Prekomplikovano je ovo za tebe.
Jel ti i dalje zeljo ima vecu posjetu od Hajduka, samo ih derbi vadi ili sta promjenilo ?
Zavisi kako gledas njima je opstanak u ligi i remi u derbiju veliki uspjeh.
To nije tačno jer ti sa Vicom dijeliš Metropolu, odnosno želite da je dijelite kako svoj klub tako i svoj grad. Kao dijete ovog grada čitajući vaše komentare i gledajući koga podržavate, tačno me sramota. Bože oprosti im ne znaju šta rade.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:16
Eeee
Sad pogledajte Finu Gradsku Raju i s kim ja dijelim METROPOLU
Joooj Bekrica i poteza, i ovakav debeljuskast bi mogo dat ruka pojedinim timovima u premier ligi zadnjih 15 minutasvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:16
Eeee
Od svega navedenog jedino će napraviti hotel da im je udobno... Živi bili pa vidjelisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 16:22Imamo u planu i da ovdje idemo u izgradnju hotela (uz zgradu Saveza), koji će podići prihode i dati komfor reprezentacijama koje dolaze i igraju sa nama. Preuzeli bi i stadion na Otoci, renovirali i koristili za ženski fudbal i selekcije koje nam je potrebno.
Tu odmah iza zgrade NFSBiH bi se gradio hotel a tu odmah iza zgrade NFSBiH je moje Svrakino selo
Znaci prvi hotel u Svrakinom
I stadion Otoka da pokrije ovu postojeću tribinu i možda još jednu tribinu i METROPOLA bi imala i tri stadiona
I Pitari bi napokon mogli igrat od 3 pretkola CL na Otoci da ne idu jadni u Zenicu
BRAVO PREDSJEDNICE GOSP.VICO
Nema oprosta za najvecu sarajevsku ciganiju koja se prodala za opstanak u ligi, samo ih onako ko colpu treba tjerati ko najgore keroveAmcho1 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 23:22To nije tačno jer ti sa Vicom dijeliš Metropolu, odnosno želite da je dijelite kako svoj klub tako i svoj grad. Kao dijete ovog grada čitajući vaše komentare i gledajući koga podržavate, tačno me sramota. Bože oprosti im ne znaju šta rade.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:16
Eeee
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, antisisoja1919, Beli98, Bing [Bot], CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Kaunas, OsmanhodzicBuco, Vanja8, Varijantas8, Venom, xinxee i 88 gostiju.