plans, staffing choices etc. decisions on whether to commit with UNC. He is expected to know their decision within 24 hours
Jedno 82 stranice manifesta su o long snappingu i puntingu :mrgreen:

Ide UNC u B10 ako dodje BB kao da gledam :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 dec 2024, 14:44

Za Coltse season finale ove sedmice u Denveru. Sa porazom sezona je gotova, dok sa pobjedom playoff je izvjestan upravo zbog boljeg tiebreakera sa Denverom i rasporeda do kraja gdje igraš sa 3 najgore ekipe u ligi i to dvije kod kuće, tako da se ovo može posmatrati kao playoff duel.

Broncosi su odličnoj formi i vezali su 3 pobjede za redom. Payton to fino hendla sa odličnim Nixom u raznovrsnom napadu. Ove sezone su nekako sve mečeve gdje su bili favoriti dobili, a izgubili su od jačih od sebe (ravensi, steelersi, LAC, kansas), što znači da su izuzetno konstantni. Po meni su favoriti jer se igra na Mile Highu gdje su samo izgubili jednom ove sezone. Obje ekipe su imale bye prošlu sedmicu, tako da niko nema prednost što se tiče umora, povreda isl.
Denver postiže mnogo poena pogotovo kući taj napad fercera. Bit će ključ pritisnuti rookiea Nixa i zaustaviti napad Broncosa. U odbrani imaju opasan pass rush tandem Bonitto - Cooper, po broju sackovima najjaci tandem lige, ali su se Coltsima vratili igrači u OL + Richardson nije dozvolio sack skoro 3 utakmice, što je trenutno najduži niz u NFL. Napad Coltsa će morati biti kreativan u redzone, ne smiju se zvati ziheraške akcije za Taylora i uzimati FG kao što je do sada bio slučaj. Vrlo je moguć shootout gdje odbrane neće igrati neku ulogu, a u takvim duelima playcalling u napadu je ključan i naravno turnoveri.

I napokon ovaj termin iza 22h gdje se može mirno gledati :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 16 dec 2024, 01:47

E moj Taylore, ja bih te otpustio prije nego do svlacionice dodjes, umjesto da odu na 20 - 7, bottleri izgibise 27-13, ovi Koltsi ko da su ukleti, yebote, koliko su meceva ussrali u ovih nekoliko sezona to nije realno.
Chargersi su fakat najslicniji njima i vjv ce imati slicnu pricu.
Buffalo Detroit svaka cast napadima, odbrane moraju biti bolje.
CPOJ

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 dec 2024, 08:36

neznam ko je ovaj novi u fantaziju, ali dogodine ili on ne igra ili ja ne igram

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 dec 2024, 10:08

:D

ja u PO cu izgubiti vjerovatno, gus the bus me zafrko. a ince smo u par boba za sada...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 16 dec 2024, 14:53

jestamaji je napisao/la:
16 dec 2024, 08:36
neznam ko je ovaj novi u fantaziju, ali dogodine ili on ne igra ili ja ne igram
Kijo jel? Rekao nam je u chat poslje kritike da je "u frci nekoj" bio pa mu ostao onaj na IR. A protivnik mu nista bolji, Lamar i JT na klupi jer su bili na bye. Nista uzivaj imas slobodno finale, vidimo se tamo :D

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 16 dec 2024, 17:45

Evo jos koja rijec za Fantasy. Dakle odlicno cetvrtfinale protiv Edina - inace mi najdrazeg protivnika cisto ovako jer se zna i sprdat malo, provokacije tu i tamo. Posralo me skroz ako pogledam realno po 2 TD za Nico Collinsa, McLaurina, Chase Browna, po jedan TD za Halla, Jacobsa ... na klupi mi cak odigrali neki season best effort.

Hall zadnjim napadom bukvalno dao, Edinu Cinci odbrana bezveze ispusti TD prije nego sto je presao goalline (kako se to i dalje desava wtf), oduzmi meni 6 dodaj njemu tih 6 i ispadam. Ma da je i Murray/McBridge TD zaustavljen na 1 yard crti... ali onda uzmes u obzir da je i Josh Allen gurao svim silama na kraju penali ga kostali bar passing TDa.

Vrlo uzbuldjivo cetvrtfinale, ovo drugo u ligi nazalost katastrofa. Liga nam bas u padu. Kad skontas da sam bacio Baker Mayfielda da bih uzeo Kincaida (McBride bio Questionable) i cim se ispostavilo da McBride igra mogao sam Mayfielda vratit bez ikakvih problema, niti je neko stavio claim nista. A Mayfield je QB5 do sada, nekih 16 bodova mu fale do QB3 (s tim da su naravno Lamar i Allen QB1 i QB2 ali su oni i pick runda 2,3 tako nesto).

Valjda se mozemo uozbiljit za naredni sezonu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 dec 2024, 08:12

na kraju me izvuce def vikingsa...a protivniku podbacio bowers. :D

nek ide pobjednik nase druge lige u prvu, izbacite tog neaktivnog, ili vise njih, ima nas u drugoj aktivnih...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 dec 2024, 15:50

Amarinho je napisao/la:
16 dec 2024, 17:45
Evo jos koja rijec za Fantasy. Dakle odlicno cetvrtfinale protiv Edina - inace mi najdrazeg protivnika cisto ovako jer se zna i sprdat malo, provokacije tu i tamo. Posralo me skroz ako pogledam realno po 2 TD za Nico Collinsa, McLaurina, Chase Browna, po jedan TD za Halla, Jacobsa ... na klupi mi cak odigrali neki season best effort.

Hall zadnjim napadom bukvalno dao, Edinu Cinci odbrana bezveze ispusti TD prije nego sto je presao goalline (kako se to i dalje desava wtf), oduzmi meni 6 dodaj njemu tih 6 i ispadam. Ma da je i Murray/McBridge TD zaustavljen na 1 yard crti... ali onda uzmes u obzir da je i Josh Allen gurao svim silama na kraju penali ga kostali bar passing TDa.

Vrlo uzbuldjivo cetvrtfinale, ovo drugo u ligi nazalost katastrofa. Liga nam bas u padu. Kad skontas da sam bacio Baker Mayfielda da bih uzeo Kincaida (McBride bio Questionable) i cim se ispostavilo da McBride igra mogao sam Mayfielda vratit bez ikakvih problema, niti je neko stavio claim nista. A Mayfield je QB5 do sada, nekih 16 bodova mu fale do QB3 (s tim da su naravno Lamar i Allen QB1 i QB2 ali su oni i pick runda 2,3 tako nesto).

Valjda se mozemo uozbiljit za naredni sezonu.
Čestitam još jednom.
Nemam sreće sa ovim playoff brackets to je nevjerovatno. Prošle godine izgubim sa 122 poena, sad sa 116. Uz to od 6 playoff igrača budem drugi po bodovima za taj week i oba puta igram protiv prvog :D

A što se tiče ovog drugog para, to je stvarno katastrofalno. Ok Kijo je imao opravdan razlog, ali kad_kako drugu godinu za redom totalno neaktivan u playoff u koji nekako uđe jer ima slabu diviziju i onda ga hladno nema par sedmica, ostavi Lamara, Taylora na klupi itd. Lani je direktno uticao na brackett i šampiona.

Generalno liga nije loša, ali imamo 2-3 neaktivna i to je problem. Dogodine ulazi jedan aktivni sigurno, vidjet ćemo dalje šta će se dešavati, ali plan je isfiltrirati ligu u sljedećem periodu.

Šta reći kad u istoj sedmici moron iz odbrane Cinncija i Taylor naprave istu stvar, izbace i mene i Coltse iz kombinacija za prolaz :tokralju: Svi znamo šta su uradili, touchback na par centi od endzone. Umjesto da ideš na 20-7 i riješiš tekmu, jer odbrana je cijelu utakmicu bila fantastična, ti ostaješ na 13-7 i gubiš momentum + Taylor koji je do tog momenta vukao (preko 100 yardi za poluvrijeme), potpuno se isključuje iz tekme i onda ostatak napada radi gluposti koje ni odbrana nije mogla nadomjestiti, iako su 3 lopte uzeli Nixu do tada. Ipak Taylor je previše dobar da snosi sankcije, čovjek nije imao fumble od 2022., ali eto desi se da u ključnoj tekmi ima ovakvu situaciju.
muhamedhulk je napisao/la:
17 dec 2024, 08:12
na kraju me izvuce def vikingsa...a protivniku podbacio bowers. :D

nek ide pobjednik nase druge lige u prvu, izbacite tog neaktivnog, ili vise njih, ima nas u drugoj aktivnih...
Tako će i biti. To je već definisano na početku sezone.

Sramota je da za top waiver u jednoj sedmici kod nas četvorica stave claim, a u drugoj ligi 6-7 igrača.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 dec 2024, 09:46

liga je za podvoz

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 dec 2024, 20:58

Auuu kakvo hvatanje za TD Tanka Della aaaa
. Covjek drzi loptu jednom rukom a drugom koljeno da se raspadne :bow:
Grozana povreda..bojim se i kraj karijere
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 21 dec 2024, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 dec 2024, 20:59

Kakve strasne povrede

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 dec 2024, 22:31

Ono je bas bilo bolno i gledati, uzas povreda, taman kad ga krenulo :plac:

Valjda Clemsob i Texas odigraju neku zanimljivu tekmu, playoff je zasad los, sve ocekivano, domacini dominiraju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 dec 2024, 10:58

koledž playoff do sada za podvoz
ni do koljena regularnoj sezoni

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 26 dec 2024, 00:38

Ovaj Houston je prevara teska, izgaza ih Lamar ko malu pjetlice.
CPOJ

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 dec 2024, 11:24

qaa18 je napisao/la:
26 dec 2024, 00:38
Ovaj Houston je prevara teska, izgaza ih Lamar ko malu pjetlice.
Storud se raspao kao nikad niko :urnebes: pet koraka nazad i pitanje sta se moze ocekivati od njega...
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 dec 2024, 11:38

cijela divizija se raspala u paramparčad …. ako je i bilo šta da se raspadne
ne računajući peytona i dungyja i njihovu eru, u prosjeku daleko najgora divizija u istoriji footballa barem otkako ide ovaj aktuelni sistem

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 dec 2024, 09:26

Kakav klasik na soldier fieldu sinoć :mrgreen:

Punteri ukrali šou :clap:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 dec 2024, 00:42

Ova tekma u Cinnciju bi mogla rijesiti sve ucesnike u AFC playoffu. Chargersi su danas ranije osigurali wc mjesto, a Denver ako dobije i oni ce.

Ipak ako izgube bit ce strasno zanimljiva zadnja sedmica, gdje u trci ostaju Coltsi, Cinnci i Miami.

Trenutno 10-10, pocinje cetvrta. Idemo Cinnci zakuhaj ovo :bih:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 dec 2024, 01:15

Zakuhace Bo :mrgreen:

a boga mi i Zach Taylor bi poslije ovoga mogao da leti pa druze kakav je ovo amaterizam od clock managementa :damn:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.