Ode Mika u Monaco
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ode Mika u Monaco
Poslije ovakve polusezone Sturma bilo je samo pitanje vremena...ako smo ikada i imali sanse za njega, ja mislim da bi ovim njegovim transferom jos dodatno se umanjile...jest da Danci imaju dobro popunjen i solidno mlad napad, ali ja njega vidim na slijedecem spisku Danaca seniora...
Sad ga mozemo prestati spominjati. Dobit ce poziv sigurno u naredna 2 okupljanja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naša zadnja nada je garantovat momku mjesto startera u reprezentaciji i time ga pokušat pridobit jer mu Danci to ne mogu i neće garantovat. U ovom slučaju se moramo kockat i postavit tako jer bismo potencijalno mogli dobiti ekstremno kvalitetnog napadača za narednih 15 godina. Nisam optimističan ali obzirom da je Barbarez gledao Lille Šturm prije par sedmica mislim da je Biereth bio centar pažnje i da stvari još nisu skroz izgubljene
Ne bi me cudilo da je isao gledati Gazibegovica, ali da nije znao da ima kartone i da ne moze igrati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
Hej Mika, kod nas za BiH ti garantujemo mjesto u prvih 11 ako odlucis igrati za nas, hoces li?
Mika: Naravno da hocu, ako je startnih 11 u pitanju.

sta sve ovdje nece insan procitati
Mika: Naravno da hocu, ako je startnih 11 u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Biereth bi zaigrao za BiH u slucaju da sa 27 zavrsi u cvajti bez nastupa za Dansku. Ovim transferom je ta prica vjerovatno zavrsena. Nisu Danci sada Francuzi ili Englezi pa da imaju ogroman broj kvalitetnih igraca.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Momak poštuje domovinu svoje matere ali ga Bosna ne interesuje.
Koga nema bez njega se može, idemo dalje.
Koga nema bez njega se može, idemo dalje.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Treba probati i vidjeti...Mika se "izjasnio" prije cca 2 godine, da ga samo Danska interesuje - sto znaci da je vjerovatno ga neko nekad pitao/ponudio da li bi da igra za nas...
Gledajuci do sada Spahicev nacin rada, poprilicno sam siguran da je nesto pokusao odraditi iza paravana, bez previse pompe...
Ukoliko ne bude htio - Neka mu je sretno u karijeri i zivotu, a nama zivot ide dalje, sa njim i bez njega...
Gledajuci do sada Spahicev nacin rada, poprilicno sam siguran da je nesto pokusao odraditi iza paravana, bez previse pompe...
Ukoliko ne bude htio - Neka mu je sretno u karijeri i zivotu, a nama zivot ide dalje, sa njim i bez njega...
Pa eto prihvatio je Kulenovic, a mogao je cekatiBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2025, 08:41Ti stvarno vjerujes u ovo sto si napisao ili si onako reda radi to tipkao?
Kako ne shvatate da nas nikad nece voliti niti postovati, da ce za nas u 99% slucajeva igrati samo ako ne mogu za Srbiju/Hrvatsku i zbog klupske karijere i samopromocije.
U 2025. godini ti vjerujes, ocekujes, nadas se da ce BiH prihvatiti kao svoju domovinu, a u kuci ih od jaslica truju da sko zakleti neprijatelji i da sutra nakon prvog metka treba da nas ponovo kolju i podijele nasu zemlju. Bas nista niste naucili iz ranijeg perioda i svakodnevnice oko vad nebitno sto ste mladi i niste rat zapamtili. A Bogu hvala sto niste i da se nikad nikome ne ponovi, ali historija nas uci drugacije.
Tu je Barsisicc, Vasilj…
Nemoj generalizovati ima uvijek onih koji su uz BiH
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisi shvatio poentu ali ne zamjerim obzirom da su ljudi ovdje navikli čitati tvoje nebuloze koje su nažalost sve učestalije a misliš da si svu pamet ovog svijeta pokupio, baš kao i Barbarez.
Biereth nije standardan bio za u21 reprezentaciju Danske u prethodnim kvalifikacijama i često je Osula dobijao priliku ispred njega. Danska je u napadu jako dobro popunjena dok smo mi popunjeni poprilično loše uzimajući u obzir činjenicu da je Džeko pri kraju, da je Demirović vjerovatno dosegao svoi vrhunac koji nije ono što smo mi očekivali. Tabaković je star i nije ono što nam treba a Baždar je kao pola godine mlađi igrač od Bieretha trenutno na puno nižim fudbalskim granama dok Kulenović tek sada sa 25 godina igra 1. Kvalitetnu sezonu u malo jačoj ligi. Dakle, ako ćemo gledat trenutnu situaciju, Biereth kod nas već ima mjesto u 1. Postavi ili u najgorem slučaju da bude 1. Rezerva.
Poenta priče je da nam treba zamjena za Džeku, ja ne znam hoće li Biereth biti i u pola dobar igrač kao Edin ali sam 1000% ubjeđen da nijedan drugi napadač kojeg trenutno imamo nije i neće biti bolji igrač od Bieretha. Shodno tome, moramo se kockat i rizikovat u ovakvim situacijama. Jel ti zaista misliš da je neko otišao Gigoviću kao u21 kapitenu Švedske i igraču koji je jednom nogom zagazio u A reprezentaciju reći: E HAJDE KOD NAS U A REPREZENTACIJU pa se bori i igrat ćeš prema zaslugama. Jeste, ali u qrcu.
Pa kad si tako pametan, haj mi reci na osnovu čega je Tahirović startao prve 2 utakmice na prvom okupljanju? Da nije možda radi 5 utakmica u Romi gdje je minutažu na kapaljku dobijao? To ti je jedan klasičan primjer davanja garancije igraču da će ili biti starter ili dobiti pravu priliku kako bi ga pridobio na svoju stranu.
fanatik19 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:34Nisi shvatio poentu ali ne zamjerim obzirom da su ljudi ovdje navikli čitati tvoje nebuloze koje su nažalost sve učestalije a misliš da si svu pamet ovog svijeta pokupio, baš kao i Barbarez.
Biereth nije standardan bio za u21 reprezentaciju Danske u prethodnim kvalifikacijama i često je Osula dobijao priliku ispred njega. Danska je u napadu jako dobro popunjena dok smo mi popunjeni poprilično loše uzimajući u obzir činjenicu da je Džeko pri kraju, da je Demirović vjerovatno dosegao svoi vrhunac koji nije ono što smo mi očekivali. Tabaković je star i nije ono što nam treba a Baždar je kao pola godine mlađi igrač od Bieretha trenutno na puno nižim fudbalskim granama dok Kulenović tek sada sa 25 godina igra 1. Kvalitetnu sezonu u malo jačoj ligi. Dakle, ako ćemo gledat trenutnu situaciju, Biereth kod nas već ima mjesto u 1. Postavi ili u najgorem slučaju da bude 1. Rezerva.
Poenta priče je da nam treba zamjena za Džeku, ja ne znam hoće li Biereth biti i u pola dobar igrač kao Edin ali sam 1000% ubjeđen da nijedan drugi napadač kojeg trenutno imamo nije i neće biti bolji igrač od Bieretha. Shodno tome, moramo se kockat i rizikovat u ovakvim situacijama. Jel ti zaista misliš da je neko otišao Gigoviću kao u21 kapitenu Švedske i igraču koji je jednom nogom zagazio u A reprezentaciju reći: E HAJDE KOD NAS U A REPREZENTACIJU pa se bori i igrat ćeš prema zaslugama. Jeste, ali u qrcu.
Pa kad si tako pametan, haj mi reci na osnovu čega je Tahirović startao prve 2 utakmice na prvom okupljanju? Da nije možda radi 5 utakmica u Romi gdje je minutažu na kapaljku dobijao? To ti je jedan klasičan primjer davanja garancije igraču da će ili biti starter ili dobiti pravu priliku kako bi ga pridobio na svoju stranu.

Sta je sa Zolijem ???NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:12Pa eto prihvatio je Kulenovic, a mogao je cekatiBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2025, 08:41Ti stvarno vjerujes u ovo sto si napisao ili si onako reda radi to tipkao?
Kako ne shvatate da nas nikad nece voliti niti postovati, da ce za nas u 99% slucajeva igrati samo ako ne mogu za Srbiju/Hrvatsku i zbog klupske karijere i samopromocije.
U 2025. godini ti vjerujes, ocekujes, nadas se da ce BiH prihvatiti kao svoju domovinu, a u kuci ih od jaslica truju da sko zakleti neprijatelji i da sutra nakon prvog metka treba da nas ponovo kolju i podijele nasu zemlju. Bas nista niste naucili iz ranijeg perioda i svakodnevnice oko vad nebitno sto ste mladi i niste rat zapamtili. A Bogu hvala sto niste i da se nikad nikome ne ponovi, ali historija nas uci drugacije.
Tu je Barsisicc, Vasilj…
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Beduin
- Kontakt:
Ko o cemu, Fanatik o poenti i nebilozama.
inace na forumu poznat kao pametolog i predmet sprdancije usljed ovisnosti o kvotanju i nametanju svog misljenja kao jedinog ispravnog. I onda mu krivo kad se neko drugi sprda i kontrira.
Ma idi bre
sprdam se, jer samo pametan i trezven covjek zna da mi nemamo ni promil sanse za dovodjenje i privoljavanje ovog stranog talenta, ali eto treba mu obecati startnih 11 i nas je.
Pa nakon par partija bez gola idemo i njega pljuvati, diskreditovati zbog slabe sredine terena i odbrane kao gorucih problema.
Ma idi bre
Pa nakon par partija bez gola idemo i njega pljuvati, diskreditovati zbog slabe sredine terena i odbrane kao gorucih problema.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Rekao sam 99% njih, a sad ti pomenuti... tako smi i za Krunica vjerovali do neki dan, jelde?NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:12Pa eto prihvatio je Kulenovic, a mogao je cekatiBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2025, 08:41Ti stvarno vjerujes u ovo sto si napisao ili si onako reda radi to tipkao?
Tu je Barsisicc, Vasilj…
Njima se nikad ne smije vjerovati, naucite to. Ako ne vjerujes Beduinu, pitaj svoje starije sugradjane da je postotak takav da generalizacija je sasvim legitimna.
075 ❤
075 ❤
Likovi poput tebe ne mogu da se sprdaju sa bilo kim jer ste vi sami po sebi predmet sprdnje i ne treba vam niko da vas bruka povrh svega toga. Ja sam ti naveo konkretne primjere Tahirovica i Gigovica gdje igraci imaju mogucnost i pravo da vagaju obzirom da su rodjeni i odrasli u drugim drzavama i da ih sigurno neces pridobit tako sto ces im reci kako poziv u reprezentaciju nije garancija da ces igrati. Nigdje ja nisam rekao da ce garancija Bierethu za 1. Postavu biti dovoljna da dodje kod nas nego da nam je to zadnja nada i da treba vjerovati i pokusavati uraditi sve sto je u nasoj moci dok god momak nije debitovao za DanskuBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:27Ko o cemu, Fanatik o poenti i nebilozama.inace na forumu poznat kao pametolog i predmet sprdancije usljed ovisnosti o kvotanju i nametanju svog misljenja kao jedinog ispravnog. I onda mu krivo kad se neko drugi sprda i kontrira.
Ma idi bresprdam se, jer samo pametan i trezven covjek zna da mi nemamo ni promil sanse za dovodjenje i privoljavanje ovog stranog talenta, ali eto treba mu obecati startnih 11 i nas je.
Previse kvaliteten igrač da bi zaigrao za nas.
Tako je cijeli zivot u svim našim repkama, pa sto bi i ovaj Mika bio izuzetak.
Tako je cijeli zivot u svim našim repkama, pa sto bi i ovaj Mika bio izuzetak.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Sve što se tiče komentara po forumima raznih portala je objasnio direktor reprezentacije u interview za klx:
"Spuštanje na nivo komunikacije poput one na društvenim mrežama je nepotrebno. Menadžeri su posebna priča. Prema mom mišljenju, još iz vremena kada sam bio aktivan kao igrač, menadžerski lobi je bio vrlo prisutan u reprezentaciji i navikao je tokom godina da završava neke svoje lične poslove i mešetari unutar reprezentacije. Sada se pojavljujemo mi, koji nismo zainteresovani za taj aspekt posla i ne želimo tako funkcionisati. Imaju pravo izražavati svoje mišljenje. Šta znači biti pravi menadžer? Svjetski menadžeri nisu ljudi koji pišu po društvenim mrežama. To su ljudi koji komuniciraju efikasno i profesionalno."
"Spuštanje na nivo komunikacije poput one na društvenim mrežama je nepotrebno. Menadžeri su posebna priča. Prema mom mišljenju, još iz vremena kada sam bio aktivan kao igrač, menadžerski lobi je bio vrlo prisutan u reprezentaciji i navikao je tokom godina da završava neke svoje lične poslove i mešetari unutar reprezentacije. Sada se pojavljujemo mi, koji nismo zainteresovani za taj aspekt posla i ne želimo tako funkcionisati. Imaju pravo izražavati svoje mišljenje. Šta znači biti pravi menadžer? Svjetski menadžeri nisu ljudi koji pišu po društvenim mrežama. To su ljudi koji komuniciraju efikasno i profesionalno."
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav crni Biereth, nit je kad bio u BiH nit ima pojma za neko mjesto mimo Sarajeva u istoj. Prestanite sa tim vlažnim snovima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Ako zanemarimo to da si jedan od forumskih favorita za tupana, odlicno komparacija i baratanje konkretnim promjerima Tahirovica npr. Momka koji je izjavio da se uvijek radovao raspustu i odlasku u Sarajevo, da je uvijek to jedva cekao. Roditelji mu rodjene Sarajlije, a on tecno prica bosanski jezik.fanatik19 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:40Likovi poput tebe ne mogu da se sprdaju sa bilo kim jer ste vi sami po sebi predmet sprdnje i ne treba vam niko da vas bruka povrh svega toga. Ja sam ti naveo konkretne primjere Tahirovica i Gigovica gdje igraci imaju mogucnost i pravo da vagaju obzirom da su rodjeni i odrasli u drugim drzavama i da ih sigurno neces pridobit tako sto ces im reci kako poziv u reprezentaciju nije garancija da ces igrati. Nigdje ja nisam rekao da ce garancija Bierethu za 1. Postavu biti dovoljna da dodje kod nas nego da nam je to zadnja nada i da treba vjerovati i pokusavati uraditi sve sto je u nasoj moci dok god momak nije debitovao za DanskuBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:27Ko o cemu, Fanatik o poenti i nebilozama.inace na forumu poznat kao pametolog i predmet sprdancije usljed ovisnosti o kvotanju i nametanju svog misljenja kao jedinog ispravnog. I onda mu krivo kad se neko drugi sprda i kontrira.
Ma idi bresprdam se, jer samo pametan i trezven covjek zna da mi nemamo ni promil sanse za dovodjenje i privoljavanje ovog stranog talenta, ali eto treba mu obecati startnih 11 i nas je.
Bierethova majka Sarajka, a on jedva razumije nesto bosanskog jezika, ali ga ne prica uopste. Koliko puta je dosao u Sarajevo/BiH? Daj Boze i na karti da zna pokazati.
Ali reci cemo da i njega srce vuce samo ka BiH, tu su on i Benjo po svemu. Mislio sam da si iole inteligentniji i da barem ti si svjestan kako je on nasa nemoguca misija, kakvi startnih 11. Cuj to nam zadnja nada, dajemo ti startnih 11, j3bes ostale nase reprezentativce.
075 ❤
075 ❤