Evo sad vec lazes i tacno se vidi kojim navijacima pripadaszeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:22Cecine se pjesme ore u kampu prosle godine. Prvotimci, juniori, zenski tim..jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:19Mani se mene s tom pričom cetnici, iskreno mi se **** za to.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:37
Sta da uradim?
Da ga prebijem? I sad smo svi cetnici?
Sta si ti mogao sto je Puzigaca za vas potpisao, a znao si da je cetko mrtvi? Jesi li cetnik jer to niko od vas nije spomenuo (a pola ih ne zna za to). Jesi li licemjer?
I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?
Nego eto ima navijačka pjesma “da zapalim grbavicu” nema nikakve veze s ratom kao ni koreografija to je problem i skandal a kad prvotimac slavi Božić uz izvođača uz kojeg se ta ista Grbavica fkt palila to je “šta ima veze”. Ja o tom pričam.
Kod nas par puta zbog stavova na društvenim mrežama i slika nisu potpisali i stopirano je. A ovo da se desilo bio bi odstranjen garantujem životom. Al Hajd.
Pustio zenski tim nakon pobjede neku pjesmu i to je nas 50 osudilo na temi,slobodno prelistaj.One se izvinule,izbrisale video i rekle da se nece ponoviti.Vi nastavite pravdati vase sramote igraca,navijaca,uprave,simpatizera i izdaje kako licnog identiteta(i ono malo sto ste imali) tako nacionalnog.
Mitomane
Cuj prvi tim