FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

12345678922
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 12345678922 » 03 jan 2025, 15:23

Riquelme1921 je napisao/la:
03 jan 2025, 14:56
Momci je li neko imao sličan problem?
Za Novu godinu sam obnovio članarinu i sve je prošlo okej. Sinoć sam htio učlaniti još jednog člana porodice tačnije i njemu obnoviti članstvo jer njemu nije nešto uredu s karticom, i piše da broj članske kartice ne postoji ili nije validan, nešto tako.
Pokušao sam 2 puta danas i ponovo isto..
Probaj ovo ako nisi vidio, možda je do toga.

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 jan 2025, 11:17

MrkiMedo je napisao/la:
02 jan 2025, 14:20
Mehremic kod nas nije odigrao dobrih 45 minuta, kakvu polusezonu. Dobar momak, ali hvala mu. Nama trebaju igraci sa pobjednickim mentalitetom, a iz tog doba su to bili samo Graovac i Miro, drugi niko.
Kod nas je izgledao ko da je fulio sport, ali zanimljivo svugdje drugo je bio manje vise standardan..cak i pruzao solidne partije :D
=\_1921_/=

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 04 jan 2025, 11:30

Nama trenutno treba jos jedan kvalitetan zadnji vezni sa Radovcem,i da ovima sto istice ugovor na ljeto da se produzi.I otprilike imamo sad zasad solidnu ekipu.
Ne treba ni previse gomilati igraca jedino ako neko izleti..

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 jan 2025, 11:37

segasega1 je napisao/la:
04 jan 2025, 11:30
Nama trenutno treba jos jedan kvalitetan zadnji vezni sa Radovcem,i da ovima sto istice ugovor na ljeto da se produzi.I otprilike imamo sad zasad solidnu ekipu.
Ne treba ni previse gomilati igraca jedino ako neko izleti..
Ja mastam o tome da dodjemo u situaciju da zadrzimo npr 13 igraca od njih 15 sa najvecom minutazom. Tako 2-3 prelazna roka da stvaramo tim.
Naravno sa izuzetkom prosle sezone gdje ih je malo zasluzilo da se uopste nastave bavit ovim sportom.
Zelim da odemo u Evropu i da ne prodajemo odma po zavrsetku sezone najbolje igrace ili jos gore odu jer je istekao ugovor.
Valjda se nekad potucemo u Evropi sa najboljim sto imamo, posle dobrih partija da prodamo 1-2 mlada igraca pa sledece sezone u grupe i tako u krug.
Da nam izlazak u Evropu ne znace 2 utakmice i 300 000e.
Valjdaa nekad.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 jan 2025, 11:42

Nama fali jedno krilo i jedan igrač u sredini, to pričamo sa trenutnim stanjem, sa odlascima Hiroša i Karića. Ako ode još neko, normalno da će nam faliti +1 igrač još.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 04 jan 2025, 11:45

Tek je januar a jasno je svima u klubu da ćemo ovo ljeto igrati Europu, mislim da se treba spremati za to i za narednu sezonu već od prvog kola ove polusezone. Realno je da titulu ne možemo osvojiti iz mnogo razloga, iz top4 ne možemo ispasti, pa mislim da je dobro da se na proljeće stvara ekipa koja će igrati naredne sezone. Igrači kojima ističe ugovor pitati ih već sad pristaju li na produženje, ako ne dobit će smanjenu ulogu u timu i to je to, ne možemo izgubiti ništa a dobit ćemo uigranijih 11 za narednu sezonu i Europu. Na ljeto popuniti rupe koje će napraviti igrači koji će nas napustiti itd.
Grupa iznad svakog pojedinca.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 jan 2025, 11:56

godrina je napisao/la:
04 jan 2025, 11:37
Ja mastam o tome da dodjemo u situaciju da zadrzimo npr 13 igraca od njih 15 sa najvecom minutazom. Tako 2-3 prelazna roka da stvaramo tim.
Naravno sa izuzetkom prosle sezone gdje ih je malo zasluzilo da se uopste nastave bavit ovim sportom.
Zelim da odemo u Evropu i da ne prodajemo odma po zavrsetku sezone najbolje igrace ili jos gore odu jer je istekao ugovor.
Valjda se nekad potucemo u Evropi sa najboljim sto imamo, posle dobrih partija da prodamo 1-2 mlada igraca pa sledece sezone u grupe i tako u krug.
Valjdaa nekad.
Po meni, nismo mi još toliko jaki da to možemo uraditi. Kako i zašto? Imaš primjer u Aci i u Samiru, igraju jako dobro, a počeli su neformalni upiti oko obojice da se ispale čim istekne saradnja. Zbog čega to pričam, zbog toga što je njima 29 i 28 godina i logično da će otići negdje, pa makar to bila HNL ili SLS, ako će dobiti veću platu nego kod nas.

Recimo imaš Acu, Aco ima solidnu platu, jednom su podigli, planiraju sad još jednom, ali on opet razmišlja o odlasku jer planira da potpiše negdje vani i da tako osigura sebe i porodicu dugoročno.

Zbog toga mi ne možemo toliko uticati na to, još mi sa stalnim turbulencijama, stalne promjene predsjednika, jednu godinu igramo EU utakmice, drugu se borimo da opstanemo u ligi, nemamo te mogućnosti jer nemamo kontinuiteta ni u radu a ni u rastu kluba i ekipe.

Nadam se da će ekipa na čelu sa predsjednikom, trenerom Ćorićem i sportskim direktorom Rahimićem uspjeti doći do krajnjeg cilja, da se lakše diše na ljeto.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 04 jan 2025, 12:37

muharemovicdzelo je napisao/la:
04 jan 2025, 11:56
godrina je napisao/la:
Valjdaa nekad.
Po meni, nismo mi još toliko jaki da to možemo uraditi. Kako i zašto? Imaš primjer u Aci i u Samiru, igraju jako dobro, a počeli su neformalni upiti oko obojice da se ispale čim istekne saradnja. Zbog čega to pričam, zbog toga što je njima 29 i 28 godina i logično da će otići negdje, pa makar to bila HNL ili SLS, ako će dobiti veću platu nego kod nas.

Recimo imaš Acu, Aco ima solidnu platu, jednom su podigli, planiraju sad još jednom, ali on opet razmišlja o odlasku jer planira da potpiše negdje vani i da tako osigura sebe i porodicu dugoročno.

Zbog toga mi ne možemo toliko uticati na to, još mi sa stalnim turbulencijama, stalne promjene predsjednika, jednu godinu igramo EU utakmice, drugu se borimo da opstanemo u ligi, nemamo te mogućnosti jer nemamo kontinuiteta ni u radu a ni u rastu kluba i ekipe.

Nadam se da će ekipa na čelu sa predsjednikom, trenerom Ćorićem i sportskim direktorom Rahimićem uspjeti doći do krajnjeg cilja, da se lakše diše na ljeto.
Treba nam kvalitetnija klupa realno,Boljević ako ne produži,ostat će do ljeta ili će biti prodan.Desi li se prodaja,onda treba reagovati,ako ostane,onda dovesti neku zamjenu da sa klupe uđe.
Zadnji vezni nam je prioritet,ali da bude drugačijeg profila od trenutnih.
Sa obzirom da je Abdulmalik sve bliži odlasku,možda još jednog centralnog veznom imati u vidu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

ManijakDo
Kontakt:

Post Postao/la ManijakDo » 04 jan 2025, 13:58

Kod nas 15 godina ista prica, a to je da ne mozemo platiti nekog igraca zato on ide vani. Zbog takve price mi necemo se nikad boriti ha trofej, a niti otici u grupnu fazu. I uvijek cemo se vrtiti na jednom te istom.
Ne znam kako ljudi u klubu mogu da zarade pare ako ce stalno dobre igrace pustati ua dzaba, a da ne das onom ko valja bolji ugovor.
Odlasak u grupnu fazu ti donosi novca kao da prodas 10 igraca, i to je jedino cilj koji treba da bude.
Ako ne mogu obezbjediti pare u klub ne znam onda ni sta rade tu.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 jan 2025, 14:42

muharemovicdzelo je napisao/la:
04 jan 2025, 11:56
godrina je napisao/la:
Valjdaa nekad.

Ma ja se apsolutno slazem sa tobom. Dug je to proces.
Ne ide se na vrh ili ne postaje se ozbiljan preko noci. Puno posla je u klubu ali i strasno veliki je potencijal. Meni nekako izgleda da idemo u pravom smjeru, vidjet cemo. Nadam se da smo konacno na pravom putu.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ManijakDo
Kontakt:

Post Postao/la ManijakDo » 04 jan 2025, 21:26

Od pomoci i sadake, nikad se nece napredovati. Taj proces ako se nastavi a rade ga i ovi narednih 20 godina ce isto biti.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 jan 2025, 23:17

:hmmmmm: :hmmmmm:
slika
Željezničar za život cijeli!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 04 jan 2025, 23:24

SudoHusika je napisao/la:
04 jan 2025, 23:17
:hmmmmm: :hmmmmm:
slika
Ma pripreme počinju uskoro
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jan 2025, 12:41

Ko su ovi Brazilci ?

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 05 jan 2025, 14:39

ManijakDo je napisao/la:
04 jan 2025, 13:58
Kod nas 15 godina ista prica, a to je da ne mozemo platiti nekog igraca zato on ide vani. Zbog takve price mi necemo se nikad boriti ha trofej, a niti otici u grupnu fazu. I uvijek cemo se vrtiti na jednom te istom.
Ne znam kako ljudi u klubu mogu da zarade pare ako ce stalno dobre igrace pustati ua dzaba, a da ne das onom ko valja bolji ugovor.
Odlasak u grupnu fazu ti donosi novca kao da prodas 10 igraca, i to je jedino cilj koji treba da bude.
Ako ne mogu obezbjediti pare u klub ne znam onda ni sta rade tu.
Jesi naporan **** te kralj, naporan i dobro bolestan. To tvoje je bolest, da znas, da se ne lazes bezveze.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 05 jan 2025, 15:51

godrina je napisao/la:
05 jan 2025, 12:41
Ko su ovi Brazilci ?
Tiago Faria i Alisson.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jan 2025, 15:55

AjkulaCekicarka je napisao/la:
05 jan 2025, 15:51
godrina je napisao/la:
05 jan 2025, 12:41
Ko su ovi Brazilci ?
Tiago Faria i Alisson.
Neki se novi valjda spominju

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 06 jan 2025, 00:16

Stigli smo do 2000 aktivnih clanova.. 🔵⚪
:opaopa:

Ocekujem danas, da se ovaj broj, bas dobro poveca, jer je od danas moguce učlaniti se ili obnoviti članarinu u Shopu FK Željezničar od 9:30 sati. Radno vrijeme Odjela za članstvo je radnim danima od 9:30 do 17:30 sati, a subotom od 10:00 do 16:00 sati..

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 06 jan 2025, 10:07

Ima li iko blizak klubu ili samom Boljeviću da ga se barem opomene za ovaj IG story, tj. "pjevača"?
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Lekqqq1921
Kontakt:

Post Postao/la Lekqqq1921 » 06 jan 2025, 11:02

Zvanična danas za Šošića?

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 67 gostiju.