FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19TM87 » 09 apr 2011, 21:22

cuj Dino...pa odbrana dopusta Maleticu da se namjesta kolko hoce...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:25

19TM87 je napisao/la:cuj Dino...pa odbrana dopusta Maleticu da se namjesta kolko hoce...
Tesko je to Bosancu objasniti, ako je golman kriv za jedan gol onda je i za sve ostale ... covjek sa 16 pucao ovo ne bi odbranio niko !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 apr 2011, 21:27

Dirk je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:cuj Dino...pa odbrana dopusta Maleticu da se namjesta kolko hoce...
Tesko je to Bosancu objasniti, ako je golman kriv za jedan gol onda je i za sve ostale ... covjek sa 16 pucao ovo ne bi odbranio niko !
Jarane, nije niko pricao o krivici za go.......sut sa 20 metara se ne cijeni....posao na jednu stranu, koji **** je poso na drugu stranu dok nije vidio gdje ide lopta

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:27

Ono je sut sa 16 metara nije on nista cijenio, nego nije vidio loptu jer je ona prosla kroz noge Torlaku ...jesi li ikad igrao fudbal, bolan svaki ovakav sut je gol !

Ronaldinho je Cehca ukopao sa ove pozicije jer ovakav udarac se ne brani !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 09 apr 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2011, 21:28

Dirk je napisao/la:
E nek si se ti nasao pametan ... Dino je napocetku sezone branio perverzno , onda je totalno pao ...da nije njegovih gresaka sad bi smo bili ispred Zelje ...al hajd...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 apr 2011, 21:29

Dirk je napisao/la:Ono je sut sa 16 metara nije on nista cijenio, nego nije vidio loptu jer je ona prosla kroz noge Torlaku ...jesi li ikad igrao fudbal, bolan svaki ovakav sut je gol !

Ronaldinho je Cehca ukopao sa ove pozicije jer ovakav udarac se ne brani !
A sto pricas o meni ??

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:29

@HZ_ilidzaa

Buraz ne branim bolan ja Dinu , ja sam ga prvi napao i rekao da nas je kostao 10 bodova, ali ovaj drugi gol nije njegov ;)

I malo bolje citaj drugi put ces dobiti odgovor kakav trazis !

Dino , Mirza , i ostali napolje !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 09 apr 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2011, 21:30

Odbrana golman i napadac(ako ga imamo) i trener=poraz :oops: (od ekipe koja 2 puta osuta prema golu ) i jos da dodam i zahvalim upravi koja je kaznila 5 prvotimaca iz prve postave jer mi ipak imamo 23 "kvalitetnih igraca "
SVAKA CAST :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 09 apr 2011, 21:31

nema potrebe mirzi nista govorit ovo mu je valjda zadnje bilo sto nas je handrio
a sto se tice belmina neznam zasto al nisam uspio poslati mail
HZSA87

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2011, 21:31

Dirk je napisao/la:Buraz ne branim bolan ja Dinu , ja sam ga prvi napao i rekao da nas je kostao 10 bodova, ali ovaj drugi gol nije njegov ;)

Jbg moze se razmatrati o ovome golu na razne nacine,ne moze se reci da je direktan krivac,to je odbrana koja je pustala Maletica da bar jedno 3-4 metra nema kontakt sa loptom u situaciji kada se namesta na sut,ali opet se pitam za koji ce Hamzic na svojoj desnoj stativi,kada mu igrac dolazi sa njegove leve strane.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2011, 21:33

PIRKE33 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Jarane, nije niko pricao o krivici za go.......sut sa 20 metara se ne cijeni....posao na jednu stranu, koji **** je poso na drugu stranu dok nije vidio gdje ide lopta
Neznam jbg jesil ikad stao na gol,al izgleda nisi posto tako gledas na to,logicno da je krenuo vise na onu stranu jel je igrac isao prema onoj strani a i ljevak je ,druga i osnovna stvar je ta sto je imao igraca na lopti tj u ovom slucaju Torlaka koji mu je skroz zaklonio pregled lopti,znaci u onom trenutku golman nevidi loptu i moze ici samo na neki osjecaj a nekako je logicnije da ce ljevak gadjati u lijevu stranu plus sto ide prema toj stranu,ali ovaj je pucao u blizi ugao,i nekazu dzaba da je taj blizi ugao fatanje golmana na krivoj nozi...normalna situacija,ovo nije greska golmana,prvi gol strasno losa reakcija

Nego mali Dupovac je odavno trebao dobiti priliku,meni bas fino djeluje,smiren je nekako a i nas je na kraju krajeva,treba njega maximalno isforsirati,i neznam koji klinac on uvodi Avdica da mu igra krilo,i dize onu dvojicu na zagrijavanje u 60-toj i mudo im da na kraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 apr 2011, 21:34

Bruke mati moja mila , opet Mirza po starom i dalje sa svojim izjavama , sad covjek rece :
Nismo imali srece i nismo uspjeli odigrati kvalitetno u zavrsnici !!! :x :x
Samo se pitam u kojoj to zavrsnici :roll: .

Inace skoro pa ispodprosjecna ut. za nase prilike . Borac jedino dobar u defanzivi , u napadu im ne ide ili ide mnogo teze , kad kuci nisu uspjeli protiv ovakvog loseg Mirzinog tima napraviti mnostvo prilika :? .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 apr 2011, 21:35

Devil je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Buraz ne branim bolan ja Dinu , ja sam ga prvi napao i rekao da nas je kostao 10 bodova, ali ovaj drugi gol nije njegov ;)

Jbg moze se razmatrati o ovome golu na razne nacine,ne moze se reci da je direktan krivac,to je odbrana koja je pustala Maletica da bar jedno 3-4 metra nema kontakt sa loptom u situaciji kada se namesta na sut,ali opet se pitam za koji ce Hamzic na svojoj desnoj stativi,kada mu igrac dolazi sa njegove leve strane.
o tome ja pricam.....pa nije penal da pogadja stranu gdje ce lopta....da je posao pa nije stigao u redu.....istu stvar pravi u prvom poluvremenu, zamalo ga frajer nije lobovao sa 30 metara

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 apr 2011, 21:37

Ako ima ista pozitivno danas u redovima Sarajeva to je Dupovac,pa donekle i Comor nije bio toliko los.Borac nije nadigrao Sarajevo,al jbg mi sami skinusmo gace.Mirza brate sto ne uvede ona dva jadnika sat vremena se zagrijavaju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 apr 2011, 21:37

Moje vidjenje tekme
Ili mi nismo tolko losi ili je borac bio totalno nezainteresovan...
Dupovac i Comor su me pozitivno iznenadili , pogotovo ovaj prvi. Drago mi je sto je Amel igrao u prvoj postavi i sto je Lede bio u sredini.Pehlic standardno dobar i zajedno sa Obucom prava pojacanja!!!
Ostalo slabo....
Hordama cestitke,pokazali smo da nikakve krize,treneri,igraci,uprave ne mogu uticati na nas!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2011, 21:37

ma sve je to uredu al nasim hordashima kapa doleee....
sto neko rece nek se momci vrate sretno ,svakako smo svi ocekivali poraz!!

sto se tice tekme mislim da je dupovac zreo za prve ekipe i da smo u njemu pronasli sigurnog stopera na duze staze, a i bezobrazan je hehe zna udarat !!!

od veceras sam siguran da onaj mirza ima nesto protiv H.Handzica jer je on komotno mogao dobiti priliku ..svakako je avdic svaki al bas svaki duel izgubio !!!

sto se tice dine mislim da nam je potreban golman ,ne samo zbog vecerasnje tekme nego inace jbg ...greke golmana se najlakse kazne !!

i bas me iznenadio keno mali veceras je odigrao pravo dobro iako nisam bio miljenik njegovih partija u zadnje vrijeme..

P.S kako je Obuca onda smiri svaka mu cast ...

miky_hz ako si gore mislio na maletica da je ljevak nije kume ,on ti je desnjak !!1
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 apr 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:38

@miky_hz

Ne trudi se da objasnis nekome nesto, sreca igram taj fudba svaki dan i svjestan sam kako je tesko ovo braniti, da se ovi nasi pitaju golman ni iz penala ne bi smio primiti gol a da nije njegov ;)

Dino odlazi vise, Jovica na gol !

@mma_hz

Buraz molim te dodji na trening FKS i pogledaj zasto Harisa ne gotivi ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2011, 21:41

mma_hz je napisao/la:ma sve je to uredu al nasim hordashima kapa doleee....
sto neko rece nek se momci vrate sretno ,svakako smo svi ocekivali poraz!!

sto se tice tekme mislim da je dupovac zreo za prve ekipe i da smo u njemu pronasli sigurnog stopera na duze staze, a i bezobrazan je hehe zna udarat !!!

od veceras sam siguran da onaj mirza ima nesto protiv H.Handzica jer je on komotno mogao dobiti priliku ..svakako je avdic svaki al bas svaki duel izgubio !!!

sto se tice dine mislim da nam je potreban golman ,ne samo zbog vecerasnje tekme nego inace jbg ...greke golmana se najlakse kazne !!

i bas me iznenadio keno mali veceras je odigrao pravo dobro iako nisam bio miljenik njegovih partija u zadnje vrijeme..

P.S kako je Obuca onda smiri svaka mu cast ...

miky_hz ako si gore mislio na maletica da je ljevak nije kume ,on ti je desnjak !!1
pogodio si u srz s ovim boldiranim
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 apr 2011, 21:44

ja jedno, vi drugo......il sam ja slijep il sam jedini vidio da je posao pogadjati stranu gdje ce lopta...i samo to mu zamjeram .......ne pricam o tome dal je ovo lako ili tesko braniti, vec o njegovom kretanju na golu.....jes ga uhvatio na krivoj nozi , al zato sto je mislio da ce lopta u njegovu desnu stranu...e na golu se ne misli vec gleda...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 21:45

Ocekivan poraz..al eto...sta da se kaze..

jedino pozitivno u svemu ovome je dobra partija Dupovca,koji je pokazao da se na njega moze racunati...te odlicno izdanje Hordi...

ma nema,dok se ne rijese problemi unutar kluba...nista mi necemo moci.Ovo je zalosno.Zivota mi toliko mi se zgadila ova nasa liga,da sve teze i teze mogu gledati...pa cak i Sarajevo...

jednostavno,amateri...i onda poslije upalis neku medjunarodnu tekmu i odmoris se...

Uglavnom,losa tekma...Borac..hmm...e pa ako su oni prvi..nemaju igre,nemaju nista...nije mi janso kako pobjeđuju :roll: To sam jos u prvom dijelu sezone govorio...cvrsto pozadi,a naprijed sta urade...al prolazi im... :roll:

Uglavnom,cirkus zvani PL...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, NeSamSafetee i 41 gost.