"Navijaci kluba a ne rezultata-takozvani Maniacs"FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:36Oni se stvarno loze na ovo neorganizovano navijanje, jos malo ce krenuti prica da su horde ovo sve povele![]()
![]()
Pitajte manijake za psovke, oni ipak najbolje znaju kako to ide
Premijer liga BiH - aktuelno
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vjerujem da je tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:50Nenormalno su bezobrazni.HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:45Ili imaju pamćenje zlatne ribice ili su nenormalno bezobrazni.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Navijanje pitara na jednom ovakvom memorijalu, gdje igraju vetereni klubova u čast njihove legende 

. Bruka i sramota.
Fuj.
Fuj.
-
- Kontakt:
Da, da, uvlacim se njima sto sam napisao da su oni malogradjani na tribinama ali i Cocalic i Bekric su malogradjani takodjerKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:51Trebas biti bas fenomen da se cak i u ovakvim situacijama uspijes nekako njima uvuci. Pa ne pise visekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:45Nema šta, sarajevski derbi se pretvorio u čisti seljakluk, pa makar to bio i memorijalni turnir, jednostavno - tu više nema poštovanja i ciganluk je zagarantovan
I naravno, sad ide međusobno optuživanje ko je veći malograđanin![]()
![]()

Hahahaha pa upravo takvi kao ti i s jedne i s druge strane su sve ono sto je ovaj derbi postao - malogradjanstina, sandzaklijski derbi pravi

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dodaj ovaj trofej u potpis brateNoDi80 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:30Jedini klub u BiH koji je ovojio Republicku ligu BiH, ligu Jugoslavije, Premijer Ligu BiH, Kup BiH, bajramski i hasetov turnir
Steta samo kup Jugoslavije sto nismo osvojili
Polufinale kup Uefa, Polufinale mitropa kupa, osmina finala omladinske lige prvaka
Zeljeznicar institucija
Cestitke Celiku i Sarajevu na trecem i drugom mjestu
Hz
Sudenje je bilo ok.a taj zar, pa ljudi ko je god igrao imalo nogomet zna to...sta je problem sto je Bekric dao gol i skocio na ogradu kod svojih navijaca...sta je tu provokacija...
Sto istjerase covjeka, nedavno rece nikad bolje stanje nije bilo u kantonu
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/navijac ... iku/207122
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/navijac ... iku/207122
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 29 dec 2024, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajde nemojte pretjerivati.Ne podrzavam ali ovoga ima i na vasoj strani u najmanje istom broju i mjeri.Mislite da i vasi ne bi psovali da su imali zasebnu tribinu u velikoj dvorani
Cestitam Zelji na osvojenom turniru.Fudbalski sjajno,organizacija velika 0.Sudije 0.
Cestitam Zelji na osvojenom turniru.Fudbalski sjajno,organizacija velika 0.Sudije 0.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ljudi ba sve je proslo top,aBd u maju turnir u cast pokojnog Osima da se organizuje.Da bude u Zetri i da svi uzivamo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Najlakše iz druge zemlje koja je usput jedina nazadnija zemlja u Europi po svemu od Bosne, komentarisati dešavanja, stalno on nešto te ovdje primitivno , te ovdje zatucano , ovako ili onako.
Fudbalski je turnir nije u recitivanju. Psovki ima na svim stadionima na svijetu. I uvijek će ih i biti. Većih incidenata nije bilo, Čolpa treba bit svaki put istjeran sa svake sportske manifestacije i on i El Tarik i njihovo društvo.
Fudbalski je turnir nije u recitivanju. Psovki ima na svim stadionima na svijetu. I uvijek će ih i biti. Većih incidenata nije bilo, Čolpa treba bit svaki put istjeran sa svake sportske manifestacije i on i El Tarik i njihovo društvo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nomalno da ce biti psovki,dobacivanja itd itd.
Opusteno bitno je da se ovo vratilo i da je bilo u velikoj dvorani i da su dosli Manijaci i Horde organizovano bilo bi sigurno 3,4 milje ljudi.Ovo je super.
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvi primitivni
Jadan stariji čovjek
S kim ja dijelim METROPOLU
Nisam vidio na igračima da je nešto loše bilo, na kraju se svi izgrlilii fino rukovali. A ovi debili kao ovaj crnogorac jedva čekaju da se nešto desi i da podgriju atmosferu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro bi dosla velika dvorana u Skenderiji i to iskljucivo u slucaju da se mi nadjemo u finalu, jedna strana vasa, jedna nasa. Al kao sto neko napisa vec sto ce policiji to da se cimaju citav dan i vece, a scena bi bilo sigurno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma evo cekamo opet debila crnogorskog da nam napise kako je bilo i ko je primitivan ko nije.
-
- Kontakt:
Hahahaha vodi ga kuci .svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:12
Kakvi primitivni
Jadan stariji čovjek
S kim ja dijelim METROPOLU
Ma nek rade posao za koji su placeni ko ih hebe.Kad se treba u policiju zaposliti svi trce da uvale djecu da im rade.Bas me briga nek ih dignu sve da rade nek sve pokriju i to je to.A ja hebem mater svakom onom ko napadne normalnog momka ili covjeka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:15Dobro bi dosla velika dvorana u Skenderiji i to iskljucivo u slucaju da se mi nadjemo u finalu, jedna strana vasa, jedna nasa. Al kao sto neko napisa vec sto ce policiji to da se cimaju citav dan i vece, a scena bi bilo sigurno.
FK SARAJEVO.
Je li ovo rekao da je Crna Gora u svemu nazadnija od BiH?
Nadam se da nije.
Nadam se da nije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], Giuseppe1, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 31 gost.