FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HAJDE UVALJAJTE TAJ JEDAN GOL!
Ovo navijanje na stadionu i ponasanje komentatora je stvar koja bi najzad trebala otvoriti oci mnogim navijacima Zelje i Sarajeva i da najzad prestanu pljuvati jedni po drugima.Komsije nije bitno hocete li dati go ili uzeti bod nije bitno ni hocemo li mi biti prvi najbitnije je da se prestanemo dijeliti jer ianoko imamo dosta neprijatelja koji su pokusali,zeljeli i jos uvjek zele da nestane i nasa BiH i nas grad.A ovima u Banja luci mogu poruciti koliko god pljujete ponasem gradu i po nasoj BiH i koliko se god trudili da je ne priznajete za svoju domovinu sve vam je djaba.Jer kada ujutru ustanete i kada god pogledate na kartu svijeta vi ste tu u BiH i nista nemozete promjeniti.Komsije sretan povratak iz Banjaluke a j..o rezultat.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
sve je to ekstra sto ti kazes al ova danasnja djeca negledaju to tako ko ja i ti nego samo kako ce sranje napravit i pricat kako su nekog pitara il strumfa izboli sinoc i prebilidino lj je napisao/la:Ovo navijanje na stadionu i ponasanje komentatora je stvar koja bi najzad trebala otvoriti oci mnogim navijacima Zelje i Sarajeva i da najzad prestanu pljuvati jedni po drugima.Komsije nije bitno hocete li dati go ili uzeti bod nije bitno ni hocemo li mi biti prvi najbitnije je da se prestanemo dijeliti jer ianoko imamo dosta neprijatelja koji su pokusali,zeljeli i jos uvjek zele da nestane i nasa BiH i nas grad.A ovima u Banja luci mogu poruciti koliko god pljujete ponasem gradu i po nasoj BiH i koliko se god trudili da je ne priznajete za svoju domovinu sve vam je djaba.Jer kada ujutru ustanete i kada god pogledate na kartu svijeta vi ste tu u BiH i nista nemozete promjeniti.Komsije sretan povratak iz Banjaluke a j..o rezultat.
HZSA87
Izvini televizija:
Ima li kakav link narode?!
PS: Nemogu da verujem da u vas postoji toliki nivo sebicluka i arogancije...

- Giallorossi
- Kontakt:
A brate da ima postavili bi.cole-ch je napisao/la:Izvini televizija:![]()

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
treba li kome link??

- Megamon
- Kontakt:
Koji je pacijent,pa on dribling Pehlica naziva slucajnim 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AmanijakzO
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/channel-4/5 ... t-4-a.html
Moras biti VIP, trebas da platis da bih gledao tekmu.
Moras biti VIP, trebas da platis da bih gledao tekmu.

Zadnja izmjena: AmanijakzO, dana/u 09 apr 2011, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja gledam na tv ebiga...ma i nije neka utkamica nema nekih prilika ... jedino ovo ako zelis da slusas komentatora i primitivne navijacecole-ch je napisao/la:Izvini televizija:![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jeli njih neko rovio Suko **** ti sve retardirano 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ma **** glupana....Dirk je napisao/la:Jeli njih neko rovio Suko **** ti sve retardirano
Eeee, bas ti hvala sto si se udostojio da odgovoris na apel/molbu.Giallorossi je napisao/la:A brate da ima postavili bi.cole-ch je napisao/la:Izvini televizija:![]()

imal kakav mail odo ove divne nase televizije da nekome mail napisem **** im mrtve zoran u nos
HZSA87
Ko da oni to ne znaju...on i radi da bi se ipunila kvota sva tri naroda.......pa ovakav ne bi mogo nigdje...vedran86 je napisao/la:imal kakav mail odo ove divne nase televizije da nekome mail napisem **** im mrtve zoran u nos
http://www.bhrt.ba/lat/?p=19vedran86 je napisao/la:imal kakav mail odo ove divne nase televizije da nekome mail napisem **** im mrtve zoran u nos
salji belminu..
hvalaEdo_Hz87 je napisao/la:http://www.bhrt.ba/lat/?p=19vedran86 je napisao/la:imal kakav mail odo ove divne nase televizije da nekome mail napisem **** im mrtve zoran u nos
salji belminu..
i vi ostali bi trebali ako se slazete samnom
HZSA87
E moj Dino 

Sta bolan sad Dino, pa ovo ne bi Buffon odbraniokirba je napisao/la:E moj Dino

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
2 suta prema golu(ako se mogu nazvati sutem) 2 gola Borca... 
Alaime vracaj se...

Alaime vracaj se...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 apr 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pisi Mirzi da se rjesi ovog Hamzica.....glupan cijeni sut sa 20 metara....vedran86 je napisao/la:hvalaEdo_Hz87 je napisao/la:http://www.bhrt.ba/lat/?p=19vedran86 je napisao/la:imal kakav mail odo ove divne nase televizije da nekome mail napisem **** im mrtve zoran u nos
salji belminu..
i vi ostali bi trebali ako se slazete samnom