harden je napisao/la: ↑29 dec 2024, 02:36
AshburtonG je napisao/la: ↑23 okt 2024, 20:20
Stigla roba. Preciux meni ima nesto iz YSL Y. Kao miks Aventusa, YSL Y, Myslf i 5% BDC. Medjutim kad pogledas note i sta je sve unutra, nije ni cudo da svaki put kad pomirisem na neki drugi parfem podsjeca.
Ono sto sa sigurnoscu mogu reci je da je ovo mnogo kvalitetniji parfem od CDNMI. Vidjet cemo kako ce se razvijat. Production date je 9. mjesec, tako da ce sigurno nadoci. Mislim da ce ipak tesko zamijenit CDNMI Limited Edition, barem sto se mene tice.
Sta kazes sada nakon duze vremena za Preciux?
CDNI Limited je bas opao sa batchevima, jako sam razocaran sa zadnje 2 boce... EDP bolji sada.
Ja sam nose blind sto se tice CDNMI. To mi je signature, u raznim varijantama, 6-7 godina.
Precieux je jako dobar. Nosio sam ga na par dejtova i godisnji,dobio sam dosta komplimenata. Kome god sam dao da proba je bio odusevljen. Osjetno kvalitetniji i kompleksniji od CDNMI. Potrosio sam ga skoro cijelog.
Ako hoce neko, mogu mu ponijet dole za NG. Imam par komada.
S druge strane, u zadnje vrijeme forsiram Electrique, TF Noir Extreme Parfum i Dior Homme Intense. Ovaj zadnji mi je konacno poceo na meni i odjeci mirisat onako kako ga ja osjetim na drugima.