SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
mrtvo

Napoli bi mogao na kraju zavrsiti drugi ako nastavi ovako igrati. Definitivno su u najboljoj formi u ligi.
- Felixians4
- Kontakt:
Diego Armando Maradona vibe šampionski za Barcu, Argentinu, a bome i Napoli sve u razmaku par mjeseci. Raja će se veseliti i obilježiti to južnjački, originalno
Čestitke novom prvaku Italije!
Osimhen > Maradona
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Zivjela Bosna
Volim te Bosno
VfB Stuttgart
Celik Zenica
Lakers
Volim te Bosno
VfB Stuttgart
Celik Zenica
Lakers
Prvi trening Antonija Contea u Napoliju 
Navijači su ga dočekali kao da je došao Paul Scholes 
Tifosi Napolija su zaista nešto posebno, svaka čast
Tifosi Napolija su zaista nešto posebno, svaka čast
Napoli sada ima dvojicu Škota u ekipi. 
Aurelio McLaurentis

Aurelio McLaurentis
Conteov Napoli se ne šali. Ovo je sad već ozbiljna kandidatura za scudetto. Nevjerovatno kako jedan vrhunski trener u kratkom periodu može da vrati u život ekipu koja je prošle sezone izgledala sasvim pogubljeno, demotivisano i demoralisano. 
-
kogmagie46
- Kontakt:
Otac igre, tacno nekad ne pozalim sto navijam za napoli
Sretno u nastavku sezone!kogmagie46 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 20:23Otac igre, tacno nekad ne pozalim sto navijam za napoli
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Conte je najbolji ligaški trener poslije Pepa Guardiole
Čovjek gdje god je stigao, napravio je instant uspjeh (osim možda u Tottenhamu)PopravnaToljaga je napisao/la: ↑04 jan 2025, 20:46Conte je najbolji ligaški trener poslije Pepa Guardiole
Mislim da ga neće još dugo zvati Kvaradona
-
kogmagie46
- Kontakt:
Proslava scudetta koju tifozi Napolija nikad neće zaboraviti.kogmagie46 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:07Hvala Kvari na svemu, svako ide gdje mu je bolje što je i razumljivo, isto tako sam pročitao da će imati 5x veću platu u PSG nego u Napoliju![]()
Kvaratskhelija je uz Osimhena bio ključna figura šampionskog Napolija.
-
kogmagie46
- Kontakt:
Osimhen je ispao pa..š zesci bespotrebnogalia95 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:30Proslava scudetta koju tifozi Napolija nikad neće zaboraviti.kogmagie46 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:07Hvala Kvari na svemu, svako ide gdje mu je bolje što je i razumljivo, isto tako sam pročitao da će imati 5x veću platu u PSG nego u Napoliju![]()
![]()
Kvaratskhelija je uz Osimhena bio ključna figura šampionskog Napolija.
Conte: "Tražio je da ga prodaju, ništa osim toga mi nije rečeno. Igrač mi je to potvrdio kasnije. Lično, vrlo sam razočaran jer sam proveo šest mjeseci ubjeđujući Kviču da je u centru našeg projekta, radio sam sa njim na tome, objasnio mu da možemo postići velike stvari, a takođe sam sa klubom radio na tome da mu se produži ugovor. Sa moje tačke gledišta, ovo je veliko razočaranje. Danas moram da napravim odluku, ne mogu da zadržim one koji ne žele da igraju. Idemo dalje, ali nije ni lako raditi u okolnostima u kojima moram da ubjeđujem igrače, one važne za tim, da ostanu."
Usred sezone i u jeku borbe za četvrti scudetto, on želi da napusti klub. Bojim se da ovo neće biti lijepo prihvaćeno među najvatrenijim tifozima i usijanim glavama u Napulju.
Usred sezone i u jeku borbe za četvrti scudetto, on želi da napusti klub. Bojim se da ovo neće biti lijepo prihvaćeno među najvatrenijim tifozima i usijanim glavama u Napulju.
Navodno PSG, ili ljetos ili prije godinu dana ne sječam se, nudio 220 mil eura za Osimhena i Kviču a De Laurentis odbio, vidjeli smo kako završi Victor a sad i ovo sa Kvičom. Neće haman na kraju izvuć ni pola od te cifre za njih dvojicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.