Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni je drago sto oni zive i dalje u zabludama da su negdje ispred nekog.
Dok god sebi ne kazu losi smo, zadovoljni smo povremenim izlaskom u europu i ne ispadanjem iz lige, zelimot trofej i gdje ce se smatrat neuspjehom 4/6. mjesto a ne historijskim podvigom nema njima naprijed.
Poceli su slaviti bod protiv svake ekipe iz vrha, to dovoljno govori.
Dok god sebi ne kazu losi smo, zadovoljni smo povremenim izlaskom u europu i ne ispadanjem iz lige, zelimot trofej i gdje ce se smatrat neuspjehom 4/6. mjesto a ne historijskim podvigom nema njima naprijed.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja se nadam da neće. Nadam se da je shvatio kol'ko je to već izlizana priča u koju samo on vjeruje.AVNOJ je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:31Sad će ti napisati odgovore u fazonu najneusoješnije privatizacije nekog fudbalskog kluba, o 33 milona KM akumuliranog gubitka koji fudbalsko-ekonomsko-finaciski stručnjaci nazivaju dugovanjem, zatim o zaostatku od 90 bodova za prvim u zadnje tri sezone, najskupljem timu u historiji Lige.....

@duškica, upravu si 100%.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zato što im je sve stvoreno na mitovima, lažma, prevarama, zatim onda sami sebe ubjede i vjeruju u to i naravno, svako par godina se sve to uruši kako i sve što je nastalo na lažima i prevari ali eto oni uvjek znaju pronaći nekog krivca Misketa, Amara, koronu...jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:47Meni je drago sto oni zive i dalje u zabludama da su negdje ispred nekog.
Evo vidiš i ove sezone su sami sebe ubjedili da postoji trofej četvrtog mjesta i da se titula osvaja po broju navijača na stadionu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Moramo biti tačni i precizni, onako kako i piše u finansijskom izvještaju. 33 miliona akumuliranog gubitka i još 20 miliona kratkoročnih i dugoročnih obaveza.
Dakle, protraćenih 53 miliona konvertibilnih maraka.
Dakle, protraćenih 53 miliona konvertibilnih maraka.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam prvi misljenja da simpatizera u Bosni vise ima Zeljo.
Al to nisu neke brojke aman kako se forsira.To je 5 do max 10%.
Al to nisu neke brojke aman kako se forsira.To je 5 do max 10%.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma to su ti ljudi koji su zglajzali sa mozgom google stučnjaci koji svoje znanje vrjednuju ovde na forumu, stručnjaci za sport, građevinu, politiku, ekonomiju, finasije.....a svoje stavove ili neke teorije brane citirajući "samog sebe" dokazujući neko svoje znanje za koje samo oni misle da je tačno u startu pisajući sve dvosmisleno kako bi mogli iz tih tekstova izvući neku svoju "tačnost"Pendulum je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:50Ja se nadam da neće. Nadam se da je shvatio kol'ko je to već izlizana priča u koju samo on vjeruje.AVNOJ je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:31Sad će ti napisati odgovore u fazonu najneusoješnije privatizacije nekog fudbalskog kluba, o 33 milona KM akumuliranog gubitka koji fudbalsko-ekonomsko-finaciski stručnjaci nazivaju dugovanjem, zatim o zaostatku od 90 bodova za prvim u zadnje tri sezone, najskupljem timu u historiji Lige.....![]()
@duškica, upravu si 100%.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Meni je simpatično, koliko vi mislite da ste nekome bitni.jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:47Meni je drago sto oni zive i dalje u zabludama da su negdje ispred nekog.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ide Vico na 3 mandata boli ga k.urac hahahaah to Vico
FK SARAJEVO.
kad pomislis da te ne moze vise nista iznenaditi oni se bas potrude da to demantuju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
SRAMOTNOTMovac je napisao/la: ↑27 dec 2024, 15:13Meni je simpatično, koliko vi mislite da ste nekome bitni.jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:47Meni je drago sto oni zive i dalje u zabludama da su negdje ispred nekog.
Poruka sa Skupštine Želje koja para uši: Bolje Zrinjski, nego Cigani
Totalno smo vam nebitni
Nemoj mi reći da je ova slika nastala u 2024-oj?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
da jeste
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo glupani iz Općine Centar.

Cilj je krenuti i u izgradnju nacionalnog stadiona, a pokušavali smo pronaći partnera jer to ne možemo sami. Želja je bilo Sarajevo, ali nismo naišli na razumijevanje i podršku. Idemo u realizaciju nacionalnog stadiona u Zenici. Očekujem da do kraja januara potpišemo ugovor s Gradom Zenica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A kad im kazemo da su kerovi, ljute se !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- KONTRASVIH
- Kontakt:
“Shizopitari” je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave , dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije.
Broj pojedinacnih živih ljudskih članova je na strani Sarajeva u to sam uvjeren.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Nek mi se javi u pp ko me je uclanio
Da preuzmem članskih
Da preuzmem članskih