SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Conte je najbolji ligaški trener poslije Pepa Guardiole
Čovjek gdje god je stigao, napravio je instant uspjeh (osim možda u Tottenhamu)PopravnaToljaga je napisao/la: ↑04 jan 2025, 20:46Conte je najbolji ligaški trener poslije Pepa Guardiole
Mislim da ga neće još dugo zvati Kvaradona

-
- Kontakt:
Proslava scudetta koju tifozi Napolija nikad neće zaboraviti.kogmagie46 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:07Hvala Kvari na svemu, svako ide gdje mu je bolje što je i razumljivo, isto tako sam pročitao da će imati 5x veću platu u PSG nego u Napoliju![]()

Kvaratskhelija je uz Osimhena bio ključna figura šampionskog Napolija.
-
- Kontakt:
Osimhen je ispao pa..š zesci bespotrebnogalia95 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:30Proslava scudetta koju tifozi Napolija nikad neće zaboraviti.kogmagie46 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:07Hvala Kvari na svemu, svako ide gdje mu je bolje što je i razumljivo, isto tako sam pročitao da će imati 5x veću platu u PSG nego u Napoliju![]()
![]()
Kvaratskhelija je uz Osimhena bio ključna figura šampionskog Napolija.
Conte: "Tražio je da ga prodaju, ništa osim toga mi nije rečeno. Igrač mi je to potvrdio kasnije. Lično, vrlo sam razočaran jer sam proveo šest mjeseci ubjeđujući Kviču da je u centru našeg projekta, radio sam sa njim na tome, objasnio mu da možemo postići velike stvari, a takođe sam sa klubom radio na tome da mu se produži ugovor. Sa moje tačke gledišta, ovo je veliko razočaranje. Danas moram da napravim odluku, ne mogu da zadržim one koji ne žele da igraju. Idemo dalje, ali nije ni lako raditi u okolnostima u kojima moram da ubjeđujem igrače, one važne za tim, da ostanu."
Usred sezone i u jeku borbe za četvrti scudetto, on želi da napusti klub. Bojim se da ovo neće biti lijepo prihvaćeno među najvatrenijim tifozima i usijanim glavama u Napulju.
Usred sezone i u jeku borbe za četvrti scudetto, on želi da napusti klub. Bojim se da ovo neće biti lijepo prihvaćeno među najvatrenijim tifozima i usijanim glavama u Napulju.
Navodno PSG, ili ljetos ili prije godinu dana ne sječam se, nudio 220 mil eura za Osimhena i Kviču a De Laurentis odbio, vidjeli smo kako završi Victor a sad i ovo sa Kvičom. Neće haman na kraju izvuć ni pola od te cifre za njih dvojicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ADL ima odlično oko za talente ali se rastao na ružan način sa svim zvijezdama Napolija od Lavecija pa do Kvaradone. Priča je vazda ista De Laurentis počne bacati neke priče o 100 150 miliona za nekog igrača a taj isti igra za neki minimalac u današnjim top 5 ligama. Igrači brzo shvate kakav je licemjer i ci*an i traže transfer.
Podsjeća me na ove BiH gazde koji vole da se hvale u javnosti kako njihova firma ima najbolje uslove a radnici im na minimalcu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Moguć dolazak Garnacha, dobar potez 

S konja na magarca, u kojem svijetu je to dobra zamjena.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Garnacho, Gilmour i McTominay u Napoliju, Rashford ili Walker u Milanu... ne pamtim kada su zadnji put igrači iz engleske Premier lige u ovolikom broju dovođeni u vezu sa klubovima Serie A.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako Napoli osvoji titulu, i to nakon što su ostali bez Osimhena i Kvaratskhelije, Conteu trebaju podići spomenik u Napulju odmah pored velikog najvećeg Diega Armanda Maradone. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.