Hvala Vam momci
Koliko ste mi u prošlosti radosti dali
Evo i danas
HVALA
Organizujte vi turnir pa i njega i vicu i dodika na zlatnu fotelju smjestite.Kod nas ne moze i nece.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:12
Kakvi primitivni
Jadan stariji čovjek
S kim ja dijelim METROPOLU
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:32Organizujte vi turnir pa i njega i vicu i dodika na zlatnu fotelju smjestite.Kod nas ne moze i nece.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:12
Kakvi primitivni
Jadan stariji čovjek
Izdajnici nacije out.
Neka su, potptuna podrska, treba i vicu ovako docekat na svakom stadionusvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:12
Kakvi primitivni
Jadan stariji čovjek
U svemu u okviru fudbala, sporta općenito . Jer je ovo sportski forum. Pa o tom i pričamo. Znam da je tebi želja da nešto guslaš i huskas ali ja ti nisam ta adresa zao mi je.
Ne možeš djeci dogovoriti, vidiš da se svaku noć mlate, to je davno prevazišlo navijačke tuče.mma_hz je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:21Ma nek rade posao za koji su placeni ko ih hebe.Kad se treba u policiju zaposliti svi trce da uvale djecu da im rade.Bas me briga nek ih dignu sve da rade nek sve pokriju i to je to.A ja hebem mater svakom onom ko napadne normalnog momka ili covjeka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:15Dobro bi dosla velika dvorana u Skenderiji i to iskljucivo u slucaju da se mi nadjemo u finalu, jedna strana vasa, jedna nasa. Al kao sto neko napisa vec sto ce policiji to da se cimaju citav dan i vece, a scena bi bilo sigurno.
Jos je falio edis mulalic sablja da ih kompletiraonako je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:13Super stvar je ovakav turnir. Bas se ima sta pogledat, ako Bog da naredne godine, ako je moguce povecat broj ekipa. I ako je ikako moguce, bez Zeljeznicara. Bas seljacki nastup. Citav turnir nesto prigovaraju, galame sa klupe, onaj danas skida dres, onaj se penje na ogradu. Seljakluk izbija iz njih. Nek oni sebi organizuju turnir, pozovu fino Hrid, El Tarik i Colpa nek napravi ekipu Bazena i nek se igraju.
Ovi opet počeli plakati :onako je napisao/la: ↑29 dec 2024, 21:13Super stvar je ovakav turnir. Bas se ima sta pogledat, ako Bog da naredne godine, ako je moguce povecat broj ekipa. I ako je ikako moguce, bez Zeljeznicara. Bas seljacki nastup. Citav turnir nesto prigovaraju, galame sa klupe, onaj danas skida dres, onaj se penje na ogradu. Seljakluk izbija iz njih. Nek oni sebi organizuju turnir, pozovu fino Hrid, El Tarik i Colpa nek napravi ekipu Bazena i nek se igraju.