Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Da...čim neko napiše da mu je lijepo u BiH, on se upali ko kutnjak, i što je najgore, kune se u Njemačku a svaka druga kod nas (u BiH).
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Posthumna za lea
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Covjek se tjesi jer mu nije dobro u Bausteliji kao sto je mislio da ce biti. Toliko uziva i toliko prijatelja i poznanika ima, a dane provodi na chatu omalovazavajuci BiH. 

Ima li ko kakvu preporuku za bežične slušalice, ono ništa specijalno, malo trening i za javni prevoz, nešto do 200KM, do sada imao neke Redmi buds, solidne.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
šaomi, pravi omjer cijene i kvaliteta
I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://domod.ba/shop/proizvod/panasoni ... -w/PAN5958
Meni je najbitnije da nema onog sranja koje ti ulazi u uho.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Danas je bas pretjerao.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:31Covjeku je glavna bit bilo vrijeđati i omalovažavati BiH.
I to iznosenjem neutemeljenih činjenica, često izmišljajuci "ljude, prijatelje i rođake" koji su mu nesto rekli.
Kaze od jarana babo uzeo kredit od 5 milja da uradi kuk, rata mu 150 KM, a kredit vraća već dugo i ima još bar 5 godina da ga vraća

Ko da vraća 50, a ne 5 milja...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ja , treba pustiti debila da vrijeđa našu državuVjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:28Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.

Ja znam da tebi ne smeta , čak mislim i da ti je drago i da uživaš kada napiše da je Bosna i Hercegovina hala Evrope , da smo ovaki da smo onaki ... Ja sam se čudio što nije odavno banovan , yebala ga Njemačka da bog da poginuo tamo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Uvijek je on pretjerivao , ali mu se iz nekog razloga dopuštalo . Baš jutros kontam da ga stavim na ignore , prvi i jedini forumaš koji mi baš ide na onu stvar , odnosno išaokraljttbvb je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:02Danas je bas pretjerao.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:31Covjeku je glavna bit bilo vrijeđati i omalovažavati BiH.
I to iznosenjem neutemeljenih činjenica, često izmišljajuci "ljude, prijatelje i rođake" koji su mu nesto rekli.
Kaze od jarana babo uzeo kredit od 5 milja da uradi kuk, rata mu 150 KM, a kredit vraća već dugo i ima još bar 5 godina da ga vraća![]()
Ko da vraća 50, a ne 5 milja...

Hvala @admin , baš si me obradovao

Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 03 jan 2025, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
ove zadnje kao da su dosle direkt iz Atlante
Don't believe the hype.
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali niko nema pravo botovati za platu da rusi drzavu, a moj subjektivno osjecaj je da upravo to radi ovaj bot.
Realno, da sam neki Dodik i da mi je cilj da razvalim BiH, zaposlio bih upravo ovakvih 50-60 da na drustvenim mrezama kreiraju atmosferu beznadja.
Lik je izmislio i slagao sve sto je napisao, ocigledno ima razlog da to radi, cim vec godinama u te lazi ulaže po par sati dnevno, ako ne i vise.
Ne smeta onim kojim ne bi smetalo da se BiH raspadne na komadice. Meni smeta i ovdje svoju platu zaradjivati ne moze.
Realno, da sam neki Dodik i da mi je cilj da razvalim BiH, zaposlio bih upravo ovakvih 50-60 da na drustvenim mrezama kreiraju atmosferu beznadja.
Lik je izmislio i slagao sve sto je napisao, ocigledno ima razlog da to radi, cim vec godinama u te lazi ulaže po par sati dnevno, ako ne i vise.
Ne smeta onim kojim ne bi smetalo da se BiH raspadne na komadice. Meni smeta i ovdje svoju platu zaradjivati ne moze.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisu iz Atlante , ali jesu iz Tokijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:47sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
ove zadnje kao da su dosle direkt iz Atlante

Koliko se sjećam kad se otvorio Đurić , ja one fante kupovao bile 2.50 KM ...
Evo slike sa otvaranja i cijena

Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 03 jan 2025, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kad sutra osvane nick Numanumaye24 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Eto vidi svoju zadnju rečenicu . Pa gori si od njega 100 puta. Jel ovo vrijedi govoriti ikome?VensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:42Ma ja , treba pustiti debila da vrijeđa našu državuVjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:28Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.![]()
Ja znam da tebi ne smeta , čak mislim i da ti je drago i da uživaš kada napiše da je Bosna i Hercegovina hala Evrope , da smo ovaki da smo onaki ... Ja sam se čudio što nije odavno banovan , yebala ga Njemačka da bog da poginuo tamo ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
po toj slici sam i poredio cijene, fante po 3KM, pepsi 4 (japanski pepsi, bogatiji dosta okus od naseg), red bull najjeftiniji u cijeloj ponudiVensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:52Nisu iz Atlante , ali jesu iz Tokijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:47sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
ove zadnje kao da su dosle direkt iz Atlante, pa zar nisu to japanske od pola litra ?
![]()
a coca cola vanilija sto sam gledao na limenci vidio sam samo engleski jezik i ime grada Atlanta, drugaciji dizajn od tih na slici
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Vrijedi itekako , lošim ljudima . Sa zadovoljstvom ću to napisati i reći svim zlim i lošim ljudimaVjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:02Eto vidi svoju zadnju rečenicu . Pa gori si od njega 100 puta. Jel ovo vrijedi govoriti ikome?VensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:42Ma ja , treba pustiti debila da vrijeđa našu državuVjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:28Glupost je čovjeku ban dati a nije vrijeđao nikoga i općenito nije upućivao psovke i uvrede. Nekorektno skroz na kraju ispade ovo. Umjesto da se sa čovjekom diskutira na pristojan način, linijom manjeg otpora se išlo na odstranjivanje čovjeka. Uglavnom slaba mentalna snaga admina.![]()

A ovo prije zadnje rečenice ništa , lijepo je čitati da smo hala Evrope ? Kako sve više i više turista dolazi u halu , pa se opet vraćaju ?
ah ovaj s herceg-bosna foruma razočaran što je dežurni pljuvač države banovan, u šoku sam
- VensanKasel
- Kontakt:
Vidi vidi , ja prije Nove bio i kupio baš taj japanski Pepsi , nisam obraćao pažnju na ostale znači diglo se ....akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 23:04po toj slici sam i poredio cijene, fante po 3KM, pepsi 4 (japanski pepsi, bogatiji dosta okus od naseg), red bull najjeftiniji u cijeloj ponudiVensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:52Nisu iz Atlante , ali jesu iz Tokijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 22:47
sta su ovo coca cola okusi u Djuricu skocili sa 1.79 na 2.99
ove zadnje kao da su dosle direkt iz Atlante, pa zar nisu to japanske od pola litra ?
![]()
a coca cola vanilija sto sam gledao na limenci vidio sam samo engleski jezik i ime grada Atlanta, drugaciji dizajn od tih na slici
Kada su došle ove japanske fante od pola litra bile 5 KM , ono volim probati ali idi u onu stvar čuj 5 KM

Ma to kako su Debeli Sremac i Nedžmin ,oni su krivi za poskupljenja ... Tačno ću sad opet pogledati video da vidim koje su cijene bile .
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta ce sad po cijeli dan raditi u NYC kad je banovan na forumu. Morace malo izaci tamo na cist zrak.
Ako naletis na nesto od Ankera tj. Soundcore - best buy.
Ja prezadovoljan vec godinu sa slusama od nekih 65 eura (u Bosni na cijeni od 200 tada bile).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 12 gostiju.