Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jan 2025, 23:27

zeljovolimte je napisao/la:
06 jan 2025, 23:22
jurisicduska je napisao/la:
06 jan 2025, 23:19
06 jan 2025, 22:37

Sta da uradim?
Da ga prebijem? I sad smo svi cetnici?

Sta si ti mogao sto je Puzigaca za vas potpisao, a znao si da je cetko mrtvi? Jesi li cetnik jer to niko od vas nije spomenuo (a pola ih ne zna za to). Jesi li licemjer?

I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?
Mani se mene s tom pričom cetnici, iskreno mi se **** za to.
Nego eto ima navijačka pjesma “da zapalim grbavicu” nema nikakve veze s ratom kao ni koreografija to je problem i skandal a kad prvotimac slavi Božić uz izvođača uz kojeg se ta ista Grbavica fkt palila to je “šta ima veze”. Ja o tom pričam.

Kod nas par puta zbog stavova na društvenim mrežama i slika nisu potpisali i stopirano je. A ovo da se desilo bio bi odstranjen garantujem životom. Al Hajd.
Cecine se pjesme ore u kampu prosle godine. Prvotimci, juniori, zenski tim..
Evo sad vec lazes i tacno se vidi kojim navijacima pripadas
Pustio zenski tim nakon pobjede neku pjesmu i to je nas 50 osudilo na temi,slobodno prelistaj.One se izvinule,izbrisale video i rekle da se nece ponoviti.Vi nastavite pravdati vase sramote igraca,navijaca,uprave,simpatizera i izdaje kako licnog identiteta(i ono malo sto ste imali) tako nacionalnog.
Mitomane
Cuj prvi tim :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 jan 2025, 23:33

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jan 2025, 22:43
Vi vec godinama psujete i ismijavate kroz pjesmice i imitacije rahmetli Haseta,onda kad dodjete na turnir u cast istog u neko cudjenje padate sto se psuje vasim igracima.Kao vama to strano.Da se razumijemo ni to ne podrzavam(i tu su vasi veterani sav ciganluk koji su pokazivali godinama na zelenom terenu uspijeli prenijeti i na parket vjerovali ili ne,te su u svakoj utakmici nesto izazivali) ali vas istok je teski odron,jedno 15x gori od naseg u svakom smislu koji je gospoda za vaš.Vama je svaki derbi cilj isprovocirati nesto a nama da pobjedimo,u tome je razlika i dobro vam prolazi moram priznati.Al nece ni nasi vise nijemi ostajati.Kako na terenu tako na tribini.Znate dobro sta ste radili
Samo znam sta trenutno radimo.

Samaramo vas redovno na vasem turniru, na kojem vi nemate koga pozvati pa uznemiravate (Benku, Stojceva, Ahemtovica) ljude kojima ste samo jedan klub u nizu.
Placete danima, jos bez najboljeg igraca smo igrali i sa sudijom na vasoj strani (dali ste sve od sebe da uzmete).

Veterani prenijeli samaranje sa zelenog terena na parket. (Trebali ste za stolom dobiti i ovaj trofej)

O istocima necu pricati, porediti bilo koga sa "pionirskom dolinom" koja se skuplja na vasim utakmicama je stvarno suvisno.

Jednu pjesmicu da se Hase ismijavaa?

Cilj vam u derbiju da pobjedite? U medjusobnom omjeru smo bolji, zadnji incident (Ramic ulazi na teren direktan crveni), ne brukaj se ziv bio.

A tek kmecanje za clanske :urnebes:
Sta kaze onaj to je broj koji niko ne provjerava, kanarinci, auta, cuke, mace :urnebes:
Sve za druge znate, a za sebee ne znate kako vas ima koliko i navijaca Zrinskog.
Kriv klub, dijaspora, odlicni rezultati, Zekic, Pekic, Vico, samk nisu navijaci Sarajeva :urnebes: :urnebes:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 jan 2025, 23:38

06 jan 2025, 23:27

Nego eto ima navijačka pjesma “da zapalim grbavicu” nema nikakve veze s ratom kao ni koreografija to je problem i skandal a kad prvotimac slavi Božić uz izvođača uz kojeg se ta ista Grbavica fkt palila to je “šta ima veze”. Ja o tom pričam.

Kod nas par puta zbog stavova na društvenim mrežama i slika nisu potpisali i stopirano je. A ovo da se desilo bio bi odstranjen garantujem životom. Al Hajd.
Pustio zenski tim nakon pobjede neku pjesmu i to je nas 50 osudilo na temi,slobodno prelistaj.One se izvinule,izbrisale video i rekle da se nece ponoviti.Vi nastavite pravdati vase sramote igraca,navijaca,uprave,simpatizera i izdaje kako licnog identiteta(i ono malo sto ste imali) tako nacionalnog.
Mitomane
Zaklinjo si se pehar obecavoo..

Pa uz njene pjesme slave prvi tim, navijaci, juniori, zenski tim..

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 07 jan 2025, 00:01

06 jan 2025, 22:37
06 jan 2025, 22:10

Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.
Danas frajer ba BMK objavio na stori.
Kakva spin brigada.
Koga boli k za Puzigacu dok je igrao za Sarajevo nije to radio. Da jeste bio bi odstranjen iz ekipe jer mi imamo neke principe.

Uostalom vi ste krivi jer govorite šta ima veze sto je stavio BMK na stori. Normala vam to. Ko ne zna on ni ko je to. Hajte molim vas. Licemjerje teško. I šta god vam se kaže recite šta ima veze.
Sta da uradim?
Da ga prebijem? I sad smo svi cetnici?

Sta si ti mogao sto je Puzigaca za vas potpisao, a znao si da je cetko mrtvi? Jesi li cetnik jer to niko od vas nije spomenuo (a pola ih ne zna za to). Jesi li licemjer?

I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?

Zasto nisu sve igračice SFK odstranjene? Ili ipak ne garantujes dovoljno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jan 2025, 00:09

06 jan 2025, 23:38
06 jan 2025, 23:27

Mitomane
Zaklinjo si se pehar obecavoo..

Pa uz njene pjesme slave prvi tim, navijaci, juniori, zenski tim..
Hahahah pa pola regiona slavi pobjede uz jutro je
Ibrahimovic odvrne u svlacionici Milana tu pjesmu poslije utakmice.Poredis Jutro je i BMK
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 07 jan 2025, 00:15

Iskreno nekad me zanima jesu li neki ljudi s foruma stvarni..kao ja njih možda svaki dan vidim na čaršiji i djeluju mi skroz normalno a ono ovamo kakve gluposti pišu Bože dragi..Vi baš nemate pametnijeg posla nego cijeli dan raspravljati o Baji, Ceci i Nadi Topčagić..zanima me jeste li vi svjesni činjenice da je situacija obrnuta da je smrad karadžić radio u Željezničaru mi bi to nekako pravdali i da je BMK na story stavio igrač Sarajeva vi bi to nekako opravdali...i vi to svi znate i opet cijeli dan gubite na bespotrebne rasprave...umjesto da se udružimo i ubijamo četnike skupa shshgsggse
Grupa iznad svakog pojedinca.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2025, 00:49

06 jan 2025, 23:33
06 jan 2025, 22:43
Vi vec godinama psujete i ismijavate kroz pjesmice i imitacije rahmetli Haseta,onda kad dodjete na turnir u cast istog u neko cudjenje padate sto se psuje vasim igracima.Kao vama to strano.Da se razumijemo ni to ne podrzavam(i tu su vasi veterani sav ciganluk koji su pokazivali godinama na zelenom terenu uspijeli prenijeti i na parket vjerovali ili ne,te su u svakoj utakmici nesto izazivali) ali vas istok je teski odron,jedno 15x gori od naseg u svakom smislu koji je gospoda za vaš.Vama je svaki derbi cilj isprovocirati nesto a nama da pobjedimo,u tome je razlika i dobro vam prolazi moram priznati.Al nece ni nasi vise nijemi ostajati.Kako na terenu tako na tribini.Znate dobro sta ste radili
Samo znam sta trenutno radimo.

Samaramo vas redovno na vasem turniru, na kojem vi nemate koga pozvati pa uznemiravate (Benku, Stojceva, Ahemtovica) ljude kojima ste samo jedan klub u nizu.
Placete danima, jos bez najboljeg igraca smo igrali i sa sudijom na vasoj strani (dali ste sve od sebe da uzmete).

Veterani prenijeli samaranje sa zelenog terena na parket. (Trebali ste za stolom dobiti i ovaj trofej)

O istocima necu pricati, porediti bilo koga sa "pionirskom dolinom" koja se skuplja na vasim utakmicama je stvarno suvisno.

Jednu pjesmicu da se Hase ismijavaa?

Cilj vam u derbiju da pobjedite? U medjusobnom omjeru smo bolji, zadnji incident (Ramic ulazi na teren direktan crveni), ne brukaj se ziv bio.

A tek kmecanje za clanske :urnebes:
Sta kaze onaj to je broj koji niko ne provjerava, kanarinci, auta, cuke, mace :urnebes:
Sve za druge znate, a za sebee ne znate kako vas ima koliko i navijaca Zrinskog.
Kriv klub, dijaspora, odlicni rezultati, Zekic, Pekic, Vico, samk nisu navijaci Sarajeva :urnebes: :urnebes:
Vala samarate evo 15 godina svima obrazi uturnuli :rol: Lazete narod za Laganog a od toga cete vidjeti jedno 100k. Ajde prije smo znali da ste dno pa slavite nerijeseno protiv nas,glavni cilj sezone odigrat nerijeseno protiv nas i da Sarajevo ne osvoji. Da nemate obraza gram pokuzuje i to da svrsavate svaki prelazni rok na igrace Sarajeva,takodje iste odpadke tipa Jadovca dovodite. Neka vam i dalje mjerilo bude Hasetov turnir gdje veterani igraju. Navijaci kojima Cera modni macak,prevarant iz Londona proda pricu,ljudi koji brane Ceru aferu,Siljka,Osima nisu mjerodavni da pricaju o bilo cemu jer braniti iste moze samo covjek koji je bas ogranicen i glup. Niste u stanju uplatnicu da popunite,igraci vam igraju na konobarske ugovore,umjesto da cutite i ne brukate se vi i dalje lajete.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jan 2025, 01:02

Vi morate jos puno jesti da bi dosli na nas nivo.To svi na ovoj temi znaju
Ono nekog samara za 11 godina osvojili 1 kup(znaci rang Olimpika,Radnika)mi 3 titule,3 kupa,2 finala na penale izgubili,najvise igraca prodali za najvise para,dalje u Evropi dobacivali od njih :rol: :rol: :rol:

Stid bi me bilo da slavim bod naguzove kod kuce sa igracem vise citavo poluvrijeme.Yebo bi im od do da moji to urade
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jan 2025, 03:11

Riki1921 nije nada vec senada (vjeru za veceru).

Gledaj ovog bumbara zaboravio si rijec “pure”.
Ti mozes samo **** jesti svojim glupostima, cuj raso je takav bio prije rata, pa nece valjda poslije rata bit vam u klubu zemberek vas yebo blentave

Boljevic je malo poglup inace i gotivim ga -1000000000 %, jedva cekam da ode iz kluba ali sumnjam da je namjerno postavio ono cetnicko **** na stori.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 jan 2025, 07:57

Dobro jutro svima, ovdje sve po starom
Shizopitari” je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 jan 2025, 08:04

07 jan 2025, 01:02
Ono nekog samara za 11 godina osvojili 1 kup(znaci rang Olimpika,Radnika)mi 3 titule,3 kupa,2 finala na penale izgubili,najvise igraca prodali za najvise para,dalje u Evropi dobacivali od njih :rol: :rol: :rol:

Stid bi me bilo da slavim bod naguzove kod kuce sa igracem vise citavo poluvrijeme.Yebo bi im od do da moji to urade
Fudbal se ne igra od dolaska Tana (za vas mozda da, jer ste tad postali nekakav faktor).

Najveci evropski uspjeh ima Zeljeznicar.
Zeljeznicar i dalje najtrofejniji klub u BiH.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jan 2025, 08:18

TeaM87 je napisao/la:
06 jan 2025, 17:33
Shategabri je napisao/la:
26 dec 2024, 14:56
TeaM87 je napisao/la:
26 dec 2024, 14:36

Kako to?

Ne znam sad tacno, ali mislim da smo u zadnjih tipa 12 od 15 godina imali bolju posjetu od vas. U zadnjih 3-4 godine svaki put veci broj clanova. Ove godine vi oko 7.000 clanova, a mi oko 10.000 clanova. Tokom citavog tog perioda vi imate vecu euforiju, bolje igrate, u boljoj ste situaciji.

Kako je to bara-bara?
Fino, evo imali ste prošle sezone bolju, ali za koliko?
48 ljudi u prosjeku bilo više na vašim utakmicama.
cca770 ljudi više.
Jel shvaćaš bizarnost potenciranja te priče?

Ako mi imamo 7 k članova i toliku posjetu u prosjeku, a vi imate isto 7 k posjetu, a 10 k članova, šta nam to govori?
Zaključi sam.

Na šta se sve nećete pozvati da dokažete svoje teorije.
No, brojevi ne lažu.
A brojevi su bara-bara. Minorna prednost na vašoj strani.
Što, kako i zašto - nebitno.
Ne mozes gledati samo proslu sezonu (koja je, usput, jedna od nasih najgorih sezona u historiji), uzmi fino zadnjih 10-15 godina pa vidi da nije bara-bara.
Imali ste i prošle sezone više članova, a posjeta takva kakva je.
Vjerujem da si već napravio komparaciju za zadnjih 10-15 godina, koja je razlika?
Koševo Zapad

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 jan 2025, 09:52

Ne mogu da vjerujem da jos uvijek imamo samo duplo vise clanova, mora ovo bolje :crazy:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jan 2025, 09:58

Nas uzorku od 2-3k :lol:
Koševo Zapad

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 jan 2025, 10:26

Sere mi se od vas,materem vi dodjete ko onaj klistir.Preporucujem svakome ko ima problema sa stolicom da dodje ovdje prelista malo i usrace se ziv.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jan 2025, 10:28

Naravno kad je klub pred gašenjem da će veći dio navijača stati uz klub , to je svugdje normalno. A vi ste pred gašenjem zadnjih xy godina. Vidjet ćemo sad nakon stabilizacije i kad vam apetiti porastu i ne budete zadovoljni opstankom u ligi. Samo lagano.

Ne tako davno na finalu kupa vas je bilo 187.

Edit jest mi jako ovo nakon stabilizacije, tačno se stabilizujete ima 10 godina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2025, 12:14

07 jan 2025, 08:04

Fudbal se ne igra od dolaska Tana (za vas mozda da, jer ste tad postali nekakav faktor).

Naravno da se ne igra od dolaska Tana,medjutim tebi je pamcenje kao kod ribice,iako mladji mi imamo dvije titule Yuge a vi jednu,vi ste ispadali a mi nismo, hvala sto si nas naucio necemu. Tacno su toliko glupi da ih covjek mora stalno samarat.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 07 jan 2025, 12:17

07 jan 2025, 10:28
Naravno kad je klub pred gašenjem da će veći dio navijača stati uz klub , to je svugdje normalno. A vi ste pred gašenjem zadnjih xy godina. Vidjet ćemo sad nakon stabilizacije i kad vam apetiti porastu i ne budete zadovoljni opstankom u ligi. Samo lagano.

Ne tako davno na finalu kupa vas je bilo 187.

Edit jest mi jako ovo nakon stabilizacije, tačno se stabilizujete ima 10 godina.
Prvo je bilo okupili se oko 100 godina, sljedece godina zbog evrop euforija. Za narednu godinu ste imali jos neki razlog, ne sjecam se. I onda prosle godine kad je klub bio vecinu sezone u donjem dijelu, borili se bukvalno da ostanemo u ligi. Bez evrope. Imas najvise gledatelja i preko 10.000 clanova. Kraj price.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 jan 2025, 12:19

Sretan Bozic svima koji slave
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 jan 2025, 12:26

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 jan 2025, 12:14
07 jan 2025, 08:04

Naravno da se ne igra od dolaska Tana,medjutim tebi je pamcenje kao kod ribice,iako mladji mi imamo dvije titule Yuge a vi jednu,vi ste ispadali a mi nismo, hvala sto si nas naucio necemu. Tacno su toliko glupi da ih covjek mora stalno samarat.
I pored nepriznate (tad nemate problem sto ste na istoj strani sa cetnicima i ustasama), opet imamo vise trofeja.

Ispadali jesmo, a vi niste samo zato szo ste kao i danas vedrili i oblacili KPJ, savezima, pa ligu prosiri, skrati kako vama pase.
Poslije rata dvije titule za zelenim stolom, drzavni projekat i tu nema obraza cista.

Najveci evropski uspjeh, polufinale Videoton.

Jedino u cemu ste bolji je laganje i transfermarkt.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 21 gost.