FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
imal ista od Matea Baraća, ako bude istina odlican igrac za nase uslove, visok stamen lijeva noga dobra
-
- Kontakt:
Hahahaha ja ne vjerujem sta lik sve napricaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 jan 2025, 01:34Znaci treba prekinuti te pogurance navedenim klubovima u nasoj ligi,a eto sto u svim ligama evrope kako kaze postoje klubovi koji se favorizuju nema veze i mi cemo kao biti primjer svim ligama?
Dobro se oteo i to bas na drzak i bezobrazan nacin. On jos odvazan i likuje,a majku mu yebem pokvarenu

Otvoreno prica kako se klubovi guraju i predstavlja to kao okej stvar.Mi smo budale
Kakva je ovo drzava nije moguce.A kakva je tek pic.ka Ceferin
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nisu to svi Klubovi, to su četiri Kluba koji imaju moč i kapacitet da iskažu nezadovoljstvo i da mu remete planove.luckystrike je napisao/la: ↑02 jan 2025, 12:40Nije vici jasno kako Savez (tj. on) moze sa svim klubovima normalno a sa Sarajevom ne može. Trebali bi se mi sami kao zapitati zašto je to tako... pa j3b3mo ti mi i majku i ženu u šup@k svi odreda bezobraznu!
Tri je poklopio,dao im je ono što su tražili od njega ili će im dati i on to smatra "normalnim" ostali ga ne zanimaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Duskina bombabelosevic23 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 13:13imal ista od Matea Baraća, ako bude istina odlican igrac za nase uslove, visok stamen lijeva noga dobra

Meni je ovo normala, polusezonu u drugoligašu prekucao, polusezonu u ekipi koja će vjerovatno ispasti, neka dole zabije 5 golova do kraja, mi imamo okej napadača na ljeto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Slazem se.
Da vidimo na cemu je !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znači čekamo 10.1. za pojačanja 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sve ok brate al Čeferin nije pič. ka nego glavni i odgovorni čovjek organizacije koja se temelji na kriminalu, samo na malo većem nivou pa se to sve lijepo upakuje i sakrije toliko da vrsni poznavaoci fudbala nisu sposobni da primjete sve nepravilnosti i nepravde u evropskom fudbalu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2025, 13:25Hahahaha ja ne vjerujem sta lik sve napricaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 jan 2025, 01:34Znaci treba prekinuti te pogurance navedenim klubovima u nasoj ligi,a eto sto u svim ligama evrope kako kaze postoje klubovi koji se favorizuju nema veze i mi cemo kao biti primjer svim ligama?
Dobro se oteo i to bas na drzak i bezobrazan nacin. On jos odvazan i likuje,a majku mu yebem pokvarenu![]()
![]()
Otvoreno prica kako se klubovi guraju i predstavlja to kao okej stvar.Mi smo budale
Kakva je ovo drzava nije moguce.A kakva je tek pic.ka Ceferin
Olympiakos prati Guliashvilia
4 500 000 € + 20 % i moze 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Odlazi Renan na posudbu godinu sa opcijom otkupa prema transfermarktu. Navodno Brazilski mediji potvrdili vec dogovor sa Equidadom, doktorski uskoro i potpisivanje.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nije to Transfermarkt
ovaj je to napisao. ali kako 1 godina kad ima samo 6 mjeseca ugovor. jedino da nije dobio novi ugovor kod nas.
ovaj je to napisao. ali kako 1 godina kad ima samo 6 mjeseca ugovor. jedino da nije dobio novi ugovor kod nas.
-
- Kontakt:
Ja imam info da Renan produzuje ugovor,za tu posudbu ne znam.Nije nemoguce
Guliashvili bi jedino otisao u slucaju ponude 5 mil eura.Mislim da nece on nigdje ovaj rok
Guliashvili bi jedino otisao u slucaju ponude 5 mil eura.Mislim da nece on nigdje ovaj rok
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da neće biti dvosmjerno, Renan u Kolumbiju a Viveros u BiH ?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Želja mi je Aleksandar Kahvić umjesto Renana
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Neće valjati ako prodamo Renana. Ostajemo na Turkešu i Ristiću?
Naravno, ako se niko drugi ne dovede.
Naravno, ako se niko drugi ne dovede.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ristic odlazi u Igman 99%, dobio sam info od havera iz konjica da je dolazio neki dan u kafic da prica sa upravom
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Nadam se da ćemo ovaj put ubosti sa napadačem, dovest nekakvu životinju koja daje 20 golova po sezoni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Pena, pjankesarajevo, Vanja8 i 106 gostiju.