Kod nas Air Sparrow-a na Maledona i Gegica na Hifija ljudi su zatvoreni cijelu tekmu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ako su ga otpustili sa mjesta selektora reprezentacije, to moze vise biti lose po nas nego dobro. Novi trener ako dodje, mozda izazove pozitivan sok, pa iznenade Francuze.
Ne pise da je napustio reprezentaciju...
Ma ne vjerujem da ih mogu dobiti. Nas su iskljucivo dobili zbog trojki, u svakom drugom segmentu smo bili daleko bolji. Ne moze ih opet onoliko prosrati da ga yebes.Vaya je napisao/la: ↑28 dec 2024, 18:54Ne pise da je napustio reprezentaciju...
Nego kontam, ako je u ovakvoj situaciji sto se tice reprezentacije, gdje za manje od 2 mjeseca imaju tako bitnu utakmicu uzeo i da trenira Cibonu - imam osjecaj kao da je i on svjestan da su male sanse...pogotovo sto ce se u prvoj polovici februara igrati nacionalni kupovi, znaci imat ce obaveza u tom periodu sa njima, koliko ce se onda u sustini ganjati sa repkom...
Samo da se u tom periodu ne vrati Saric u Europu...a znat cemo ubrzo, kad se zatvori deadline prije Allstara...ali ovo do sada sto je bilo, nista nije imao minuta u Denveru...
Gledao sam malo potencijalni sastav Francuza...kad izmiksas po par igraca Monaca, Asvela i Parisa, te na to dodas Poirea, Furniea i Ntlikinu - da **** rak raka ne znam kako bi ih Hrvati mogli pobjediti...
Ne vjerujem za Kipar da cemo kiksati...ako ne bude povreda i na to da dodas Halilovica, Penavu i Castanedu - jednostavno prevelika razlika u kvaliteti i tamo smo ih mlatnuli haman 30 razlike...DamirT je napisao/la: ↑28 dec 2024, 18:57Ma ne vjerujem da ih mogu dobiti. Nas su iskljucivo dobili zbog trojki, u svakom drugom segmentu smo bili daleko bolji. Ne moze ih opet onoliko prosrati da ga yebes.Vaya je napisao/la: ↑28 dec 2024, 18:54Ne pise da je napustio reprezentaciju...
Nego kontam, ako je u ovakvoj situaciji sto se tice reprezentacije, gdje za manje od 2 mjeseca imaju tako bitnu utakmicu uzeo i da trenira Cibonu - imam osjecaj kao da je i on svjestan da su male sanse...pogotovo sto ce se u prvoj polovici februara igrati nacionalni kupovi, znaci imat ce obaveza u tom periodu sa njima, koliko ce se onda u sustini ganjati sa repkom...
Samo da se u tom periodu ne vrati Saric u Europu...a znat cemo ubrzo, kad se zatvori deadline prije Allstara...ali ovo do sada sto je bilo, nista nije imao minuta u Denveru...
Gledao sam malo potencijalni sastav Francuza...kad izmiksas po par igraca Monaca, Asvela i Parisa, te na to dodas Poirea, Furniea i Ntlikinu - da **** rak raka ne znam kako bi ih Hrvati mogli pobjediti...
Vise me strah da mi ne popusimo od Kipra, nije da nismo u svim sportovima znali ocajno odigrati kad je najbitnije.
Vazda mi Barisino spominjanje izmami osmjeh ... koliko sam ga samo pogled'o u repci i koliko mi je tad znacilo kad je napokon zaigr'o ... i onda omatoris i vise ti nista nesto plaho ne znaci ...
Osusio k'o grana...
Za ****
Ista prica pred svaku utakmicu. Hrvatima plan nije uspio u međusobnom okrsaju, pa sada ide zadnji pokusaj pred zadnje dvije utakmice.Vaya je napisao/la: ↑01 jan 2025, 18:51Mozda crnjacim, ali ne bi me zacudilo da odredjeni elementi iz saveza rade namjerno odugovlace ili sabotiraju papirologiju...plus na to, kada se krene sa pravoslavnim Bozicem, pa nahajca atmosfera oko proslave 9 januara, pa pravoslavna nova godina i 101 slava - u januaru se nece odrzati ni jedna sjednica Vijeca ministara, onda ce se uci u februar i bice nismo stigli zavtsiti; papirologija, tehnicke procedure...![]()
Defanzivnivezni je napisao/la: ↑01 jan 2025, 17:25Za ****
"Mislim da Hrvati i dalje imaju malu prednost jer igraju protiv Francuske na svom terenu. Mislim da će pokušati sve da pobijede. Ali vjerujem da ćemo i mi biti u punom sastavu, da ćemo imati novog playmakera, kojem se treba završiti pasoš u skorije vrijeme."
E sad kod nas u Bosni je"u skorije vrijeme", jako relativan pojam.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.