Nodi je već krenuo.

Nodi je već krenuo.
Realno imaju par igraca koji su jos fizički jaki Stanic ,Kosoric jos igraju cocalic u dobroj formi ,zeba isto . Dok kod nas Hota,Torlak,Benko,Škoro davno vec prestali igrati . Al fin je turnir treba nastaviti s ovom organizacijom i u velikoj dvorani igrati ,tu je dalje teren ,vise prostora ,bit ce i manje tenzije . Ovo u maloj nekako nabijeno navijaci nad vratom sudiji i igracimabroj6 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:28Bas su papci ispali na ovakvom turniru. Veldin im vraca loptu i pokazuje sta je ferplej, oni zapeli ko da je liga prvaka. Haj fino je imati taj borbeni duh ali ovaj papanluk i udaranje i svadjanje igraca Zelje i citave klupe na turniru ovog tipa nisam ocekivaobordobijeli je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:24Ja sto sam vidio seljakluka bilo je od Kosorica i Cocalica napravili bezbroj faula povlacenja ,skidaju dresove, ganjaju sudije, napustaju teren.SudoHusika je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:21Kakav primitivizam pitara, show. Na memorijalnom turniru jebu mrtve, djecu, pjevaju o paljenju Grbavice.
Još ovo suđenje, no comment. Zamisli njima dati savez na upravljanje, borac je mila majka šta bi ovi radili.
Al "picke sa juga" skandirati đuturumima sa stomacinama na jednom memorijalnom turniru im je vrhunac navijanjanastrojeni21 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:26Trebas biti vrlo neinteligentan da u finalu memorijalnog turnira u cast tvoje najvece legende pjevas jeb.emo ti mater rumeni, daj mi majku sibicu i kantu benzina, nozeve nosite ne smijete na sake... vrlo dobar repertoar u skladu sa turnirom.
Haj ba debilcino vise iz pi.cke materine trujes samo ovdje, huskas nesta.
FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:36Oni se stvarno loze na ovo neorganizovano navijanje, jos malo ce krenuti prica da su horde ovo sve povele![]()
![]()
Pitajte manijake za psovke, oni ipak najbolje znaju kako to ide
Samo gazi pitare kad je Zuban izjednačio je bilo horski, nista drugoHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:14Ne opravdavam ovo, ali nemojte biti smiješni da se na humanitarnoj utakmici nije skandiralo na Grbavici.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:10Ne znam eto sjećam se da je prije godinu ili dvije bio remake derbija 1998 na Grbavici i da niko ništa ružno o FK Sarajevu nije rekao niti skandirao, a ovdje nas nazivaju ciganima, yebu Želju, yebu nam mater..baš sramota fakat![]()
CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:39
Samo gazi pitare kad je Zuban izjednačio je bilo horski, nista drugo
Sve odise tim sitnim provincijskim mentalitetom
Mi izgubili pruzili sportski ruku . Izgrlili se slikali sve fino . Cocalic skida dres sto je faul sviran ,Bekric se penje na ogradu ,Kosoric bezbroj faula i povlacenja a svaku je protestovao i pricaju o nekom seljakluku .
Ma vrhunac seljakluka ono guranje Svrake s ledja, Benko gleda i ne vjeruje sta radi pa hoce da se "izvini"bordobijeli je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:45Mi izgubili pruzili sportski ruku . Izgrlili se slikali sve fino . Cocalic skida dres sto je faul sviran ,Bekric se penje na ogradu ,Kosoric bezbroj faula i povlacenja a svaku je protestovao i pricaju o nekom seljakluku .
Nenormalno su bezobrazni.HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:45Ili imaju pamćenje zlatne ribice ili su nenormalno bezobrazni.
Trebas biti bas fenomen da se cak i u ovakvim situacijama uspijes nekako njima uvuci. Pa ne pise visekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:45Nema šta, sarajevski derbi se pretvorio u čisti seljakluk, pa makar to bio i memorijalni turnir, jednostavno - tu više nema poštovanja i ciganluk je zagarantovan
I naravno, sad ide međusobno optuživanje ko je veći malograđanin![]()